gorillacoffee.pl

Opinie łącznie  (868)Opinie (308) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówionych produktów. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia jakość, świeżość oraz smak oferowanych kaw. Doceniają również szeroki asortyment kaw, w tym różne gatunki i opcje, co ułatwia wybór nawet wymagającym. Opinie na temat obsługi klienta są przeważnie bardzo pozytywne i podkreślają łatwy kontakt oraz profesjonalizm. Część klientów wyraża oczekiwanie częstszych promocji, rabatów lub kodów zniżkowych, zwłaszcza przy większych zamówieniach.

Opiniegorillacoffee.pl

Mogłabym już od Was dostać kod zniżkowy przy takiej ilość zamawianej kawy:)

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Pani Aleksandro, dziękujemy za świetną opinię i poczucie humoru! 😊☕ Bardzo nam miło, że nasze kawy tak często goszczą w Pani domu. Warto śledzić nasze newslettery i media społecznościowe – regularnie pojawiają się tam promocje i specjalne oferty dla miłośników dobrej kawy. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy po kolejne aromatyczne paczki!
Szybka dostawa i jakość kawy jest przepyszna! Cieszę się że dostałem rabat bo jednak zakup lepszej kawy to spory koszt 😅
Szybka wysyłka, świeża kawa :)

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że kawa dotarła szybko i że jej świeżość została doceniona. Życzymy samych udanych filiżanek ☕😊
Przepyszna kawa, chocolate pride espresso skradło nasze serca.

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Pani Natalio, bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! ☕❤️ Ogromnie nas cieszy, że Chocolate Pride Espresso skradła Państwa serca. To jedna z tych kaw, które potrafią zachwycić swoim wyjątkowym charakterem. Życzymy wielu kolejnych pysznych chwil przy filiżance ulubionej kawy i zapraszamy ponownie!
Ekspresowa wysyłka, świetny kontakt ze sklepem i kawa … cudowny aromat i smak . Polecam ;)
Błyskawiczna dostawa. Dziękuję

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że zamówienie dotarło tak szybko. Teraz pozostaje już tylko delektować się dobrą kawą ☕😊
Szybka dostawa świeżo palonej kawy... wspaniały aromat i pyszna kawa. To nasze kolejne zakupy i nie ostatnie.
Dobry kontakt ze sprzedawcą. Dostawa bezproblemowo.

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że zarówno kontakt, jak i realizacja zamówienia przebiegły bezproblemowo. Dokładamy starań, aby zakupy w Ingagi Coffee były równie przyjemne, jak chwile spędzone przy filiżance dobrej kawy ☕
Od jakiegoś czasu ulubione kawki, szczególnie bezkofeinowe. Polecam, wszystkie są pyszne.

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za zaufanie! 😊 Bardzo się cieszymy, że nasze kawy – zwłaszcza bezkofeinowe – tak dobrze trafiają w gust. Miło mieć Panią w gronie stałych kawowych bywalców ☕
fantastyczna kawa!
Szybka realizacja, dostawa zgodnie z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Panie Waldemarze, dziękujemy za świetną opinię! 😊 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła sprawnie, a dostawa była zgodna z oczekiwaniami. Dokładamy starań, aby każda paczka trafiała do klientów szybko i bezproblemowo. Zapraszamy ponownie na kolejne kawowe zakupy! ☕📦
fajne zakupy, błyskawiczna dostawa!

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że zakupy były udane, a dostawa dotarła tak szybko. Mamy nadzieję, że kawa będzie smakować równie dobrze, jak przebiegło całe zamówienie ☕📦
Szybko sprawnie

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za opinię! Miło słyszeć, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Dokładamy starań, aby każda paczka jak najszybciej trafiała do swoich właścicieli ☕📦
Bardzo sprawna organizacja, zamówiona kawa została bardzo szybko nadana i dostarczona . Firma godna polecenia.

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że doceniła Pani sprawną realizację zamówienia i szybką dostawę. Zapraszamy ponownie – zawsze staramy się, aby dobra kawa trafiała do Państwa jak najszybciej. ☕
Bardzo dobry kontakt z klientem. Przesyłka błyskawiczna. Kawa w posmaku łagodna dobra. To moje pierwsze doświadczenie z kawą bezkofeinową z konieczności muszę przestawić się z normalnej kawy trudna to walka.
Bardzo szybka realizacja zamówienia kawusia tradycyjnie super, polecam

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! 😊 Cieszy nas, że zarówno kawa, jak i realizacja zamówienia spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie – zawsze postaramy się utrzymać ten poziom ☕
Cudowne kawy i bardzo szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu gorillacoffee.pl

Pani Iwono, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! ☕😊 Cieszymy się, że nasze kawy przypadły Pani do gustu, a szybka wysyłka spełniła oczekiwania. Takie opinie dodają nam energii do dalszego działania. Zapraszamy ponownie po kolejne aromatyczne paczki!