Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość materiałów i wykonania oferowanych produktów. Wielu klientów zwraca uwagę na bardzo szybką, sprawną i bezproblemową dostawę zamówień. Pozytywne opinie dotyczą także estetycznego, bezpiecznego oraz starannego pakowania zamówień. Klienci często podkreślają atrakcyjny wygląd i zgodność produktów ze zdjęciami oraz opisem. Zgodność rozmiarów z opisem jest również doceniana przez większość kupujących. Dużym atutem sklepu jest profesjonalizm i miły kontakt z obsługą firmy, a także szybki, prosty i bezproblemowy proces zwrotów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące zbyt małej oferty większych rozmiarów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieifriko.pl
Paczka dotarla bardzo szybko ,bardzo ladnie dokladnie opakowana
Zamówienie.
Polecam.
- +48664707270
- ifriko.pl
- sklep@ifriko.pl
- Świeszyno, POL
Witamy serdecznie na stronie www.ifriko.pl – sklep internetowy z damską odzieżą Nasza firma powstała w 2006r. Na początku zajmowaliśmy się sprzedażą odzieży damskiej w sklepach stacjonarnych na teren...