venetiajewels.pl

Opinie łącznie (80) Opinie (46) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają piękny wygląd, blask i estetykę biżuterii. Podkreślana jest wysoka jakość wykonania produktów. Obsługa klienta jest często opisywana jako profesjonalna, sympatyczna oraz bardzo pomocna. Większość klientów docenia również szybką i sprawną wysyłkę. Pojawiły się jednak pojedyncze uwagi dotyczące dłuższego oczekiwania na przesyłkę.

Opinievenetiajewels.pl

Zawieszka w kształcie serca

Zawieszka jest bardzo ładna , bardzo ładnie się prezentuje. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za tak miłą opinię. Cieszymy się, że zawieszka spełniła Pani oczekiwania i pięknie się prezentuje. To dla nas ogromna satysfakcja, kiedy nasza biżuteria daje tyle radości. Jeśli zechce Pani pokazać, jak wygląda na żywo, prosimy o oznaczenie nas @wearevenetia i dodanie #wearevenetia. Z przyjemnością zobaczymy efekt ✨
Piękna biżuteria, szybka dostawa, polecam serdecznie ❤️

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za pozostawienie opinii o naszej biżuterii. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Pani głos jest dla nas bardzo ważny! Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie w naszym sklepie.
Super profeska
Bardzo dobra obsługa, jeszcze lepszy towar.

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pana za pozostawienie opinii o naszej biżuterii. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pana oczekiwania. Pana głos jest dla nas bardzo ważny! Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność widzieć Pana ponownie na zakupach w naszym sklepie.
Potwierdzam

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Pierścionki piękne, ślicznie się prezentują na dłoni

Przepiękna biżuteria

Kolczyki są piękne, starannie wykonane i dostarczone błyskawiczne. Jestem bardzo zadowolona i będę obserwować kolejne kolekcje.

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy serdecznie za tak piękną opinię! ❤️ Ogromnie cieszymy się, że kolczyki spełniły Pani oczekiwania i że jest Pani zadowolona z zakupu. To dla nas największa motywacja, aby tworzyć kolejne wyjątkowe kolekcje. ✨ Będzie nam bardzo miło, jeśli oznaczy Pani nas na Instagramie @wearevenetia i doda hashtag #wearevenetia – z przyjemnością zobaczymy, jak cudownie prezentuje się Pani nowa biżuteria. 💎
Obsługa

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Biżuteria śliczna, pięknie wygląda podczas noszenia

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy serdecznie za tak piękną opinię! ❤️ Ogromnie cieszymy się, że pierścionki spełniły Pani oczekiwania i że jest Pani zadowolona z zakupu. To dla nas największa motywacja, aby tworzyć kolejne wyjątkowe kolekcje. ✨ Będzie nam bardzo miło, jeśli oznaczy Pani nas na Instagramie @wearevenetia i doda hashtag #wearevenetia – z przyjemnością zobaczymy, jak cudownie prezentuje się Pani nowa biżuteria. 💎

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Dziękujemy Pani za pozostawienie opinii o naszej biżuterii. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Pani oczekiwania. Pani głos jest dla nas bardzo ważny! Prosimy oznaczyć nas @wearevenetia i użyć hashtagu #wearevenetia – z przyjemnością zobaczymy, jak pięknie prezentuje się Pani nowa biżuteria! ✨

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Firma nie dostarczyła zamówionego zakupu. Uważam że nie powinna mieć dobrych opinii bo oszukuje klientów bo zamówiony pierścionek został na drugi dzień wystawiony już w wyższej cenie i byłam bardzo zazenowana

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Przykro nam z powodu tej sytuacji i rozumiemy, że mogła się Pani poczuć rozczarowana. Pierścionek, który został przez Panią zamówiony, był ostatnią dostępną sztuką i został sprzedany chwilę wcześniej. To błąd po naszej stronie, że system nie zablokował produktu na czas i dopuścił do złożenia zamówienia. Ze względu na naszą noworoczną promocję mamy w tym czasie bardzo dużo zamówień. Od razu zaproponowaliśmy możliwie najbardziej zbliżone modele, jednak rozumiemy, że nie musiały one spełnić Pani oczekiwań. Dlatego zwróciliśmy 100% wpłaconej kwoty. Chcemy też wyjaśnić kwestię, o której Pani wspomniała. Pojawienie się oferty na te model następnego dni w wyższej cenie wynikało z aktualizacji stanów i cen w związku ze znacznym wzrostem ceny złota na światowych rynkach. Pracujemy na bardzo konkurencyjnych cenach, a ponieważ ten model pierścionka jest aktualnie dostępny na zamówienie, cena została zaktualizowana w związku z ceną złota. Nie było to jednak działanie mające na celu wprowadzenie Pani w błąd. To była nasza pierwsza taka sytuacja. Wprowadziliśmy już bardziej rygorystyczne kontrole, żeby to się nie powtórzyło. Jeśli da nam Pani szansę w przyszłości, pomożemy znaleźć podobny pierścionek i dopilnujemy, by wszystko przebiegło sprawnie.

Odpowiedź ze sklepu venetiajewels.pl

Thank you so much for such a lovely review! ❤️ We're thrilled that the ring met your expectations. This is our greatest motivation to create more unique collections. ✨ We'd love it if you tagged us on Instagram @wearevenetia and added the hashtag #wearevenetia – we'd love to see how wonderful your new ring looks. 💎
śliczny drobiazg, polecam

slabe