madelinefashion.pl

Opinie łącznie (1532) Opinie (822) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo szybką i sprawną dostawę zamówień. Większość klientów jest zadowolona z jakości materiałów i wykonania. Klienci bardzo często podkreślają piękny wygląd i zgodność sukienek z opisem oraz zdjęciami. Komunikacja z obsługą sklepu jest oceniana bardzo pozytywnie – klienci doceniają szybkie odpowiedzi, pomoc i indywidualne podejście. Wielu klientów podkreśla zgodność rozmiarów z opisem oraz łatwość wymiany. Proces zwrotów i wymiany oceniany jest jako szybki i bezproblemowy, co klienci bardzo doceniają. Pojawiają się pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości wykonania. Niektórzy klienci zwracają uwagę na trudności z dobraniem odpowiedniego rozmiaru. Część osób sugeruje poprawę jakości pakowania, wskazując na niedostateczne zabezpieczenie przesyłek.

Opiniemadelinefashion.pl

Najszybsza dostawa z możliwych

Otrzymałam najszybsza dostawa z możliwych. W jeden dzień otrzymałam pomoc w doborze rozmiaru sukienki. Wstępnie była informacja, że sukienka zostanie wysłana w następnym tygodniu, ale ostatecznie tego samego dnia. Chyba 30 minut od rozmowy telefonicznej ze sklepem. Sukienkę otrzymałam następnego dnia. Sukienka Silvana jasnożółta, przepiękna, starannie wykonana, z podszewką z wiskozy. Przyjemna w dotyku, romantyczna 😍
Chociaż nie zdecydowałam się ostatecznie na zakup, muszę przyznać, że jeszcze nigdy nie miałam tak szybkiej obsługi, jak w sklepie Madeline. Sukienka zakupiona w poniedziałek, w środę była już u mnie, w czwartek zwróciłam sukienkę, a w piątek otrzymałam pieniądze z powrotem na konto.
Śmiało mogę polecić sklep. Jestem bardzo zadowolona, miła obsługa poprzez kontakt Messenger, pani idealnie pomogła dobrać rozmiar, kontakt telefoniczny z panem również był bardzo miły- mogłam naprawdę liczyć na pomoc. Szybką odpowiedź, a dostarczenie paczki odbyło się już na drugi dzień 😍 Także wszystko sprawnie i szybko się odbyło 🥰

Sukienka przepiękna, jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach, rozmiar idealny, bardzo starannie uszyta, jest nieco ciężka, ale efekt niesamowity. Świetnie eksponuje biust, dzięki wszytym wkładkom. Wysyłka bardzo szybka, sukienka już następnego dnia czekała w paczkomacie. Naprawdę polecam
Wszystko super, paczka przyszła następnego dnia po zamówieniu, co bardzo na plus, nie trzeba długo czekać. Zwrot sukienek też bardzo szybko rozpatrzony, pieniążki zostały zlecone tego samego dnia co paczka trafiła na magazyn. Bardzo polecam i na pewno skorzystam :)
Sukienka taka jak na zdjęciu , wszystko się zgadzało materiały też w porządku .miała tylko naderwaną koronkę . Jedynie to co by można by było poprawić to sposób pakowania na znacznie dokładniejszy żeby sukienki tak ja je przedstawia butik na eleganckie też tak były traktowane jak zakup za tą cenę a nie jak kawałek szmatki wrzucony w kopertę foliową .
Super jakości sukienki slubne. Nic nie znalazlam dla siebie na poprawiny i szukam dalej. Ale jestem pod wrażeniem. B3z sensu kupowac suknie z salonów. Jak dla mnie one niczym nie odbiegają. A do krawcowej dopasować lekko można dac zawsze.
Sukienka piękna, wygląda dokładnie jak na zdjęciach. Niestety nie trafiłam z rozmiarem i musiałam ją oddać. Żadnych problemów ze zwrotem. Zwrot otrzymałam dwa dni po odesłaniu sukienki. Polecam sklep.
Ta sukienka jest przepiękna i elegancka. Materiał jest gruby i elastyczny, a krój doskonały. Idealnie pasuje do mojego wzrostu (180 cm). Przymierzałam ją na obcasach o wysokości 6,5 cm, więc sukienka sięga do ziemi. Noszę rozmiar 38-40, ale wzięłam rozmiar większy (42) i leży idealnie. Sukienka wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. Jestem zadowolona z wyboru i zakupu, polecam ją.

Świetna obsługa klienta.

Bardzo dobra wymiana informacji drogą mailową. Bardzo szybkie i zgodne załatwienie sprawy. Serdecznie polecam. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie! 👍🏻
Paczka do Niemiec doszła szybko. Niestety rzeczy nie zostaly odpowiednio zabezpieczone do wysyłki. Tylko płaszczyki z Alpaki były w foliowym worku. 2 płaszcze z flauszu i 2 bluzy po prostu włożone bez niczego do kartonu , bez opakowania ,bez zabezpieczenia przed uszkodzeniem . Na szczęście dostarczone rzeczy nie są zniszczone lub uszkodzone . Ale warto pomyśleć o odpowiednim zapakowaniu towaru . Brak rowniez informacji o skladzie i sposobie prania ( zadnej ,,metki,, ) . Ale oprócz tego jestem zadowolona .szczegolnie plaszczyk z Alpaki jest mięciutki, ciepły i wygląda dobrze .
Świetna komunikacja i sprawne podejście do klienta. Pomoc ze strony personelu była konkretna i ułatwiła podjęcie decyzji o zakupie. Dodatkowym atutem jest ekspresowy czas dostawy. Cała transakcja przebiegła profesjonalnie i bez żadnych zastrzeżeń.
Jestem mega zadowolona 😊zarówno z bardzo szybkiej wysyłki jak i z jakości bolerka, materiał świetny i bardzo dobrze odszyty😊 Polecam w 💯%
Piękna sukienka, porządny materiał, świetne wykończenie. Kupiłam córce na jej osiemnastkę. Wygląda jak królowa balu. Bardzo udany zakup. Dzięki wiązanemu gorsetowi można dopasować do sylwetki. Polecam ❤️

Przepiękne sukienki!

Przepiękne sukienki, identyczne jak na zdjęciach. Zamówiłam kilka, by wybrać jedną idealną dla mnie. Tak więc zwrot bezproblemowy i szybki. A także wysyłka ekspresowa. Polecam z całego serca !
Sukienka w pięknym kolorze, letnia, idealna na różne uroczystości, niestety dla mnie nieco za mała i prześwitująca
Jestem bardzo zadowolona z Państwa usługi. Sukienka została wysłana bardzo szybko, jest cudowna, fakt muszę ją skrócić to taki jedyny minus.
Sukienka przepiękna. Kolor taki jak na zdjęciach . Rozmiar zgodny z opisem. Super szybka dostawa . Napewno będę korzystać z zakupów tej firmy. Polecam pod każdym względem.
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia wszystko jest ok tylko długość ale jest już robione. Szybka i solidna dostawa. Dziękuję.
Obsługa klienta bardzo dobra , szybka dostawa. Sukienka piękna ,uszyta starannie , rozmiar zgodny z podanymi wymiarami . Chętnie polecę firmę moim znajomym .