www.yumland.pl

Opinie łącznie (242) Opinie (240) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkość i terminowość dostawy zamówień. Opinie o jakości i wyborze produktów są bardzo pozytywne, z naciskiem na świeżość, smak i różnorodność. Klienci często doceniają estetyczne i bezpieczne pakowanie przesyłek. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, uprzejma i sprawna. Klienci chwalą szeroki wybór produktów oraz atrakcyjność asortymentu. Komentarze dotyczące cen są niemal wyłącznie pozytywne, podkreślając atrakcyjność i konkurencyjność oferty. Pojawiają się pojedyncze uwagi o brakach magazynowych.

Opiniewww.yumland.pl

Szybka wysyłka, produkty zapakowane ekologicznie (wszystko idealnie zapakowane w pudelku, nie wypchane kilogramem wypełniaczy jak to często bywa) a same produkty fantastyczne! Duży wybór w sklepie, polecam! Wrócę tutaj nie raz :)
Podoba mi się przy zrealizowaniu zamówienia za 200 zł oferta dostawy gratis W kwestii do poprawy - zbyt pózne potwierdzenie dla złożonego zamówienia.
Wszystko super! paczka zostala wyslana szybko i dotarla ekspresowo! slodycze sa wspaniale! polecam!

Bardzo polecam!

Błyskawiczną wysyłka, świetne pakowanie, produkty z długą datą ważności, doskonała obsługa klienta

Szybka dostawa, doskonałe produkty

Paczka została nadana błyskawicznie, odpowiednio zabezpieczona co ważne przy kruchych produktach. 5-ka za obsługę i wybór słodyczy~
Szybka realizacja, towar odpowiada zamówieniu, bardzo dobrze zabezpieczona wysyłka. Polecam
Szybka obsługa i dobrze zapakowany towar
Produkty super, wysyłka i tym razem "przed czasem" super szybko, paczka idealnie spakowana, miło tu kupować :)

Przepyszna czekolada Mars w atrakcyjnej cenie.

Przepyszna czekolada Mars do picia smakuje pysznie do każdego śniadania i nie tylko. Dodatkowym atutem zakupu czekolady Mars na yumlamd jest jej najniższa cena na polskim rynku. I dociera do domu klienta już następnego dnia po zamówieniu.
Wszystko w porządku,polecam😉
Cukierki są bardzo dobre szybka przesylka
Jestem bardzo zadowolona. Słodycze super i takie jak na zdjęciach.Obsługa wysyłki szybka.
Ceny są przystępne,produkty dobrej jakości
Świetny sklep. Bardzo dobry asortyment. Szybka Dostawa i fajne logo :))