venetiajewels.pl

Opinie łącznie (80) Opinie (46) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają piękny wygląd, blask i estetykę biżuterii. Podkreślana jest wysoka jakość wykonania produktów. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, sympatyczna oraz bardzo pomocna. Większość klientów docenia również szybką i sprawną wysyłkę. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi dotyczące dłuższego oczekiwania na przesyłkę.

Opinievenetiajewels.pl

Pierścionek jest wspaniały! Bardzo piękny, starannie wykonany, diamenty delikatnie błyszczą. Ładnie zapakowany. Bardzo wygodny sposób opłaty i dostawy - do paczkomatu za pobraniem. Wysyłka szybka. Zakup był przyjemnością. Dziękuję bardzo Venetia i polecam.
Polecam, profesjonalna obsługa, bardzo długo szukałem odpowiedniego pierścionka na Kruku, i innych stronach na Venetia otrzymałe super wsparcie , polecam tę stronę i tę firmę bo żona była zachwycona.

Kitka

Polecam,piękny pierścionek nieskończoność z diamencikami
Śliczny, delikatny pierścionek do noszenia na co dzień
Bardzo ładny pierścionek, szybka wysyłka i świetnie zabezpieczony produkt. W środku karta z certyfikatem, pudełeczko, zamszowy pokrowiec oraz chusteczka do czyszczenia. Serdecznie polecam 😊

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Cieszymy się, że pierścionek spełnił Pani oczekiwania, a szybka wysyłka i staranne zabezpieczenie przesyłki zrobiły dobre wrażenie. Dziękujemy też za zdjęcie, pierścionek wygląda na Pani dłoniach naprawdę elegancko. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Jeśli doda Pani zdjęcie lub film na Instagramie, prosimy o oznaczenie nas @wearevenetia i dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością udostępnimy ✨
Pierścionek przepiękny,pięknie prezentuje się na palcu Żony.Jestesmy b. Zadowoleni i z wyglądu i jego wykonania

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Panu za tak miłą opinię. Cieszymy się, że pierścionek spełniła Pana oczekiwania i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Prosimy o oznaczenie nas @wearevenetia i dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością zobaczymy efekt ✨
Obsługa profesjonalna, pełne wsparcie w zapytaniach ode mnie , polecam na 100%
Serdecznie polecam, szybka bardzo sympatyczna obsługa, expresowa wysyłka, pierścionek piękny

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Cieszymy się, że pierścionek spełnił Pani oczekiwania i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Jeśli zechce Pani pokazać, jak wygląda na żywo, prosimy o oznaczenie nas: @wearevenetia oraz dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością zobaczymy efekt ✨

Elegancko

Wszystko super. Towar najwyższej jakości. Szybka wysyłka.

Kwadratowe Kolczyki Z Brylantami

Jasno błyszczy na słońcu
Świetna jakość, niesamowity błysk brylantów!!!
Śliczny wisiorek. Delikatny, a daje efekt wow. Takiego szukałam od dawna. Super jakość

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Cieszymy się, że zawieszka spełniła Pani oczekiwania i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Jeśli zechce Pani pokazać, jak wygląda na żywo, prosimy o oznaczenie nas @wearevenetia i dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością zobaczymy efekt ✨

Pierścionek z brylantami

Pierścionek jest piękny, na żywo jest jeszcze ładniejszy. Ładnie wygląda na palcu i pięknie się świeci. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Cieszymy się, że pierścionek spełnił Pani oczekiwania i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Jeśli zechce Pani pokazać, jak wygląda na żywo, prosimy o oznaczenie nas @wearevenetia i dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością zobaczymy efekt ✨
Kolczyki piękne, tylko trochę niskie, dobre dla dziecka nie dla dorosłej osoby.

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy za opinię i podzielenie się swoimi wrażeniami 😊 Bardzo nam przykro, że kolczyki okazały się dla Pani zbyt drobne. Jeśli zakup nie spełnia Pani oczekiwań, przypominamy, że oferujemy bezpłatny zwrot do 100 dni, aby mogła Pani bez stresu podjąć decyzję 📦✨ Satysfakcja naszych Klientek jest dla nas bardzo ważna i traktujemy ją naprawdę poważnie 💛