Ważny od: 10 maj 2022
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieFototapety.com
Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com
Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług.
bardzo dobra jakość , łatwy sposób aplikacji , świetny efekt
NIE POLECAM
Otrzymałam produkt w zupełnie innej kolorystyce : zamiast jasnej otrzymałam ciemną burą fototapetę
1 zdjęcie co miałam otrzymać
kolejne - co otrzymałam
NIE POLECAM
Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com
Bardzo nam przykro, że otrzymana fototapeta różniła się kolorystycznie od zamówionej. Rozumiemy, jak rozczarowujące może być takie doświadczenie, i przepraszamy za tę sytuację.
Zależy nam na tym, aby każdy klient był w pełni zadowolony z otrzymanego produktu. Zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli dokładniej przyjrzeć się tej sprawie i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
do poprawy: długi czas realizacji (choć zamówiłem tylko próbkę) oraz nieprecyzyjna i wprowadzająca w błąd komunikacja
podoba mi się dobra jakość produktu
Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com
Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. Przepraszamy za długi czas realizacji i nieprecyzyjną komunikację. Cieszymy się, że jakość produktu spełniła oczekiwania. Jeśli mają Państwo dodatkowe sugestie, prosimy o kontakt na hello@wallgroup.com.
Dobry kontakt
Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com
Dziękujemy za pozytywną opinię i dobry kontakt! Jeśli chciał(a)byś podzielić się zdjęciem swojej tapety, prosimy o przesłanie go na adres hello@wallgroup.com. Pozdrawiamy serdecznie!
Szybka realizacja, tapety porządne.
Ok
Zamówienie nie dotarło
Odpowiedź ze sklepu Fototapety.com
Bardzo nam przykro z powodu tej sytuacji. Prosimy o kontakt na hello@wallgroup.com, abyśmy mogli pomóc w rozwiązaniu problemu z dostawą.
Fototapety.com
- +31851308285
- www.fototapety.com
- hello@wallgroup.com
- Zeewolde, NLD
Fototapety.com
Wysokiej jakości tapeta na zamówienie. Włóknina. Szeroki wybór pięknych tapet w najniższej cenie. Szybka dostawa.