Klienci bardzo często podkreślają szybkie tempo realizacji zamówień i dostawy. Obsługa sklepu jest oceniana w większości pozytywnie, szczególnie za profesjonalizm, uprzejmość i pomocność personelu. Wielu klientów docenia również dobre zabezpieczenie przesyłek i zgodność produktów z opisem. Niektórzy chwalą także rzetelność przekazywanych informacji oraz sprawną komunikację ze sklepem. Pojawiają się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące organizacji przesyłek oraz problemów z kurierem. Część klientów zwraca uwagę na trudności z dodzwonieniem się na infolinię oraz niejasności czy braki w informacjach i instrukcjach do produktów. Zdarzają się także nieliczne uwagi na temat funkcjonalności produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieUni-Lux.eu
Zupełnie nic
5/5
- +48223956070
- www.uni-lux.eu
- sales@uni-lux.pl
- Warszawa, POL
Witamy w sklepie internetowym firmy UNI-LUX Sp. z o.o. oferującym szeroki zakres urządzeń do utrzymania pożądanego mikroklimatu w pomieszczeniach. Oferujemy naszym Klientom możliwość zakupu oferowaneg...