Opinie łącznie (1018) Opinie (633) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 mar 2024

arancia.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia i sprawność dostawy. Zdecydowana większość recenzji podkreśla bardzo wysoką jakość, świeżość i walory smakowe produktów. Klienci bardzo doceniają staranne, bezpieczne i profesjonalne pakowanie produktów, co zapewnia ich nienaruszony stan po dostawie. Obsługa klienta jest postrzegana jako bardzo przyjazna, profesjonalna i szybko reagująca na pytania oraz zgłoszenia. Dodatkowo, klienci chwalą szeroki wybór włoskich produktów i zgłaszają sugestie dotyczące poszerzenia oferty o kolejne pozycje. Nieliczne sytuacje problematyczne są szybko i profesjonalnie rozwiązywane, co budzi uznanie klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień lub problemów z dostawą oraz rozczarowania stanem pojedynczych sztuk produktów.

Opiniewww.arancia.pl

Problemy? To jest obsługa klienta! Bedę wracał

Mieliśmy po drodze małą wpadkę z zamówieniem, ale finalnie jestem bardzo zadowolony z tego, jak sklep podszedł do sprawy. Kontakt był szybki, konkretny i bez żadnego przeciągania. Problem został rozwiązany sprawnie, profesjonalnie i po prostu po ludzku. Błędy mogą zdarzyć się każdemu, ale dla mnie najważniejsze jest to, jak firma reaguje, kiedy coś pójdzie nie tak. Tutaj obsługa zdecydowanie zdała egzamin. Bardzo doceniam szybkie odpowiedzi, uczciwe podejście i to, że sprawa została załatwiona do końca bez zbędnych komplikacji. Jestem zadowolony zarówno z zakupów, jak i z obsługi posprzedażowej. Na pewno będę wracał i z czystym sumieniem polecam sklep dalej. Produkty świetnej jakości. Pozdrawiam Pana Patryka i dziękuję za pomoc!
Przesyłka zdumiewająco szybko dotarła, winogrona bardzo dobre, może trochę gorzej z wybranym przeze mnie ciasteczkami, ale nie mogłam dotyczytac się ich składu
Zakupione wędliny świetnie zapakowane ekspresowo dostarczone jesteśmy bardzo zadowoleni i jeszcze wrócimy bo są bardzo smaczne
Szybka wysyłka, bardzo dobrze zabezpieczone produkty, świetny kontakt ze sprzedającym.
Dziękuję za dobre winogrona jest niewiele owoców które mogę jeść, a muszą być dobrej jakości i tak oceniam Wasze owoce

Towar przyszedł ok

Myślę, że zamiast kartonu jako opakowania zbiorczego lepsze byłoby pudło styropianowe. Oczywiście to moje zdanie. Karton też dał radę
Towar był bardzo starannie zapakowany i szybko dostarczony.
Szybka przesyłka🥰 a może by tak więcej produktów z Sycylii w ofercie. Wyroby z lawy, arancini, ciasteczka ale Sycylijskie, canolo, ozdoby z głowy i szyszek
Polecam, bardzo dobrej jakości produkty, błyskawiczna przesyłka.
Owoce w stanie idealnym, super zapakowane w papier.

Pessima spedizione

Ho ordinato 2 kg. di pesche e 1 kg. di albicocche. Ho chiesto al momento dell'ordine che fossero ancora dure. Mi è arrivata la confezione e ho dovuto buttare 6 albicocche nere e schiacciate tra di loro e mangiare di corsa tre pesche completamente schiacciate e morbide al limite del mangiabile. Sono rimasto veramente deluso. Non mi aspettavo una spedizione simile. E poi lasciamo stare il corriere INPOST di una scortesia unica. Mi citofona e confermo la consegna al terzo piano, mi risponde che lui non sale e può mettere il pacco in ascensore senza darmi altra possibilità (naturalmente dovevo scendere io a prendere il pacco).
Bardzo podobało mi się że posiadacie tak dużą ilość produktów włoskich które szukam , szkoda tylko że nie udało się skorzystać ze zniżki 10 procent na pierwsze zamówienie :/
Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone.szybka przesyłka.polecam
szybki kontakt, nic do poprawy nie widze
oliwy pyszne Bardzo dobrze zapakowane
Wszystko Ok
Super produkty i kontakt, jeśli trzeba dogadać szczegóły zamówienia. Polecam z serducha! Dla tych co kochają smaki Italii, w Arancia zawsze znajdą coś pysznego dla siebie 😊
Szybkie zakupy. Towar zgodny z zamówieniem. Dostawa na czas.
Zakupiłem oliwę z oliwek od chłopa, kolejny raz polecam
J M
Jan M.