Opinie na temat stacjaordona.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość mięsa i innych produktów, wskazując na świeżość i smak. Wielu klientów docenia staranne, bezpieczne i chłodzące opakowanie produktów. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, elastyczna i uprzejma. Większość klientów chwali szybkie i zgodne z zapowiedziami realizacje zamówień. Produkty są opisywane jako bardzo smaczne, domowe i tradycyjne, często porównywane do wyrobów z dawnych lat. Komentarze o dostawie są przeważnie pozytywne, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące terminu lub kosztu dostawy.
Opinie nt. sklepu stacjaordona.pl
Rewelacja!!
Otóż jak już wcześniej pisałam do Panstwa firmy jestem bardzo zadowolona z paczki..mięso i wędliny najwyższej jakości....świeżutkie i pyszne..zapakowane z najwyższą precyzja i dbałość.. i ten mały prezencik w formie czekoladek bardzo miły gest..napewno bede polecać i skorzystam jeszcze nie raz z Państwa sklepu...
Bardzo dobra jakość mięsa i wędlin, na przykład pasztetu z gęsi. Pyszne kopytka. Następnym razem zamówię też pierogi, z pewnością będą bardzo dobre.
Wszystko sprawnie. Produkt zapakowany próżniowo w termo torbie. Smaczny jak zawsze
Swieze mieso Duzy wybor mies ekologicznych Starannie wszystko zapakowane z wkladem chlodzacym w srodku. Polecam!
Bardzo dobra jakość mięsa, świetne kopytka domowe.
Będę zamawiać ponownie.
Szybka dostawa mięsko świeżutkie, dobrze zabezpieczone.
Jak zawsze dobry wybór ekologicznych mięs. Ponownie jestem zadowolona z zakupów i dostawy.
Dobra obsługa, otrzymałam telefon że nie ma jednego produktu który zamówiłam , Pani zaproponowała korzystne rozwiązanie, elastyczne podejście
Mięso dotarło w terminie, prawidł
owo zapakowane, świerze.
wszystko zgodnie z oczekiwaniami
Wszystko w jak najlepszym porzadku.
Znakomita obsługa klienta
Bardzo dobra jakość mięsa, znakomita obsługa zamówienia
Towar w bardzo dobrym gatunku. Zakupyudane.
Ok. Wszystko przebiegło prawidłowo