sklep.mitko.pl

Opinie łącznie (129) Opinie (34) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybki, profesjonalny i bezproblemowy kontakt ze sklepem i obsługą. Obsługa klienta oceniana jest jako bardzo profesjonalna, pomocna, miła i fachowa. Szybka realizacja i sprawność działania są bardzo często podkreślane jako mocna strona firmy. Klienci doceniają fachowe doradztwo i wsparcie w wyborze produktu oraz rozwiązywaniu problemów. Produkty oceniane są jako solidnie wykonane, trwałe, estetyczne i wysokiej jakości. Proces składania i realizacji zamówień przebiega sprawnie, bezproblemowo i terminowo. Wielu klientów powraca do firmy, podkreślając satysfakcję z poprzednich zamówień i długofalową współpracę.

Opiniesklep.mitko.pl

Serdecznie polecam To już kolejne zamówienie z firmy MITKO. Mam już dwa namioty, które od kilku lat świetnie sprawdzają mi się na eventach, są łatwe w obsłudze, wytrzymałe i estetyczne. Szczególnie, że w firmie pracuje większość dziewczyn lekkość konstrukcji i łatwość montażu jest kluczowa. Obsługa klienta również na 5 gwiazdek, zamówienia realizowane szybko i sprawnie, kontakt z obsługą bezproblemowy.

Zakład pogrzebowy Gralewski sp. z o.o.

Namiot Firmy Mitko uważam za najlepszy. Od lat wspólpracuje z nimi i uważam że jest super. Namiot spisuje się bardzo dobrze, systemy działają. Jedynie nad czym by popracował to akumulator który służy do oświetlenia. Ale to szczegół który nie rzutuje na negatywną opinię. Części zamienne w ciągu trzech dni dosłane. Wytłumaczę że to nie wina firmy ( chodzi o część zamienna- jedna z nóg została wygięta samochodem). Kontakt z info super. Namiot wygląda super, a mam go kilka lat. Polecam firmę Mitko sp. z o.o.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu namiotu. Szczególnie podobała nam się solidna konstrukcja oraz łatwość rozkładania. Materiał wytrzymały. Obsługa profesjonalna i pomocna-otrzymaliśmy wyczerpujące informacje. Realizacja zamówienia przebiegła sprawnie. Polecam sklep i z chęcią wrócimy na kolejne zakupy.
Posiadam już trzeci namiot. Dobre i ładne wykonanie, części zamienne szybko dostępne. Obsługa bardzo szybko odpowiada i doradza. Super polecam.
Bardzo dobry kontakt, możliwość ustalenia szczegółów telefonicznie, żadnych botów. Sam produkt (pufa/kostka poliestrowa) dobrej jakości. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej usługi.
Zakupiony Roll-up spełnia nasze wymagania.Piękne nasycenie kolorów,stabilny i bardzo praktyczne zarówno rozkładanie jak i przechowywanie.Rewelacyjny zakup. Kupiliśmy również świetlówki bezprzewodowe LED do oświetlenia namiotu.Jeszcze nie testowane praktycznie ale światło jakie ta świetlówka wyemitowała w ciemnym pokoju naprawdę daje radę.
pomocna obsługa, nie było problemu ze zmianą adresu oraz wsparciem w ustaleniu rozmiaru namiotu. Polecam
To nasze kolejne zamówienie w Mitko zawsze na czas, i jakość tez bez zarzutu. Doskonały kontakt z doradcami

polecam

bardzo szybka realizacja zamówienia oraz w pełni profesjonalne doradztwo
Miła obsługa. Sprawnie przeprowadzone zlecenie. Zamówione produkty gotowe do wysyłki przed terminem.
super wytrzymałe namioty bardzo dobra jakość polecam

Bardzo dobra obsługa, przyjęcie zamówienia i doradzenie w wyborze produktu. Sam namiot dobrej jakości, dobrze zapakowany, dostawa ok.
Pozytywna opinia za dobry kontakt, fachową obsługę oraz szybką wysyłkę!!!
Kontakt z klientem - szybki i konkretny, doradztwo
fachowa obsługa i doradztwo.
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie i bezproblemowo. Namiot 3x3 z nadrukiem na falbanach prezentuje się świetnie – solidne wykonanie, estetyczny nadruk, wszystko zgodne z opisem. Obciążniki piaskowe dobrze spełniają swoją funkcję i zapewniają stabilność konstrukcji. Kontakt ze sklepem był szybki i profesjonalny – na każdym etapie realizacji czuć było zaangażowanie i dbałość o klienta. Zdecydowanie polecam zakupy w sklepie MITKO!
Bardzo profejonalne, rzetelne podejscie do klienta. Bede kontynuowal wspolprace w perspektywie przyszlych projektow.
Super ! Jesteśmy bardzo zadowoleni. Materiał jest trwały. Namiot jest godny polecenia. Dziękujemy za pomoc przy realizacji zamówienia.
Współpraca bardzo profesjonalna, obsługa dopasowała nadruki idealnie do naszych potrzeb. Na każde zadane pytanie otrzymaliśmy odpowiedź. Polecam!