Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i ekspresową dostawę. Użytkownicy bardzo pozytywnie oceniają jakość sprzętu i solidność wykonania. Obsługa klienta jest oceniana jako bardzo pomocna, sprawna i miła. Wielu klientów podkreśla łatwość obsługi, montażu i czyszczenia urządzeń. Cicha praca urządzeń jest często wymieniana jako duża zaleta. Klienci doceniają rozbudowane funkcje, dodatkowe akcesoria i usprawnienia urządzeń. Kilka opinii wskazuje na trudności z użytkowaniem lub niedociągnięcia techniczne urządzeń.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekuvings.net.pl
Doskonała obsługa klienta i produkt
Doskonała obsługa klienta. Ekspresowa wysylka. Doskonaly produkt, wymieniłam po latach jedną część i dalej działa fantastycznie.
Odpowiedź ze sklepu kuvings.net.pl
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cały zamysł naszych wyciskarek to właśnie jeden dobry zakup na długie lata. Bardzo nas cieszy, że wyciskarka wiernie Pani służy i mamy pewność, że będzie służyła dalej.
To mój drugi produkt tej marki, jakość jest świetna, miła i fachowa obsługa a serwis robi doskonałą robotę.
Odpowiedź ze sklepu kuvings.net.pl
Dziękujemy za miłą opinię zarówno odnośnie MultiGrilla jak i nasze obsługi. Bardzo nas cieszy, że wróciła Pani do naszego sklepu i mamy nadzieję, że wróci Pani ponownie.
Bardzo dobre wsparcie techniczne i szybka realizacja
Kupowałem części do wyciskarki sprzed kilku lat i ucieszył nas fakt, że pomimo wypuszczenia nowszych modeli także i w naszym zostały wprowadzone usprawnienia.
Towar zgodny z zamowieniem. Szybka dosstawa
Wszystkie produkty są super. Dziękuję również za książkę. Pozdrawiam 🙂😘
Szybka dostawa, dobry kontakt i możliwość dalszego używania sprzętu
bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, firma godna polecenia
Szybka dostawa, wyciskarka dobrze zabezpieczona
Ta część zapasowa wydaje się lżejsza od oryginału. Jakby inne cieńsze tworzywo
Dobra jakość . Dobry kontakt z działem obsługi .
Ilość wyciśniętego soku z owocu, bardzo cicha praca urządzenia.
Sprzęt jest zgodny z opisem i opiniami. Jestesmy zadowoleni.
mogło być na 5 gdyby urządzenie było też matowe jak zakupiona wyciskarka. Kupując urządzenia jednej Firmy byłem pewien że będą wizualnie jednakowe. Oglądając Państwa stronę, blender jest matowy
Myjka do żywności ozon i ultradzwięki Vita-my.
Myjka sprawdza się doskonale, polecam.
Różności w przepisach szybkie wykonanie
Everything was fine, the product was as ordered. I was kept up to date throughout the entire process.
Przy tej cenie towaru przesyłka powinna być za darmo.
Jak dla mnie to super przyjaciel w kuchni idealny jak narazie bez zastrzeżeń
Odpowiedź ze sklepu kuvings.net.pl
Bardzo dziękujemy za opinię i piękne zdjęcia. Widać, że MultiGrilla można umieścić praktycznie w każdej kuchni i każdym miejscu.
Jestem zadowolona
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
- +48798741815
- kuvings.net.pl