Klienci bardzo często podkreślają szybkie i sprawne tempo realizacji zamówień oraz dostaw. Produkty są powszechnie oceniane jako solidne, trwałe i zgodne z opisem, co budzi zaufanie klientów. Większość klientów chwali staranne i bezpieczne pakowanie towarów. Obsługa klienta i kontakt ze sklepem są oceniane jako profesjonalne, szybkie i pomocne. Ceny produktów są zazwyczaj odbierane jako konkurencyjne. Klienci pozytywnie oceniają łatwość montażu systemów i akcesoriów. Sporadycznie pojawiają się uwagi o możliwej poprawie pakowania. Pojedyncze głosy wskazują na wysoki poziom cen. Czasem klienci wskazują na drobne ulepszenia w zakresie montażu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniesuperprofile.pl
Świetny sklep, poprosiłem o wysyłke w ten sam dzień kiedy złożyłem zamówienie. Wszystko zostało wysłane i dotarło idealnie na czas. Bardzo polecam !!
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Szybka realizacja zamówienia, profile super zabezpieczone do transportu. Polecam! 😁
Szybka realizacja zamówienia, kontakt idealny. Jestem mega zadowolona, polwcam serdecznie
System montażu i profile wysokiej jakości. Szybka dostawa
Zamówienia szybko realizowane,dobry kontakt nie mam żadnych zastrzeżeń,będę wracał do zakupów 😁
Zakupione profile przyszły w szybkim terminie i w bardzo dobrej jakości
Wzorowa komunikacja. Na każdym etapie zamówienia dostawalem aktualizację statusu.
Wsporniki tarasowe są dobrej jakości. Jedynie część żeberek dystansowych (do zachowania szczeliny między płytami tarasowymi) była wyłamana.
Solidne zgodne z opisem, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam
Bardzo szybka dostawa, ilości zgodne z zamówienie, wszystko bezpiecznie zapakowane.
Produkty wysokiej jakości, a przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona i szybko doręczona.
Wszystko OK. Polecam!
Szyba i miła obsługa. Dostawa ekspresowa. Ceny najlepsze na rynku , ogólnie bardzo polecam :)
Profile dobrze zabezpieczone
Wszystko sprawnie dobry kontakt polecam
Czas realizacji zamówienia oraz jakość produktu.
Udany zakup
Profile 102 uwazam za bardzo udane , wykazują się dobrym wykonaniem przemyślaną konstrukcją
Terminowe dostarczenie zamówionego towaru
Zawsze świetna współpraca🤗🤗🤗
Jak by cena była niższa bylo by super aktualnie uważam ze cena jest wygórowana jak na taki produkt