Opinie na temat STAS systemy zawieszeń - systemyzawieszen.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną reakcję oraz szybką realizację i dostawę zamówień. Jakość produktów oraz ich wykonania jest szeroko doceniana przez klientów. Systemy do wieszania obrazów są oceniane jako niezawodne, estetyczne i bardzo funkcjonalne. Obsługa klienta, kontakt oraz doradztwo są przez większość klientów oceniane bardzo pozytywnie. Łatwość montażu i instalacji systemów jest podkreślana jako duży atut. Wygląd i estetyka produktów są doceniane, zarówno pod względem wizualnym jak i dyskrecji na ścianie.
Opinie nt. sklepu systemyzawieszen.pl
I am very satisfied about the sales person, the materials, the delivery. All is very good.
To już kolejna przesyłka od Stas! Zawsze perfekcyjnie spakowane i dobrze zabezpieczone!
Wszystko sprawnie. Zamówienie wysłane szybko, produkt wygląda solidnie, zawiera elementy montażowe.
ZESTAWY
POLECAM FAJNE NIEWIDOCZNE NA ŚCIANIE ZESTAWY DO WIESZANIE OBRAZÓW
Super system przy większej ilości obrazów jest niezbędny do aranżacji.
Wszystko przebiegło sprawnie , a system zawieszeń bardzo ładny i prosty w obsłudze.:)
Wszystko przebiegło dobrze, przesyłka dotarła bardzo szybko
Pozytywnie
Wszystko zgodne z zamówieniem
Szybko i sprawnie dostarczono
Pełen profesjonalizm, sklep wyspecjalizowany.
Produkty bardzo wysokiej jakości. Polecam.
Kolejny zakup bardzo udany. To już trzecia przestrzeń wstawiennicza, za którą jestem odpowiedzialny, będzie wyposażone w te systemy. Estetyka i niezawodność są dużym atutem zarówno w przestrzeni historycznej jak i nowoczesnej.
Serdecznie polecam.
Wszystko super - polecam!
Rewelacja
System świetnie się sprawdza. Montaż jest bardzo prosty. Należy przymocować dostarczone śruby/zatrzaski i "wpiąć" w nie szynę. Śruby powinny być w poziomie, jednak szyna jest elastyczna i "wybacza" drobne odchylenia. Szynę można przemalować na kolor ściany. Obrazu później można dowolnie konfigurować, dodawać, przesuwać - bez potrzeby dodatkowego wiercenia.
System wygląda bardzo ładnie.
Błyskawiczna reakcja, znakomite rozwiązanie do wieszania obrazów. W ogóle - brawo!!!!