Klienci bardzo często chwalą szybki czas dostawy. Podkreślają, że otrzymane produkty są zgodne z opisem i spełniają ich oczekiwania. Większość klientów bardzo pozytywnie ocenia jakość otrzymanych produktów. Często podkreślana jest profesjonalna obsługa oraz sprawna realizacja zamówień. Opinie o kontakcie z obsługą są przeważnie pozytywne, klienci chwalą komunikację i pomocność. Klienci doceniają również staranność w pakowaniu produktów, co zapewnia bezpieczeństwo podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się wzmianki o niewielkich opóźnieniach w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemastersintime.pl
Polecam zakupy. Kupiłem oryginalną bransoletkę do zegarka SEIKO świetna jakość produktu do tego konkurencyjna cena. Przyszła dobrze zapakowana do tego był dołączony drobny gratis w postaci gustownego pokrowca na bransoletę lub zegarka na pasku. Polecam ten sklep, a w moim komputerze skrót do tego sklepu ląduje na pasku, abym nie musiał długo szukać.
Jestem zadowolony, co prawda przesyłka dotarła dzień po planowanym terminie dostawy, niemniej jednak jest to akceptowalne, biorąc pod uwagę fakt, że miała długą drogę. Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany i opisany. Bardzo dobrze, że istnieje taki sklep!
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Bardzo dziękujemy za tak życzliwą opinię. Cieszy nas, że mimo niewielkiego opóźnienia w dostawie całość doświadczenia została przez Pana/Panią pozytywnie odebrana. Rozumiemy, że oczekiwanie na przesyłkę jest ważnym elementem zamówienia, dlatego tym bardziej doceniamy Pana/Pani wyrozumiałość w tej sytuacji. Miło słyszeć, że produkt spełnił oczekiwania i dotarł odpowiednio zabezpieczony oraz zgodny z opisem. Jeśli przy kolejnych zakupach będziemy mogli w czymkolwiek pomóc lub doradzić, pozostajemy do dyspozycji.
Pozdrawiamy serdecznie,
Team Mastersintime.pl.
Kupiłam pasek do zegarka. Bardzo szybko zamówienie zostało zrealizowane. Bardzo mnie to ucieszyło. Przesyłka dobrze, bardzo dobrze zabezpieczona. Sklep godny polecenia👏👍💪
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że zamówienie zostało tak szybko zrealizowane i że sprawiło to Pani tyle radości. To naprawdę miłe, gdy przesyłka dociera sprawnie, a przy tym jest tak dobrze zabezpieczona, że od razu daje poczucie, że wszystko zostało przygotowane z troską. Ogromnie dziękujemy również za polecenie naszego sklepu, to dla nas piękny komplement. Mamy nadzieję, że pasek będzie dobrze służył i że będzie Pani z przyjemnością z niego korzystać. Jeśli w przyszłości będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, chętnie pozostajemy do dyspozycji.
Team Mastersintime.pl.
Polecam, produkt dotarł szybciej niż zakładano…
Zegarek pomimo braków magazynowych dostępny był na tej stronie. Produkt dotarł szybciej niż było to deklarowane, całość procesu zamówienia przebiegła bez zastrzeżeń. Polecam 😁
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za Pana opinię. Bardzo się cieszymy, że znalazł Pan u nas zegarek, którego Pan szukał, zwłaszcza że nie wszędzie był dostępny. Jeszcze milej czytać, że przesyłka dotarła szybciej niż zapowiadano i że całe zamówienie przebiegło tak sprawnie. To naprawdę wspaniale, że zakup okazał się dla Pana tak pozytywnym doświadczeniem. Mamy nadzieję, że zegarek będzie się Panu świetnie nosił i sprawi dużo radości. Jeśli w przyszłości będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, chętnie to zrobimy.
Team Mastersintime.pl.
Wiele dokładnych porad i informacji przed wyborem zamówienia, dostawa zgodnie z oczekiwaniami, towar starannie zapakowany i zgodny z opisem, jestem zadowolony
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że przed zakupem otrzymał Pan informacje, które naprawdę pomogły w wyborze! To miłe wiedzieć, że zamówienie dotarło tak, jak Pan oczekiwał, i że całość pozostawiła dobre wrażenie. Życzymy dużo przyjemności z zakupu. Jeśli będziemy mogli jeszcze kiedyś w czymś pomóc, prosimy śmiało się z nami skontaktować.
Team Mastersintime.pl.
Zamówiony pasek do zegarka Diesel otrzymałem w ciągu kilku dni. Pasek bardzo dobrej jakości, dobrze zapakowany i zabezpieczony przed podróżą. Zdecydowanie polecam zakupy.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo się cieszymy, że pasek do zegarka Diesel dotarł do Pana w ciągu kilku dni i że jakość oraz opakowanie spełniły Pana oczekiwania. To dla nas szczególnie miłe, że poleca Pan zakupy u nas! Mamy nadzieję, że będzie Pan z przyjemnością korzystać z nowego paska. W razie pytań w przyszłości chętnie pomożemy.
Team Mastersintime.pl.
Wszystko zgodnie z zakupem i podanymi informacjami. Przesylka dotarła. Na początku obawiałam się ciszą jednak wszystko dotarło zgodnie z podanym pierwotnie terminem. Produkt, który zamówiłam jest zgodny z opisem. Dziękuję.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za tak szczegółową opinię! Cieszymy się, że przesyłka dotarła w terminie, a produkt spełnił Pani oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!
Z pozdrowieniami, Team Mastersintime.pl
Bezproblemowe zakupy, przejrzystość, realizacja w wyznaczonym czasie.
Do zmiany - brak możliwości przekierowania dostawy do paczkomatu.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zakupy przebiegły bezproblemowo i że wszystko było przejrzyste oraz dostarczone na czas. Dziękujemy również za tę uwagę, to bardzo dobry punkt i cenna sugestia, którą weźmiemy pod uwagę, aby dalej ulepszać naszą obsługę. Mamy nadzieję, że będzie Pan/Pani z przyjemnością korzystać z zakupu. W razie pytań w przyszłości chętnie pomożemy.
Bardzo szybka dostawa i dobrej jakości pasek. Jestem zadowolony. Polecam
Roamer slim line
Zegarek świetny. W najkorzystniejszej cenowo na Polskim rynku ofercie. W promocji praktycznie za 2/3 ceny standardowej. Przesyłka ok, choć potrzeba trochę cierpliwości z oczekiwaniem ale cena wynagradza.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za wspaniałą ocenę!
Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszego produktu i obsługi. Mamy nadzieję, że wkrótce znowu Cię u nas gościć!
Team Mastersintime.pl
Szybka dostawa. Wszystko ok. Polecam.
Pasek pasuje w 100%z bardzo dobra jakość i szybka wysyłka.Polecam!!!:)))
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że pasek pasuje w 100% i że jego jakość tak dobrze spełniła Pana oczekiwania! To świetnie, że również wysyłka przebiegła szybko, dzięki czemu mógł Pan sprawnie skorzystać z zamówienia. Życzymy dużo przyjemności z użytkowania paska. Jeśli w przyszłości będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, chętnie to zrobimy.
Z pozdrowieniami,
wszystko szybko super ! Produktu bardzo doby o oryginalny
Dziękujemy za opinię.
Bardzo się cieszymy, że zamówienie dotarło szybko i że produkt spełnił Pana/Pani oczekiwania. Miło nam również czytać, że docenia Pan/Pani jego jakość i oryginalność. Mamy nadzieję, że zakup będzie sprawiał dużo radości. W razie pytań w przyszłości chętnie pomożemy.
Team Mastersintime.pl.
Towar dostarczony szybko, ponad oczekiwania, zamówienie zgodne z opisem. Jakość towaru i usługi na profesjonalnym poziomie. Polecam!
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy bardzo za wspaniałą opinię!
Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i spełniło Państwa oczekiwania, a jakość produktu oraz obsługi została oceniona tak pozytywnie.
Bardzo dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie do Mastersintime.pl!
Zespół Mastersintime.pl
Wszytko w porządku.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za opinię. W kilku słowach przekazuje Pan/Pani właściwie bardzo miłą wiadomość. Cieszymy się, że wszystko było w porządku i że doświadczenie z zamówieniem pozostawiło po sobie dobre wrażenie. Takie krótkie, pozytywne opinie zawsze bardzo nas cieszą. Mamy nadzieję, że zakup będzie dobrze służył i sprawi dużo przyjemności. Jeśli w przyszłości będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, chętnie pozostajemy do dyspozycji.
Team Mastersintime.pl.
Jakość produktu, czas realizacji, cena
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dzień dobry Pawle, dziękujemy bardzo za opinię!
Cieszymy się, że docenia Pan jakość produktu, czas realizacji oraz cenę.
Zespół Mastersintime.pl
Pasek super bo wszystko zgodnie z opisem.
Dostawa mimo świąt bez opóźnień, polecam!
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy bardzo za opinię, Bernard — oraz za piękne zdjęcie!
Cieszymy się, że pasek spełnił oczekiwania i że wszystko było zgodne z opisem. Miło również słyszeć, że dostawa przebiegła sprawnie, nawet w okresie świątecznym.
Dziękujemy za polecenie!
Zespół Masters in Time
Profesjonalny sprzedawca. Dziękuje i polecam.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za opinię. Bardzo miło nam czytać, że zakupy przebiegły tak pozytywnie i że docenia Pan/Pani naszą obsługę. Takie krótkie, ale serdeczne słowa naprawdę sprawiają nam dużą radość. Mamy nadzieję, że zakup będzie długo sprawiał przyjemność. Jeśli będziemy mogli pomóc również w przyszłości, chętnie służymy pomocą.
Best regards,
Team Mastersintime.pl.
Sprawna dostawa oryginalnego produku. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Bardzo miło czytać, że dostawa przebiegła sprawnie i że jest Pan/Pani zadowolony/zadowolona z produktu. Cieszymy się, że poleca Pan/Pani nasz sklep. Mamy nadzieję, że zakup będzie sprawiał dużo radości. Jeśli w przyszłości będziemy mogli jeszcze w czymś pomóc, prosimy o kontakt.
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Pasek idealny.
Przesyłka dotarła o czasie
Odpowiedź ze sklepu mastersintime.pl
Dziękujemy za Pana/Pani opinię. Cieszy nas, że wszystko przebiegło zgodnie z zamówieniem i że pasek okazał się idealnie dopasowany. To daje pewność, że zegarek znów może być noszony z przyjemnością na co dzień. Miło również słyszeć, że przesyłka dotarła na czas i cały proces przebiegł sprawnie. Jeśli w przyszłości będziemy mogli w czymkolwiek pomóc, zapraszamy do kontaktu.
Best regards,