Opinie łącznie (263) Opinie (230) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 25 kwi 2025

yumland.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu użytkowników wyraża zadowolenie z jakości, świeżości i smaku oferowanych produktów. Opinie podkreślają także estetyczne, bezpieczne i ekologiczne pakowanie przesyłek. Doceniany jest szeroki i ciekawy wybór produktów. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo dobra, pomocna i sprawna. Ceny produktów są uznawane za przystępne i konkurencyjne. Niektórzy klienci narzekają na braki magazynowe. Pojawiły się również drobne sugestie dotyczące komunikacji w obsłudze klienta.

Opiniewww.yumland.pl

Szybka wysyłka, produkty zapakowane ekologicznie (wszystko idealnie zapakowane w pudelku, nie wypchane kilogramem wypełniaczy jak to często bywa) a same produkty fantastyczne! Duży wybór w sklepie, polecam! Wrócę tutaj nie raz :)
Podoba mi się przy zrealizowaniu zamówienia za 200 zł oferta dostawy gratis W kwestii do poprawy - zbyt pózne potwierdzenie dla złożonego zamówienia.
Wszystko super! paczka zostala wyslana szybko i dotarla ekspresowo! slodycze sa wspaniale! polecam!

Bardzo polecam!

Błyskawiczną wysyłka, świetne pakowanie, produkty z długą datą ważności, doskonała obsługa klienta

Baton bardzo i szybko dostarczony

Szybka dostawa, doskonałe produkty

Paczka została nadana błyskawicznie, odpowiednio zabezpieczona co ważne przy kruchych produktach. 5-ka za obsługę i wybór słodyczy~
Wszystko super polecam

www.yumland.pl

Odkryj świat smaków w YumLand! Znajdź pyszne słodycze z całego świata, od najlepszych marek. Zaspokój swoje słodkie pragnienia - odwiedź nas już dziś