Opinie na temat nakrywamy.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często podkreślają staranne i bezpieczne pakowanie produktów, co w większości przypadków zapewnia brak uszkodzeń podczas transportu. Większość klientów chwali szybki czas realizacji zamówienia oraz terminowość dostaw. Produkty oceniane są najczęściej jako wysokiej jakości. Kontakt z obsługą sklepu oceniany jest jako profesjonalny, uprzejmy i szybki, co buduje zaufanie klientów. Klienci doceniają sprawne i pozytywne rozpatrywanie reklamacji oraz szybką wymianę uszkodzonych produktów. Chwalona jest także zgodność produktów z opisami i zdjęciami na stronie, co zwiększa satysfakcję z zakupów. Wygląd i estetyka naczyń oraz opakowań są często podkreślane jako wyjątkowo atrakcyjne i przewyższające oczekiwania.
Pojawiają się pojedyncze uwagi dotyczące drobnych wad produktów oraz sporadyczne negatywne przypadki związane z rozpatrywaniem reklamacji.
Opinie nt. sklepu nakrywamy.pl
Solidna firma
Jestem wręcz zachwycona sposobem zapakowania zamówionych talerzy. Obawy były, jako że znając praktyki naszego kuriera i ‚delikatność’ dostawy paczek (zwłaszcza tych z napisem ostrożnie-szkło) jakby jutro miało nie nadejść, wszystko doszło w całości ;) Mega polecanko
Wszystko ok, szybka wysyłka, bezpieczne opakowanie, proponuje tylko ma przyszłość mniej folii w środku opakowania, bo zabezpieczenie było dobre, ale kawałki tektury złączone folią generują duzo dodatkowej pracy przy segregacji odpadów. Ale generalnie jestem zadowolona, polecam, patelnia sprawdza się bardzo dobrze
Cześć!
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że patelnia spełnia Twoje oczekiwania, a wysyłka oraz opakowanie były satysfakcjonujące. W Nakrywamy.pl bardzo dbamy o jakość obsługi i przyjazne podejście do środowiska, więc Twoja sugestia dotycząca mniejszej ilości folii na pewno zostanie uwzględniona przy kolejnych realizacjach.
Pozdrawiamy serdecznie!
Zamówiona porcelana (Daisy z Lubiany) bardzo dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Kluczowe jest jednak to, że dotarła bez szwanku, co budziło moje największe obawy. Bardzo dokładnie spakowano i zabezpieczono zamówienie, któremu nie zaszkodziło nawet ustawienie przez kuriera na nim dwóch dwudziestokilogramowych paczek. Serdecznie polecam!
Cześć!
Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że produkt spełnia Twoje oczekiwania i sprawdza się w codziennym użytkowaniu. W Nakrywamy.pl dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było odpowiednio zabezpieczone podczas transportu – Twoje zadowolenie to nasz priorytet.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
W sklepie jest ogromny wybór produktów. Zamówiony towar dotarł do mnie znakomicie zapakowany. Na pewno skorzystam jeszcze nieraz z Waszej oferty bo jestem zadowolona z każdej kupionej rzeczy do domu a szczególnie do kuchni. Dziekuję.
Sztućce ,,Gerlach Muza" super - piękno w prostocie. Polecam!
Talerzyki do ciasta ,,Lubiana classic" zakupione zostały do serwisu obiadowo- kawowego, który służy i zachwyca gości i domowników.
Zakupy w ,,Nakrywamy. pl" są dla mnie przyjemnością. Dziękuję.
Szybki termin realizacji zamówienia. Produkt został bardzo dobrze zabezpieczony przed ewentualnym zniszczeniem oraz porządnie zapakowany i oznakowany. Polecam sklep nakrywamy.pl!
Przesyłka została dostarczona bardzo szybko. Pomimo tego że jeden z talerzyków był pęknięty reklamacja również została bardzo szybko rozpatrzona i otrzymałam nowy talerz.
Piękny serwis kawowy, bardzo starannie wykonany i elegancki. Przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie zapakowana. Wszystko całe, bez najmniejszych uszkodzeń. Zakup w pełni udany.
Skorzystałam z usług firmy nakrywamy.pl po raz pierwszy i już wie, że nie będzie jedyny. Jestem bardzo zadowolona. Szybko zrealizowane zamówienie. Doskonale zabezpieczona paczka. Profesjonalizm i wysoki poziom.
Czajnik jest dobrej jakości. Podoba się nam też jego kolor i wygląd. Jest też wygodny w użyciu.Trochę zamieszania było z opłaceniem zakupu,ale wszystko skończyło się dobrze.Pani na infolinii bardzo uprzrejma wszystko sprawdziła i wyjaśniła. Ogólnie więc ok,co będę miała na uwadze przy następnych zakupach.
Bardzo szybka dostawa. Zamówiony produkt spełnia oczekiwania. Nie jest to moje pierwsze zamówienie i muszę powiedzieć, że zawsze jestem zadowolona.
Sztućce Gerlach model Celestia
W ofercie był towar już w zasadzie niedostępny w sklepach i na portalach sprzedażowych. Dostawa była szybka i w formie dogodnej dla odbiorcy.
Sposób zapakowania rewelacja, nic nie bylo uszkodzone,kontakt jak i szybkość nadania paczki na 6z plusem...rewelacja pierwsze ale napewno nie ostatnio zakupy, polecam.talerze na żywo śliczne
Szybka i bezpieczna dostawa
Bardzo szybka dostawa, towar dokladnie zabezpieczony przed uszkodzeniem, wszystko zgodnie z opisem. Piekna zastawa w dobrej cenie, zamawiam juz kolejny raz. Jesli bede kiedykolwiek poszerzac zastawe, na pewno kupie tutaj:)
Cześć!
Dzięki wielkie za tak miłe słowa! Cieszymy się, że dostawa była szybka i wszystko dotarło bezpiecznie, dokładnie tak, jak obiecujemy w Nakrywamy.pl. Super, że nasza zastawa Ci się podoba i cenisz sobie dobrą jakość w przystępnej cenie. To dla nas bardzo ważne, żeby każdy klient był zadowolony i chętnie wracał do nas po więcej.
Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka dostawa. Atrakcyjne ceny. Jeden zestaw sztućców był pomylony, ale sytuacja została szybko i bezproblemowo naprawiona. Bardzo uprzejmy kontakt. Pokecam
Super. Użytkowane mniej więcej od 4 tygodni i jest OK. Garnek żeliwny przed pierwszym użyciem wypalony został dwukrotnie. Użytkuje się bardzo dobrze
W komentarzach przeczytałam o dobrym przygotowaniu paczki do transportu.
Nie zawiodłam się. Wszystko było świetnie zapakowane, dotarło szybko i bez żadnych niespodzianek.
Przesyłka zgodna z zamówieniem. Porcelana solidnie zapakowana, nieuszkodzona podczas transportu. Sklep godny polecenia.
Jak na markę Chodzież spodziewałam się lepszej jakości. Niektóre elementy zestawu mają chropowatą powierzchnię. Widoczne są odstające kropeczki na porcelanie, przez co traci swój urok.
Duży plus za idealnie spakowaną przesyłkę, nic nie uległo zniszczeniu w transporcie.
Cześć,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o produktach Nakrywamy.pl. Bardzo nam przykro, że nie spełniły one w pełni Twoich oczekiwań pod względem jakości. Dokładamy wszelkich starań, aby porcelana była najwyższej klasy i wyjątkowa w każdym detalu. Cieszymy się natomiast, że przesyłka dotarła do Ciebie bezpiecznie, bo na tym nam także bardzo zależy.
Mamy nadzieję, że mimo drobnych niedoskonałości, nasze produkty będą Ci służyć i przyniosą wiele radości przy stole.
Szybka wysyłka. Kontakt bez zarzutów . Wyczerpujące odpowiedzi na zadane pytanie. Paczka zapakowana bezpiecznie .