Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz krótkie czasy dostawy. Obsługa sklepu jest postrzegana jako profesjonalna, uprzejma i pomocna. Klienci najczęściej wskazują, że otrzymany towar jest zgodny z opisem i zamówieniem. Większość klientów pozytywnie ocenia jakość produktów i opakowań. Opakowanie produktów i ich zabezpieczenie podczas wysyłki jest doceniane przez klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieYupi.pl
Kupiłem piękną zabawkę, puszystego, interaktywnego kotka.
Szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem.
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Dziękujemy za tak miłą opinię!
Bardzo się cieszymy, że wszystko dotarło szybko i zgodnie z zamówieniem.
Niech nowy futrzasty przyjaciel wywołuje mnóstwo uśmiechów każdego dnia!
Produkty wysokiej jakości, wszystko przebiegło sprawnie , bez żadnych problemów
Najlepsi
Bardzo polecam i dziękuję za tak profesjonalną obsługę i życzliwość. Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Wow, dziękujemy za te ciepłe słowa!
Takie opinie sprawiają nam ogromną radość.
Bardzo się cieszymy, że nasza obsługa i podejście zostały tak dobrze odebrane. Dbamy o to, by każde zakupy w Yupi były nie tylko udane, ale też pełne pozytywnej energii.
Dobry wybór,aby kogoś uszczęśliwić
Zamówiłam prezent na urodziny kolegi syna. Cena-atrakcyjna, jakość-bez zarzutu, dostarczenie- szybkie i profesjonalne. Mogę naprawdę polecić tę stronę.
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Dziękujemy za tak piękną opinię! Ogromnie się cieszymy, że prezent okazał się dobrym wyborem – nie ma nic lepszego niż radość dziecka w dniu urodzin!
Dziękujemy również za docenienie ceny, jakości i szybkiej dostawy – dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było powodem do uśmiechu.
Szybka i bez błędna przesyłka
Szybko, sprawnie bez problemów
Krótki czas oczekiwania, dobra komunikacja, dobrze zapakowany produkt, wszystko ok
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie – od komunikacji, przez szybkie dostarczenie, aż po bezpieczne zapakowanie produktu. Takie wiadomości to dla nas ogromna motywacja do dalszego działania.
Zabawka solidnie opakowana, dotarła bez uszkodzeń oryginalnego pudełka.
Wysyłka i dostawa minimalnie opóźniona, dlatego 4* zamiast 5, ale z pewnością wrócę do tego sklepu na kolejne zakupy.
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Bardzo się cieszymy, że zabawka dotarła solidnie zapakowana i w nienaruszonym stanie. Staramy się, aby każda paczka była dobrze zabezpieczona.
Przepraszamy za minimalne opóźnienie w dostawie – dokładamy starań, by takie sytuacje zdarzały się jak najrzadziej. Tym bardziej dziękujemy za wyrozumiałość i ogromnie się cieszymy, że planuje Pan do nas wrócić
Szybka dostawa.
Zamówiony towar zgodny z zamówieniem
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Bardzo się cieszymy, że zamówienie spełniło oczekiwania i wszystko było zgodne z opisem.
Wszystko ok.
Szybka wysyłka
Szybka realizacja zamówienia. Zabawki super.
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Bardzo się cieszymy, że zamówienie dotarło szybko, a zabawki zrobiły dobre wrażenie.
Takie wiadomości dodają nam energii do działania! :)
Wszystko super, polecam
Ok
Odpowiedź ze sklepu Yupi.pl
Cieszymy się, że wszystko było w porządku :)