Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów, podkreślając solidność oraz trwałość ubrań. Wygląd, oryginalność oraz styl ubrań i dodatków są często chwalone, a klienci podkreślają ich unikalność i atrakcyjność na żywo. Kroje i rozmiarówka ubrań są przemyślane oraz wygodne, co przekłada się na zadowolenie z komfortu noszenia i dopasowania produktów. Opakowania produktów są często opisywane jako estetyczne, ekologiczne i pełne miłych dodatków, a dołączane gratisy i drobne niespodzianki wywołują pozytywne emocje i zwiększają satysfakcję z zakupu. Kontakt z obsługą oraz podejście do klienta są bardzo profesjonalne, serdeczne i pomocne, co buduje pozytywne relacje i zaufanie. Klienci często chwalą także szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieskrzacistan.pl
Etniczny top
Chciałam z całego serca podziękować za przecudną spódnice!!! Jest IDEALNA!!!
Było: Nie zachęcam do zakupów; Jest: zachęcam, polecam
Świetne
Polecam! Wszystko zgodnie z zamówieniem :)
Wspaniała spódnica
Ogolna jakosc okej