Pucharowo.PL - Sklep z trofeami sportowymi i biznesowymi w Warszawie

2585 reviews since 30 mar 2020

Ważny od: 19 lis 2020
pucharowo.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wykonania produktów, zwracając uwagę na dbałość o detale, solidność oraz estetykę. Wielu docenia możliwość zamówienia spersonalizowanych projektów i indywidualnych grawerów. Proces zamówienia i dostawy jest opisywany jako bezproblemowy i sprawny, a produkty są starannie pakowane i zabezpieczone na czas transportu. Szybka realizacja zamówień oraz profesjonalna, pomocna i miła obsługa klienta budują zaufanie do sklepu. Pojedyncze głosy zwracają uwagę na drobne błędy przy personalizacji projektów oraz sporadyczne niedociągnięcia w komunikacji ze strony obsługi klienta.

OpiniePucharowo.PL - Sklep z trofeami sportowymi i biznesowymi w Warszawie

Bardzo dobry kontakt z obsługą. Proszę zwiększyć asortyment pucharów w kategorii żeglarstwo.
G O
Gmina O.
Wszystko przebiegło sprawnie od zamówienia do realizacji i dostawy.
Bardzo szybkie i dokładne wykonanie projektu oraz sprawna komunikacja.
Jestem zadowolony z dostawy, szybka wysyłka i bardzo ładne wykonanie

Kontakt z klientem i uważność przy tworzeniu projektu do poprawy

Kontakt z klientem jest jednostronny - gdy sklep ma pytanie/prośbę, to odpisuje na maile. W przypadku pytań od klienta, nie otrzymałam odpowiedzi. Ponadto, projekt był dwukrotnie poprawiany z winy niedopatrzenia powielenia błędu ze strony sklepu - doradzilam, żeby tekst skopiować, zamiast go przepisywać. Jakość produktów bardzo dobra. Medale są ciężkie, tasiemki na szyję grube, szyte, porządne.
Profil prywatny

Pełen profesjonalizm

Gorąco polecam! Medale mają klasyczny design i bardzo przyjemną fakturę. Widać ogromną dbałość o szczegóły i wysoką jakość materiałów. Kontakt świetny i wysyłka bez zarzutów, szybka przedewszystkim. Zasłużone pięć gwiazdek
Dziękujemy. Puchary dotarły. Super wykonanie.

Wszystko dobrze, dostawa na czas, dobrze spakowane :)
Wszystko jest bardzo dobrze zrobione ,dziekuję Bardzo
Bardzo dobra jakosc wykonania medali. Bardzo dobra cena. Super szybkie wykonanie
Statuetka prezentuje się bardzo elegancko i jest solidnie wykonana. Ma odpowiednią wagę, dzięki czemu nie sprawia wrażenia taniego plastiku. Transakcja bezproblemowa. Polecam!
Piękna robota, zgodna z projektem. Polecam
Profil prywatny
Figurka jest bardzo starannie wykonana i świetnie oddaje charakter gry w petanque. To idealny wybór na drobny upominek lub symboliczną nagrodę w turnieju, zdecydowanie polecam!
polecam bardzo pieknie wylada medal
Szybkość wykonania i zgodnie z zamówieniem. Wszystko bardzo ok

bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, pełne zadowolenie klienta
Rewelacyjne trofea z przymrużeniem oka! Kupiłem je jako nagrody na luźny turniej ze znajomymi i sprawdziły się idealnie. Fajna, trwała pamiątka w przystępnej cenie. Realizacja zamówienia przez sklep na najwyższym poziomie.
Super projekt i szybka wysyłka
Julieta S.
Bardzo eleganckie wykonanie, po prostu klasa,polecam
Super kontakt, szybka realizacja. Wszystko wyglada super

• +48661644644
  • pucharowo.pl
  • bok@pucharowo.pl
  • WARSZAWA, POL

Lider sprzedaży pucharów sportowych i statuetek szklanych - sklep z trofeami i nagrodami biznesowymi - po Tak w sporcie, jak i biznesie sukces jest konsekwencją ciężkiej pracy, sumy wyrzeczeń, błysku ...

Wyświetl wszystkie profile