Opinie łącznie (3699) Opinie (1456) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 18 gru 2023

terjansklep.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, podkreślając ich realistyczny wygląd oraz solidne wykonanie. Bardzo często chwalą ekspresową wysyłkę i szybką realizację zamówień. Doceniany jest również łatwy i przyjazny kontakt z obsługą oraz bezproblemowa komunikacja. Zadowoleni klienci zwracają uwagę na bogaty wybór produktów i szeroką ofertę sklepu. Dodatkowo, podkreślane jest staranne i bezpieczne pakowanie produktów, które zapobiega uszkodzeniom podczas transportu. Ceny produktów są często oceniane jako atrakcyjne. Pojawia się jednak uwaga dotycząca różnicy pomiędzy cenami hurtowymi a detalicznymi.

OpinieHurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo gorąco dziękujemy za przepiękne kwiaty. Pozdrowienia dla całego Zespołu Pracowników
Już drugi raz zamówiłem kwiaty. Jestem bardzo zadowolony z towaru, kwiaty są bardzo realistyczne, przesyłka przyszła bardzo szybko. Na pewno to nie był ostatni zaku

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Super. Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Materiał super. Kwiaty najwyższej jakości. Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Bardzo polecam.
Wszystkie kwiaty przepiękne dostawa bez problemu wszystko zgodne z zamówieniem

Fantastyczna hurtowania

Fantastyczny kontak. Ogromny wybór asortymentu. Rabaty i promocje, a do tego szybka dostawa.
Jak zawsze mam najlepszą opinię o hurtowni, bezproblemowym kontakcie, szybkiej wysyłce, pięknych kwiatach i dodatkach. Bardzo dziękuję całemu zespołowi obsługującemu klientów.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Ooo jak miło czytać taką opinię. Dziękujemy ślicznie. Pozdrawiamy i do następnego razu.
Polecam . Profesjonalna i szybka obsługa Towar bardzo dobrej jakości
Kwiaty sztuczne jak prawdziwe, kontakt i cała obsługa klienta przebiega bardzo sprawnie. Polecam z całym zaufaniem!
Po raz kolejny korzystam z Państwa sklepu kupując produkty, Wszystko ładne, świetnie popakowane. Jest tylko jeden , ale ogromny minus zbyt duża różnica pomiędzy cenami hurtowymi, a detalicznymi. Rozumiem stawiacie na HURT, ale można chyba zmniejszyć różnicę obniżyć detal. Nie wszyscy kupują hurtowo.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Dziękujemy za opinię. Zapraszamy na zakupy hurtowe. Pozdrawiamy serdecznie.

Szybka wysyłka. Kwiaty choć sztuczne wyglądają jak żywe. Rewelacyjnie wykonane. Kupuję od lat, bo pewna jestem jakości

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo dziękujemy. Zapraszamy ponownie na zakupy.
Wszystko przebiegło sprawnie. Wręcz ekspresowa realizacja zamówienia i przesyłka.
Kwiaty jak żywe zamówienie dostarczone szybko .Napewno jeszcze wrócę na zakupy.
Towar super, wysyłka i kontakt świetny. Polecam tą hurtownię.
Kwiaty jak żywe. Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Dziękuję.
Wszystko jest na najwyższym poziomie Duży asortyment, ekskluzywne kwiaty, bardzo przyjazne ceny, szybka wysyłka Najlepsi ❤️ Polecam

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Ooo jak nam miło. Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa.Pozdrawiamy serdecznie.

Bardzo rzetelna firma .

Zamówiony towar w najwyższej jakości. Przepiękne liście roślin. Szybka przesyłka. Polecam serdecznie.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Jakie miłe słowa. Bardzo dziękujemy. Pozdrawiamy.
Duży wybór kwiatów, zgodność towaru z opisem, dobra jakość.
Polecam gorąco, towar super jak również obsługa zamówień.
Jedyne czego żałuję, że szybko znikają moje ulubione kwiaty
Piękne kwiaty, wyglądają jak prawdziwe. Polecam serdecznie

Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

TERJAN to prężnie rozwijająca się hurtownia kwiatów sztucznych. Kupicie tu artykuły florystyczne w hurtowych cenach. W naszej ofercie znajdują się takie rodzaje sztucznych wyrobów jak: bukiety sztuczn...