Klienci bardzo często podkreślają, że zamówienia realizowane są błyskawicznie i bez opóźnień. Wielu klientów wyraża zadowolenie z wygody i komfortu użytkowania zakupionych butów. Klienci chwalą estetykę, ładny wygląd oraz zgodność butów z opisem i zdjęciem. Obsługa sklepu oceniana jest jako bardzo miła, profesjonalna i pomocna. Kupujący doceniają atrakcyjne ceny oraz promocje dostępne w sklepie. Klienci zazwyczaj są zadowoleni z dopasowania rozmiaru, choć sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące szczegółów konstrukcji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniebutybuty.pl
Dobre to: Rozmiarówka - zgodna - noszę 36, zamówiłam 36 i pasują idealnie. Wyściełane wnętrze komfortowo otula stopę, Kolorystyka - oferowana jako szara a bardziej jest brązowa, ale metaliczny odcień nadaje butom wyjątkowy design i podkreśla elegancję. Wysokość obcasa - komfortowa. Okrągły nosek nadaje butom i stopie delikatności, a ozdobna klamra optycznie pomniejsza stopę.
Co poprawić: Platforma trochę za niska - 1 cm podkreśliłby elegancję buta; Wycięcie trochę za głębokie i przypada na linię kości haluksa. Nosek mógłby być trochę szerszy to nie ściskałby palców stopy.
Ogólnie buty zgodne z opisem. Jeszcze ich dłużej nie nosiłam ale po krótkim teście - polecam
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Grażyno, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Buty przepiękne
Bardzo wygodne
Zwykle noszę rozmiar 39 39.5 i wzięłam 40 i da idealne
Stabilny obcas. Bardzo wygodne te buty. Kolor jasny beż taki jak na zdjęciach
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Barbaro, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Buty Sergio Leone
Bardzo ładne buty, konkurencyjna cena w stosunku do innych stron na których oglądałam buty tej samej firmy. Szybka dostawa. Polecam
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Anna
Kupiłam za pobraniem skórzane półbuty polskiej firmy Filippo. Towar dobrej jakości w dobrej cenie, butybuty.pl daje atrakcyjne obniżki i promocje. Szybka wysyłka, dobrze zapakowany towar. Bez zastrzeżeń. Jestem zadowolona z zakupu i obsługi.
zespół ButyButy.pl
Super ,tato bardzo zadowolony ,uwielbia te buty bo są jak kapcie, na ciepłe dni jak teraz w sam raz . Gorąco polecam . Przesyłka ekspresowa.
zespół ButyButy.pl
Jestem zadowolona z zakupu. Buciki bardzo ładne i wygodne, dostarczone bardzo szybko.
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Inez, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy
Zespół ButyButy.pl
Udany zakup, super Sprzedawca :)
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt. POLECAM SPRZEDAWCĘ :)
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy
Zespół ButyButy.pl
Szare sneakersy z naturalnej skóry.
Buty w rozmiarze 38 idealne. Świetnie zapakowane.Szybka dostawa.Jestem zadowolona z produktu i dostawy.
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Elżbieto, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy
Bardzo miła i szybka obsługa. Wszystko bez zakłóceń. Polecam w 100%
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Kamilo, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Zespół ButyButy.pl
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko i bez problemów. Polecam sklep
Zespół ButyButy.pl
Dziękujemy za szybką dostawę dobrych sneakersów, polecamy państwa firmę i buty
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Krystyno, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Zespół ButyButy.pl
Butki super bardzo ladne i wygodne , super wykonane polecam❤️
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Kasiu, dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Zespół ButyButy.pl
Sklep z firmowym obuwiem w bardzo atrakcyjnych cenach, bardzo szybka i profesjonalna obsługa, dogodne warunki płatności, natychmiastowa realizacja zamówienia, polecam
zespół ButyButy.pl
Dobre ceny, sprawna dostawa, produkt zabezpieczony odpowiednio. Będę polecać dalej
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Beato, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Zespół ButyButy.pl
Buty spełniły moje oczekiwania. Przesyłka dostarczona bardzo sprawnie:)
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Dziękujemy bardzo za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie na zakupy!
Zespół ButyButy.pl
To jest druga para butów tej samej firmy. Buty bardzo wygodne , jak papcie.
Zespół ButyButy.pl
Szybka dostawa. Towar dobrej jakości. Rozmiar prawidłowy.
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Jolu, dziękujemy za Twój zakup i opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Szybko sprawnie i bezproblemowo
Towar zgodny z opisem . Dostawa błyskawiczna a kontakt ze sprzedawcą na poziomie profesjonalizmu . Polecam i jeszcze raz polecam
Buty vhite/navy
Buty bardzo wygodne, ładny fason. Życzę wszelkiego dobra. Dziękuję i do miłego.
Wszystko idealnie. Dziękuję za szybką wysyłkę :)
Odpowiedź ze sklepu butybuty.pl
Joanno, serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy na kolejne zakupy