Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość oraz piękno biżuterii, podkreślając jej oryginalność i unikatowy charakter. Dużym atutem jest ekspresowa realizacja zamówień oraz szybka dostawa. Estetyczne i staranne pakowanie, a także elementy personalizacji, takie jak dedykacje czy kartki z życzeniami, budują wyjątkowe doświadczenie zakupowe. Obsługa klienta wyróżnia się indywidualnym podejściem, szybkim rozwiązywaniem problemów oraz miłymi gestami wobec kupujących. W razie pomyłek lub opóźnień firma szybko reaguje i rekompensuje ewentualne niedogodności. Zdarzają się jednak pojedyncze rozczarowania dotyczące wyglądu lub materiału wykonania biżuterii.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep z biżuterią Fette
Ale to cudowny sklep, w jednym miejscu zgromadzono bardzo ciekawą i oryginalną biżuterię. Poruszanie się po stronie intuicyjne i za to brawo!!! Wyraźne zdjęcia nie tylko produktu, ale przede wszystkim tego jak wygląda na modelce(choć niestety nie wszystkie). Bardzo szybka realizacja zamówienia. A zapakowanie produktu i spersonalizowana karta daje poczucie wyjątkowości i tego, że czeka na nas cudowna biżuteria dla niezwykłej kobiety. Brawo!!! Z całą pewnością wyszukam dla siebie niejedną perełkę.
Jestem zachwycona zarówno stosunkiem do klientów, jak i jakością zakupionego przedmiotu :)
Zwróciłam się z dość nietypowym pytaniem o możliwość pojawienia się w sklepie konkretnego produktu i, szczerze mówiąc, nie oczekiwałam satysfakcjonującej odpowiedzi. Natomiast dostałam bardzo ludzką reakcję, osoba po stronie sklepu cały czas była ze mną w kontakcie i po prostu czułam się zaopiekowana. Dzięki temu udało mi się kupić wymarzone kolczyki, które całkowicie odpowiadają oczekiwaniom! Zostały bardzo szybko wysłane i były rzetelnie zapakowane. Jestem bardzo zadowolona zarówno z podejścia do klientów, jak i z jakości zakupionego przedmiotu :)
Firma zasługująca na uznanie
Otrzymałam piękne kolczyki dokładnie te, które zamówiłam.
Dodatkowo z powodu małego opóźnienia spowodowanego drobną pomyłką w kolorze zamówionego kamienia w kolczykach, otrzymałam fajną, pasującą do kolczyków bransoletkę gratis.
Zostałam uprzedzona o powodzie opóźnienia dostawy.Polecam serdecznie wszystkim.
Zamówiłam piękne kolczyki.Okazało się ,że jubiler użył innego kamienia niż było w zamówieniu.Dostałam w formie rekompensaty pasującą bransoletkę ( bardzo ładną).
Nie oczekiwałam na prezent, każdy może się pomylić.Nie miałam pretensji o opóźnienie.
Miła była reakcja firmy.Dziękuję.
Na pewno wrócę ponownie.
Dziękuję, przesyłka dotarła szybciej niż przewidywano;),ogaromna przyjemnością było rozpakowywanie ,coś cudownego,estetyka wykonania,dedykacja ;) będę polecać i na pewno sama kupować więcej ❤️
Nausznica jeszcze raz kupiona tym razem dla córki. To najlepsza rekomendacja produktu. Jak jeszcze dodamy spersonalizowane życzenia od firmy i błyskawiczną realizację zamówienia to czego chcieć więcej😃😃😃
Strona troche wolno działa/ nie otwierają sie propozycje - te pod produktami. Mogłaby być klarowniejsza wyszukiwarka. Ale wybor bizu jest super i szybciutka wysyłka- rewelacja.
Dziękuję 😌
Oryginalna biżuteria i dotrzymanie obietnicy terminu dostawy. Chciałam dostać naszyjnik przed wyjazdem i był :) jest piekny, oryginalny i już go nosze , bardzo polecam te platformę
I LOVE
Marka FETTE to pięknie zaprojektowana biżuteria, przemyślany każdy detal, dostarczony w bardzo romantycznym pudełeczku. I LOVE
Wszystko sprawnie i zgodnie z zamówieniem dostarczone. Biżuteria bardzo ładna, odpowiednio zapakowana.
Kolczyki maksi miuk są piękne. Szybka wysyłka. Produkt elegancko zapakowany i zabezpieczony. Polecam Fette wszystkim:)
Wspaniały produkt najwyższej jakości ! Jestem dumną właścicielką cudownego naszyjnika. Indywidualny projekt i tym bardziej cenny. Niszowe wzornictwo. wyjątkowe piękno ! Dziękuję !
Piękny naszyjnik, starannie wykonany, odpowiednia długość.
Fette Love
Tutaj można się rozgościć i wybierać, i wybierać, i kupować i wracać 😁
Przepięknie wykonany naszyjnik :-) Szybka dostawa. Polecam
Cudownie zapakowane, obłędny zapach !
Szybko i z miłą personalną karteczką
Kolczyki piękne !
Koraliki piękne ,dziękuje za prezent pozdrawiam Gosia H
Szyba dostawa
Pięknie zapakowany
Piękna biżuteria, pięknie zapakowana oraz miły gest od firmy w formie upominku ❤️
piękna i oryginalna biżuteria, szybka dostawa POLECAM