skrzacistan.pl

706 reviews since 26 wrz 2023

Ważny od: 28 wrz 2023
skrzacistan.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów, podkreślając solidność oraz trwałość ubrań. Wygląd, oryginalność oraz styl ubrań i dodatków są często chwalone, a klienci podkreślają ich unikalność i atrakcyjność na żywo. Kroje i rozmiarówka ubrań są przemyślane oraz wygodne, co przekłada się na zadowolenie z komfortu noszenia i dopasowania produktów. Opakowania produktów są często opisywane jako estetyczne, ekologiczne i pełne miłych dodatków, a dołączane gratisy i drobne niespodzianki wywołują pozytywne emocje i zwiększają satysfakcję z zakupu. Kontakt z obsługą oraz podejście do klienta są bardzo profesjonalne, serdeczne i pomocne, co buduje pozytywne relacje i zaufanie. Klienci często chwalą także szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie.

Opinieskrzacistan.pl

Czuć jakość

Jako naczelnego skrzata 164cm wzrostu przeraził mnie trochę rozmiar "one size" ale okazały się całkiem znośne, zwłaszcza z możliwością podciągania nogawek. Fajny sklepik, łatwe w obsłudze, zamówienie przyszło szybko. Mam jeszcze psychodeliczne fioletowe ponczo z grzybkami, i ono będzie mi towarzyszyć pośród niezliczonych podróży
Uwielbiam robić zamówienia w tym sklepie. Każda paczka przychodzi przepięknie zapakowana w materiałowym, wzorzystym worku. Moje dzieci zachwycone są naklejką i pięknymi etykietami z wizerunkiem skrzata, którego koloruje i nadaje mu imię 😁

Inny Świat

Błyskawiczna realizacja, wszystko zgodne z opisem, w realu jeszcze ładniejsze, dobre gatunkowo. Czuję się nie tylko zadbana, ale wręcz rozpieszczona - rzeczy zapakowane były w śliczny kolorowy worek z tkaniny i towarzyszyła im rekla-na-lepka z bajkowym obrazkiem, takie zaproszenie do Innego Świata. Nalepiam na auto i w ten sposób podaję dalej. Sposób formułowania treści mejli też powoduje, że czuję się bezpieczna i istotna w tej transakcji. Niech Was dobrebogi, Drogie Skrzaty <3
Zakupy bez zarzutu, szarawary świetne ...teraz tylko czekam aż ponczo które sobie upatrzyłem wróci do sklepu, albo pojawią sie nowe 🤔 Chyba macie nowego stałego klienta 😎
Nigdy się nie zawiodła mnie jakoś wykonania, estetyka produktu, pomysł, jak i legenda do niego przypisana, czas realizacji zamówienia i niezwykła, ciepła uprzejmość, w której pozorna tylko infantylność, okazuje się być cechą ciekawych i dobrych ludzi. Pozdrawiam

zadowolona

swietne rzeczy, aczkolwiek jedne z legginsow po jednym zalożeniu ujawnily dziurę w kroku. nie wiem czy to kwestia tego jednego egz. czy zle dobranego rozmiaru

Rewelacja!

Bardzo dobry kontakt i sprawna przesyłka. Dres przepiękny, bardzo dobry gatunkowo i idealny rozmiarowo. Chętnie kupię jeszcze w innym kolorze. POLECAM!!!
Cudowny szal, tak miękki w dotyku ze aż mam ochotę sie nim owinąć a to prezent dla siostry. Kolory cudowne, wysyłka expresowa. Wrócę niebawem po kolejny szal i widziałam parę innych rzeczy .
Ubrania i nerka bardzo dobrej jakości, kolor dokładnie taki jak na zdjęciach. Dobrze opakowane - dodatkowo kadzidełka, ręcznie szyty woreczek i liścik są uroczym dodatkiem do przesyłki. Sama wysyłka - błyskawiczna. Polecam!
Świetne spódnice, szybka dostawa. Jedyne, co można poprawić, to delikatne zmechacenia na poszczególnych skrawkach spódnicy. Nowy produkt mógłby ich nie posiadać
Nela K.
Obra

Miejsce z duszą i zasadami

Sklep, który zdecydowanie płynie pod prąd masowej produkcji. Produkty mają duszę, są wykonane z niesamowitą dbałością o jakość i detale. To nie jest po prostu odzież - to manifest stylu życia blisko natury i z dala od cudzych ocen. Kontakt i podejście do klienta są na najwyższym poziomie. Czuć, że po drugiej stronie są pasjonaci, którzy dbają o swoich odbiorców (miła niespodzianka w paczce była tego najlepszym dowodem!). Skrzacistan to miejsce dla wolnych duchów, które szukają czegoś więcej niż tylko ubrań. Zostaję z Wami na dłużej!
Dres - kolor, materiał, krój jest cudowny. Jestem milo zaskoczona zarowno mejlami od sprzedawcy na temat wysylki jak i wysylki tz opakowania dresu w materialowy woreczek i gratisowych kadzidelekktorych zapach poczulam otwierajac paczkę. Trzymam kciuki za Skrzacistan
Dobry serwis! :) Jednego z zamówionych produktów nie było - zaproponowano mi inny, który okazał się równie świetny. Doceniam też sprawny i konkretny kontakt z właścicielem.

Elficka Komplet :)

Elficki Komplet z dłuższą bluza jest jeszcze ładniejszy na żywo niż na zdjęciach. Piękne kolory i krój bluzy a kaptur robi efekt wow. Rozmiarówka zgodna z opisem :) Polecam ♥️

Świetna obsługa i produkty wysokiej jakości

Towar zgodny z opisem i zdjęciami! Ubrania dokładnie obfotografowane na żywym modelu, dzięki czemu można sobie łatwo wyobrazić go na sobie. Bardzo ładnie zapakowana (w moim przypadku) nerka na biodro. Do tego szybka realizacja zamówienia i informowanie o kolejnych etapach przesyłki.
Nela K.
Obra
Bardzo polecam Skrzacistan! To moje kolejne zamówienie i ponownie jestem zachwycona tym, jak te ubrania leżą – kroje są przemyślane tak, że pasują idealnie. Sklep dba o klienta nawet w sytuacjach, gdy brakuje konkretnego wariantu; zaproponowana zielona wersja sukienki jest cudowna. Solidna marka, świetny styl i naturalna bawełna. 5/5!”
Spódnica ma przepiękny wzór (kupiłam kolor morski), 40% jedwabiu robi swoje - jest połysk. Spódnica jest bardzo zwiewna, układa się dobrze, ale nie ma paska do regulacji tak jak podawał opis (posiada w tyłu gumkę marszczoną w pasie). Na mnie akurat leży dobrze, ale zastanawiam się jak by się układał model midi (tam na zdjęciach wyraźnie widać, że spódnica jest wielowarstwowa i ma ten pasek do regulacji)
Nerka zdecydowanie lepszej jakości, niż ten sam model sprzed ok. 3 lat :)
Bluza rewelacja, ciepła i stylowa. Zamówiłam dla siebie ale mąż mi ją skubnął w sumie lepiej w niej wygląda🙂 A ja mogę zamówić nową dla siebie 😉 Ponczo piękne, ocieplacze na dłonie będą używane bardzo często bo uwielbiam takie gadżety 😍

Wprowadzam się do Skrzaciegostanu na dłużej

Wspaniała obsługa, szybka dostawa a leginsy najlepszej jakości. Polecam!