butybuty.pl

Opinie łącznie (337) Opinie (337) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną dostawę. Wielu z nich podkreśla, że buty są bardzo wygodne i spełniają oczekiwania pod względem komfortu noszenia. Obsługa sklepu oceniana jest jako profesjonalna, miła i sprawna, co wpływa na pozytywne doświadczenia zakupowe. Jakość produktów uznawana jest za solidną, dobrze wykonaną i zgodną z opisem. Atrakcyjne ceny i promocje często są wymieniane jako zalety sklepu, a estetyka oraz kolorystyka obuwia wpływają na ogólne zadowolenie klientów. Dodatkowo, klienci zazwyczaj są zadowoleni z dopasowania rozmiaru do opisu. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi dotyczące pakowania produktów oraz sporadyczne zastrzeżenia co do szerokości lub dopasowania obuwia.

Opiniebutybuty.pl

Buty są super zamówiłam drugą parę, tak jak pierwsze zamówienie udało się odebrać to tym teraz z drugim zamówieniem problem. Tak jak przy pierwszym brak kontaktu z kurierem, nie odbiera telefonu jestem zdziwiona z innymi firmami kurierskim jest kontakt i można ustalić kiedy kurier będzie, ale nie z tą z firmą. Niestety drugiego zamówienie nie udało mi się odebrać, a kurier w śledzeniu wpisał odmowa przyjęcia. Jestem zdziwiona taką postawą kuriera. Proponuję zmienić firmę kurierską

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Dziękujemy za szczegółową opinie. Zaistniałą sytuację wyjaśnimy z firmą kurierską. Zespół ButyButy.pl
Dobre to: Rozmiarówka - zgodna - noszę 36, zamówiłam 36 i pasują idealnie. Wyściełane wnętrze komfortowo otula stopę, Kolorystyka - oferowana jako szara a bardziej jest brązowa, ale metaliczny odcień nadaje butom wyjątkowy design i podkreśla elegancję. Wysokość obcasa - komfortowa. Okrągły nosek nadaje butom i stopie delikatności, a ozdobna klamra optycznie pomniejsza stopę. Co poprawić: Platforma trochę za niska - 1 cm podkreśliłby elegancję buta; Wycięcie trochę za głębokie i przypada na linię kości haluksa. Nosek mógłby być trochę szerszy to nie ściskałby palców stopy. Ogólnie buty zgodne z opisem. Jeszcze ich dłużej nie nosiłam ale po krótkim teście - polecam

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Grażyno, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Bardzo szybka wysyłka. Niestety karton lekko uszkodzony- przesyłka słabo zabezpieczona Paczkę zwracałam, koszt zwrotu trzeba samemu opłacić. Zwrot pieniędzy w tydzień. Ogólnie polecam

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Przyjrzymy się zabezpieczeniom w paczkach. Zespół ButyButy.pl
Jestem bardzo zadowolona z otrzymanych butów,są bardzo wygodne a przede wszystkim zgodne z opisem.Nadal będę obserwować Waszą stronę
Solidna firma piękne buty ale za wąskie musiałam odesłać . Bardzo sprawna obsługa w ciągu kilku dni otrzymałam pieniądze .

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Grażyno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy. Zespół ButyButy.pl
Buty przepiękne Bardzo wygodne Zwykle noszę rozmiar 39 39.5 i wzięłam 40 i da idealne Stabilny obcas. Bardzo wygodne te buty. Kolor jasny beż taki jak na zdjęciach

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Barbaro, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Buty bardzo wygodne i ładne . Takie same buty kupiłam rok temu ale niestety podeszwy pod palcami pękły na pół mimo to kupiłam jeszcze raz bo bardzo mi się podobają.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Buty bardzo wygodne, ładnie prezentują się na nodze. Rozmiar zgodny z oczekiwanym.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Szybka realizacja zamówienia.Buty spełniają moje oczekiwania,leciutkie,wygodne.Kolor jasny beż -idealny na lato.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Anno, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy! Zespół ButyButy.pl
Buty są OK, ale pudełko przyszło mocno zgniecione. Warto zadbać o lepsze zabezpieczenie przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Anno, dziękujemy za zakup i Twój komentarz. Przyglądniemy się zabezpieczeniu przesyłek. Zespół ButyButy.pl
Ładny kolor,ale dla mnie za szerokie,odesłałam

Buty Sergio Leone

Bardzo ładne buty, konkurencyjna cena w stosunku do innych stron na których oglądałam buty tej samej firmy. Szybka dostawa. Polecam

POLECAM

Rzetelnie i szybko buty przymierzałam wcześniej stąd decyzja zakupu

Anna

Kupiłam za pobraniem skórzane półbuty polskiej firmy Filippo. Towar dobrej jakości w dobrej cenie, butybuty.pl daje atrakcyjne obniżki i promocje. Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupu i obsługi.

Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie :) zespół ButyButy.pl

polecam

szybko, sprawnie, profesjonalnie, polecam

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Danuto, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl
Szybka realizacja zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Super ,tato bardzo zadowolony ,uwielbia te buty bo są jak kapcie, na ciepłe dni jak teraz w sam raz . Gorąco polecam . Przesyłka ekspresowa.

Dziękujemy za pozytywną opinie. Zapraszamy ponownie :) zespół ButyButy.pl
Zamówienie szybko zrealizowane, bezproblemowo, artykuły w dobrych cenach.

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.

Produkt zgodny z opisem. Polecam

Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl

Anno, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie. Zespół ButyButy.pl