Opinie łącznie (292) Opinie (157) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 21 lip 2023

fettejewel.com/pl/ spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz szybką dostawę produktów. Obsługa klienta odbierana jest jako wyjątkowo miła, pomocna i reagująca na potrzeby klientów; klienci czują się zaopiekowani. Eleganckie, staranne i wyjątkowe opakowania sprawiają klientom dużą przyjemność i podkreślają wyjątkowość zakupu. Klienci doceniają drobne upominki, personalizowane kartki oraz indywidualne podejście do zamówienia. Wielokrotnie podkreślają piękno, wysoką jakość oraz oryginalność i unikalne wzornictwo biżuterii. Pojawiają się sporadyczne uwagi krytyczne.

OpinieSklep z biżuterią Fette

B Z
Beata Z.
Ale to cudowny sklep, w jednym miejscu zgromadzono bardzo ciekawą i oryginalną biżuterię. Poruszanie się po stronie intuicyjne i za to brawo!!! Wyraźne zdjęcia nie tylko produktu, ale przede wszystkim tego jak wygląda na modelce(choć niestety nie wszystkie). Bardzo szybka realizacja zamówienia. A zapakowanie produktu i spersonalizowana karta daje poczucie wyjątkowości i tego, że czeka na nas cudowna biżuteria dla niezwykłej kobiety. Brawo!!! Z całą pewnością wyszukam dla siebie niejedną perełkę.

Jestem zachwycona zarówno stosunkiem do klientów, jak i jakością zakupionego przedmiotu :)

Zwróciłam się z dość nietypowym pytaniem o możliwość pojawienia się w sklepie konkretnego produktu i, szczerze mówiąc, nie oczekiwałam satysfakcjonującej odpowiedzi. Natomiast dostałam bardzo ludzką reakcję, osoba po stronie sklepu cały czas była ze mną w kontakcie i po prostu czułam się zaopiekowana. Dzięki temu udało mi się kupić wymarzone kolczyki, które całkowicie odpowiadają oczekiwaniom! Zostały bardzo szybko wysłane i były rzetelnie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona zarówno z podejścia do klientów, jak i z jakości zakupionego przedmiotu :)

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Jarosławo, serdecznie dziękujemy za docenienie naszej pracy, pomoc dla Pani to była czysta przyjemność. Zapraszamy ponownie <3

Doskonały kontakt z klientem

Piękna biżuteria, ale to co wyróżnia firmę to na pewno dbałość o kontakt z klientem i błyskawiczna reakcja na zgłoszony problem logistyczny. W dzisiejszych czasach to niestety rzadkość. Brawo!

Firma zasługująca na uznanie

Otrzymałam piękne kolczyki dokładnie te, które zamówiłam. Dodatkowo z powodu małego opóźnienia spowodowanego drobną pomyłką w kolorze zamówionego kamienia w kolczykach, otrzymałam fajną, pasującą do kolczyków bransoletkę gratis. Zostałam uprzedzona o powodzie opóźnienia dostawy.Polecam serdecznie wszystkim.

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Olu, serdecznie dziękujemy za ten komentarz, staramy się jak możemy, żeby wszystko było idealnie, choć mogą się zdarzyć błędy. Zawsze staramy się je naprawić, ponieważ zadowolenie naszych klientek jest dla nas priorytetem :))
Zamówiłam piękne kolczyki.Okazało się ,że jubiler użył innego kamienia niż było w zamówieniu.Dostałam w formie rekompensaty pasującą bransoletkę ( bardzo ładną). Nie oczekiwałam na prezent, każdy może się pomylić.Nie miałam pretensji o opóźnienie. Miła była reakcja firmy.Dziękuję. Na pewno wrócę ponownie.
Dziękuję, przesyłka dotarła szybciej niż przewidywano;),ogaromna przyjemnością było rozpakowywanie ,coś cudownego,estetyka wykonania,dedykacja ;) będę polecać i na pewno sama kupować więcej ❤️

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Natalio, cała przyjemność po naszej stronie <3 Dziękujemy za komentarz!

opinia

Sprawnie, ladnie zapakowana przesylka, produkt zgodny z oczekiwaniami, przesylka z mila wiadomoscia i gratiskiem, ktore zawsze ciesza ;). bede wracac! dziekuje!

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Dziękujemy za ten przemiły komentarz :)))
O C
Ola C.
Warto było czekać na kolczyki. Są śliczne i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Przesyłka została starannie i bezpiecznie zapakowana. Polecam sklep z biżuterią Fette!

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Dziękujemy serdecznie Pani Olu:)
B Z
Beata Z.
Nausznica jeszcze raz kupiona tym razem dla córki. To najlepsza rekomendacja produktu. Jak jeszcze dodamy spersonalizowane życzenia od firmy i błyskawiczną realizację zamówienia to czego chcieć więcej😃😃😃

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Beato, serdecznie dziękujemy za tak miłą opinię :))
Strona troche wolno działa/ nie otwierają sie propozycje - te pod produktami. Mogłaby być klarowniejsza wyszukiwarka. Ale wybor bizu jest super i szybciutka wysyłka- rewelacja. Dziękuję 😌

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Dolores, strona techniczna już ogarnięta, działa sprawnie, zapraszamy w wolnej chwili do ponownego sprawdzenia co tam u nas słychać :)) Pozdrawiamy!
Oryginalna biżuteria i dotrzymanie obietnicy terminu dostawy. Chciałam dostać naszyjnik przed wyjazdem i był :) jest piekny, oryginalny i już go nosze , bardzo polecam te platformę

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Jagodo, bardzo się cieszymy i dziękujemy :))
Wszystko rewelacyjne! :) bardzo polecam
Bardzo profesjonalnie, szybko i przemiło. Gorąco polecam.

bardzo miła obsługa

sprawna wysyłka, miła obsługa, ciekawe produkty polskich marek
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem dostarczone. Biżuteria bardzo ładna, odpowiednio zapakowana.

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Jolu serdecznie dziękujemy za Pani komentarz, bardzo nam miło :))

I LOVE

Marka FETTE to pięknie zaprojektowana biżuteria, przemyślany każdy detal, dostarczony w bardzo romantycznym pudełeczku. I LOVE
Kolczyki maksi miuk są piękne. Szybka wysyłka. Produkt elegancko zapakowany i zabezpieczony. Polecam Fette wszystkim:)

Pani Magdo, serdecznie dziękujemy!!! <3
Szeroki wybór, ekspresowa wysyłka, piękna zawartość !

Pani Joanno, dziękujemy za przemiły komentarz <3
Przepiękna biżuteria, przemiła obsługa🥰
Wspaniały produkt najwyższej jakości ! Jestem dumną właścicielką cudownego naszyjnika. Indywidualny projekt i tym bardziej cenny. Niszowe wzornictwo. wyjątkowe piękno ! Dziękuję !

Odpowiedź ze sklepu Sklep z biżuterią Fette

Pani Anetto, serdecznie dziękujemy za ten przemiły komentarz <3!!

• +48222905705
  • fettejewel.com/pl
  • info@fette.pl
  • Warszawa, POL

Sklep z biżuterią Fette

Witaj w Fette – Twojej ulubionej platformie z biżuteryjnymi skarbami. To miejsce, w którym odkryjesz magię piękna, rękodzieła i wyjątkowości. Pierwsza tego typu platforma internetowa w Europie,...

Wyświetl wszystkie profile