skrzacistan.pl

706 reviews since 26 wrz 2023

Ważny od: 28 wrz 2023
skrzacistan.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość materiałów, wykonania i wykończenia produktów, podkreślając solidność oraz trwałość ubrań. Wygląd, oryginalność oraz styl ubrań i dodatków są często chwalone, a klienci podkreślają ich unikalność i atrakcyjność na żywo. Kroje i rozmiarówka ubrań są przemyślane oraz wygodne, co przekłada się na zadowolenie z komfortu noszenia i dopasowania produktów. Opakowania produktów są często opisywane jako estetyczne, ekologiczne i pełne miłych dodatków, a dołączane gratisy i drobne niespodzianki wywołują pozytywne emocje i zwiększają satysfakcję z zakupu. Kontakt z obsługą oraz podejście do klienta są bardzo profesjonalne, serdeczne i pomocne, co buduje pozytywne relacje i zaufanie. Klienci często chwalą także szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie.

Opinieskrzacistan.pl

Etniczny top

Oryginalny materiał, niepowtarzalny krój, staranne wykonanie w dobrej cenie. Polecam
Spodniczka piekna, jedyne co to wielka metka od srodka ktorą bede musiala wyciac bo drapie a boje sie ze uszkodze material , moze cos delikatniejszego z miekkiego materialu? Poza tym bardzo mi sie podoba i moze zamowie drugą w innym kolorze, pozdrawiam cieplo!
Topy superanckie, moze będą jeszcze jakies kolory? Uwielbiam ten sklep. Gratisik to tez zawsze miły dodatek :)
Piękna nerka, bardzo mi się podoba materiał i projekt. Nawet udało mi się w nią zmieścić 😁

Chciałam z całego serca podziękować za przecudną spódnice!!! Jest IDEALNA!!!

Chciałam z całego serca podziękować za przecudną spódnice!!! Jest IDEALNA!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwa 🤗🤗🤗🤗🤗
Świetny materiał. Spodnie leżą idealnie. Możliwość ściągnięcia ich do spodenek fenomenalna. Torba minimalnie przymała ale na szybkie wypady sprawdza się bardzo dobrze.
Super zapakowana paczka Eko <3, z linorytem Skrzacistan no i jszcze piekniejsza zawartość , piekny pomysł naprezent na dzień Mamy ...nawet torebke prezentowa wykożystała jako chustka na głowe. <3

Było: Nie zachęcam do zakupów; Jest: zachęcam, polecam

Nie zachęcam do zakupów. Nie dość, że z opóźnieniem, to dostałem nie ten towar, który zamawiałem. *** Trawestując klasyka, prawdziwy sklep poznaje się po tym jak kończy - rozwiązanie problemu najwyższa klasa! Otrzymałem towar priorytetowo (zanim jeszcze dotarł mój zwrot), z przeprosinami i upominkiem z tego tytułu. Cały czas miałem kontakt ze Sprzedawcą. A ubranie świetnie. Czyli zatem - jednak polecam :)
Piękne produkty!Zapakowane ekologicznie i ze smakiem😀Polecam!

Świetne

Spodnie świetne, super wyglądają i są mega wygodne. Zamówienie obsłużone szybko i sprawnie, dobrze zapakowane.

Polecam! Wszystko zgodnie z zamówieniem :)

Bardzo szybka przesyłka, pięknie zapakowana, wszystko zgodnie z zamówioeniem, a nawet więcej :) Dziekuję! Kaptur mięciutki, cieplutki. Polecam! I piękna oprawa strony www :)
Top przepięknie uszyty,z wysokiej jakości bawełny.Jestem bardzo zadowolona.
Bardzo dobra jakość materiału. Produkt zgodny z opisem. Polecam

Wspaniała spódnica

Polecam:)

Ogolna jakosc okej

Ogolna jakosc spodni okej, koszulka tez dobra jakosc. Ale jednak guzik w pierwszy dzien noszenia juz od szarawarow mi odpadl. Za taka cene czlowiek sie spodziewa troche mocniejszego oplecenia dodatkowo.

Uwielbiam Wasz sklep i nic nie zmieniajcie. Wszystko co dotychczas kupiłam jest super. Kolejne zakupy w planach.
Bardzo fajne miejsce. Szybka realizacja, świetny produkt.

Świetne produkty!

Ciuszki wspaniałe, oryginalne, uwielbiam je! Dodatkowo ładnie zapakowana paczuszka:)