Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Opinie łącznie (12 855) Opinie (6078) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, skuteczne i godne zaufania. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, uprzejma i sprawna. Smak suplementów zazwyczaj spotyka się z pozytywnymi opiniami. Szeroki wybór produktów oraz solidne i bezpieczne pakowanie również są doceniane przez użytkowników. Część osób chwali atrakcyjne ceny i dostępność promocji. Pojawiają się jednak uwagi dotyczące ograniczonej dostępności niektórych produktów oraz braków magazynowych. Niektórzy klienci zgłaszają również pojedyncze zastrzeżenia do obsługi klienta. Wskazywane są także oczekiwania dotyczące większej liczby promocji lub gratisów przy większych zamówieniach. Zdarzają się głosy krytyki dotyczące nadmiaru opakowań lub kwestii ekologicznych, a także sporadyczne uwagi o brakujących produktach lub błędach w realizacji zamówień.

OpinieOlimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Absolutnie szokująca szybkość działania i fakt że mogłem odebrać po około godzinie od zawiadomienia. Tyle że to zawiadomienie odczytałem po czasie. Co złe - nie dotarła do mnie wysłana informacja o wysyłce - spam - nawet nie wiedziałem -ale sprawę uratował fakt że 01.01. 2026 kurierzy nie jeżdżą. Zalecenie - dajcie szansę dodać te dodatkowe 24h bezpłatnie zwłaszcza w okolicznościach świątecznych, Serdeczności

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za podzielenie się wrażeniami. Cieszymy się, że mimo wszystko udało się szybko odebrać zamówienie i że nasza obsługa spełniła oczekiwania. Doceniamy sugestię dotyczącą powiadomień – przekażemy ją do naszego zespołu, aby poprawić komunikację, szczególnie w okresie świątecznym. Jeśli pojawią się jeszcze jakieś pytania lub uwagi, zachęcamy do kontaktu, chętnie pomożemy.

Whey Protein Complex

1. Shaker z drucianą kulką lepszy od tych z sitkiem, 2. Odżywki w bardzo dobrym smaku, 3. Baton smaczny, nie za słodki. Wszystko w tzw. punkt. Firma z tradycjami. Chciałbym jeszcze dodać, iż to nie tylko tradycja lecz za wszystkim idzie wysoka jakość produktów. Oprócz smaku liczy się dobry skład oraz wchłanialność. Skoro organizm to toleruje to z powodzeniem można dodać kciuk w górę. Jeszcze raz Dziękuję :-)

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo się cieszymy, że nasze produkty spełniają Twoje oczekiwania i doceniasz jakość oraz smak. Dbamy o to, by skład był jak najlepszy, a wchłanialność na wysokim poziomie. Twoje słowa motywują nas do dalszej pracy, dziękujemy za zaufanie i pozytywną opinię.
Jestescie jedyna firma z odzywkami w Polsce ktora ma tak dluga historie, widac ze inwestujecie w ludzi ktorzy umieje w dobieranie kolorow i grafik do opakowan, odzywki dzialaja i to jest najwazniejsze. Mam jedna prosbe jesli sie da popracujcie nad smakiem bialka, ja wiem ze latwo sie ma zyczenia i pisze uwagi, a pewnie w procesie technologicznym juz to nie jest takie latwe cos zmienic czy udoskonalic. Ostatnim czasy mialem okazje testowac odzywke bialkowa firmy Fuego ( pistacja, truskawka, cookie) odrazu mowie ze do Panstwa produktow i firmy mam zaufanie, do Fuego nie mam ale smak jaki tam jest ,,rozwala system". Moze daloby rade dociagnac smak bialka czy to wpc czy izolat do poziomu Furgo. Dziekuje i pozdrawiam.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za tak szczegółową i ciepłą opinię. Cieszymy się, że doceniasz naszą dbałość o estetykę opakowań i skuteczność naszych odżywek, to dla nas bardzo ważne. Co do smaku białka – doceniamy Twoje uwagi i na pewno weźmiemy je pod uwagę, bo zależy nam na jak najlepszym doświadczeniu. Jeśli masz jeszcze jakieś sugestie, chętnie je omówimy – zachęcamy do kontaktu z naszym działem obsługi.
Dla mnie to odrzywki, suplementy to są najlepsze z najlepszych. Mam pytanie czy jest możliwość wstąpienia w wasze szeregi? W zeszłym roku debiutowałem w kulturystyce i zdobyłem 3 złote medale, a chciałbym promować waszą markę, Poproszę o odpowiedź na adres Cichole967@gmail.com Pozdrawiam Łukasz Ciszewski

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i zaangażowanie. To naprawdę motywujące słyszeć, że nasze suplementy sprawdzają się w Twojej drodze sportowej. Jeśli chodzi o współpracę i promowanie naszej marki, chętnie omówimy szczegóły – prosimy o kontakt mailowy na wskazany adres. Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za kolejne sukcesy w kulturystyce.

Zestaw, który daje moc – suplementacja na najwyższym poziomie!

Zestaw suplementów od Olimp naprawdę robi robotę! 💥 Używam ich od jakiegoś czasu i muszę przyznać, że różnica jest odczuwalna – więcej energii na treningach, lepsze skupienie i szybsza regeneracja po ciężkich sesjach. Creatine 1250 Mega Caps to pewniak, jeśli chodzi o siłę i wytrzymałość 💪, Vita-Min One idealnie uzupełnia witaminy i minerały, Testomag wspiera regenerację i hormony, a Focus daje solidnego kopa do działania 🔥 Świetna jakość, sprawdzona marka i konkretne efekty – zdecydowanie polecam każdemu, kto poważnie podchodzi do treningu! 🏋️‍♂️⚡

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i cenne słowa. Cieszymy się, że nasze suplementy, takie jak kreatyna czy witaminy, sprawdzają się w Twojej suplementacji i pomagają osiągać zamierzone efekty. Dokładamy starań, aby oferować produkty wysokiej jakości, które naprawdę działają. Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania lub potrzebujesz wsparcia, chętnie służymy pomocą.
Mimo że zamówiłem smak czekoladowy nie było go dostępnego, nie powinno być w ogóle opcji zamówienia go. Nikt nie odezwał się do mnie też że tego smaku nie ma. Dopiero po dwóch dniach sam napisałem maila gdzie jest moje zamówienie i odstałem odp że nie ma tego smaku i czy może być inny. Mało profesjonalne podejście do klienta.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Przykro nam, że sytuacja nie spełniła oczekiwań. Staramy się informować o dostępności smaków na bieżąco, ale rozumiemy, że komunikacja mogła być lepsza. Doceniamy Twoją opinię i postaramy się poprawić ten aspekt, by w przyszłości obsługa była jeszcze bardziej profesjonalna. Jeśli masz dodatkowe uwagi, zapraszamy do kontaktu, chętnie pomożemy.

W końcu Olimp od zawsze jest na szczycie....

Witam Wiele nie ma co mówić Olimp dostarczał mi 20 lat temu suplementy które jakością biły na głowę cały zachód i U.S.A i nadal jestem takiego zdania jedynie niestety nasz kraj blokuje legalny dostęp ludzią do suplementów i związków chemicznych używanych na całym świecie więc w pewnej strefie nie jesteśmy otrzymać od nich wielu substancji docenionych przez całe grono sportowców atletow i farmakologi. Lecz biorąc pod uwagę to w czym Olimp był jedna z najlepszych firm na świecie nadal obecny lewel jest na najwyższym poziomie. Obecnie poziada i tak za duża ofertę ponieważ jak wszystkie firmy zajął sie produkcją wszystkiego co sie da i za te nowości to ja ręki uciąć sobie nie dam , ale białko i kwasy gold omega 3 i cała tą gamę w ktorej wiódł prym zawsze będę chwalił dopóki mnie nie zawiedzie jak narazie tego jeszcze nie zrobił....

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za tak obszerne i pełne uznania słowa. Cieszymy się, że nasze produkty, zwłaszcza białko i kwasy omega 3, nadal spełniają Twoje oczekiwania i są dla Ciebie wartościowe. Dokładamy starań, aby oferta była jak najbardziej dopasowana do potrzeb sportowców i entuzjastów zdrowego stylu życia. Jeśli pojawią się jakiekolwiek pytania czy sugestie, chętnie służymy pomocą.

Olimp trzyma bardzo wysoki poziom

Paczki dobrze zabezpieczone, proces wysyłki to kunszt profesjonalnego podejścia do klienta. Produkty pięknie popakowane, z fajną szatą graficzną, a do tego działają i tak trzymać ;) Dziękuję za dorzucenie do paczki saszetek z aminokwasami ;)

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo się cieszymy, że nasze starania w pakowaniu i obsłudze spotkały się z Twoim uznaniem. Dbamy o to, aby produkty dotarły w nienaruszonym stanie, a dodanie saszetek z aminokwasami to dla nas miły szczegół. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!

Opinia

Białko niezmiennie bardzo dobre, pod względem smaku i działania. Jedyny zarzut, jaki mam, to podanie ilości porcji przy kolagenie, jako 72. Przy porcjowaniu po 5,5 grama, owszem, tyle jest porcji, ale jest to ważna informacja, która nie jest zbyt wyszczególniona. No i miarka też jest na tą gramaturę, zamiast całe 11 gram, gdzie w przypadku Kreatyny z waszej firmy nie było problemu, by taką miarkę mogącą pomieścić dwie sugerowane porcje umieścić wewnątrz opakowania.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za cenne uwagi i pozytywną ocenę naszych produktów. Zwrócimy uwagę na bardziej precyzyjne podanie informacji o ilości porcji przy kolagenie, aby było to dla klientów jasne. Co do miarki – doceniamy sugestię i rozważymy wprowadzenie rozwiązań ułatwiających porcjonowanie. Zależy nam na tym, aby zakupy u nas były jeszcze wygodniejsze.
Wiecej promocji, kupuje jeszcze w 2 innych hurtowniach wasze produkty czesto taniej niż u was-niestety i poza punktami za które można wymienić na suplementy nie macie NIC więcej czasem jakis shaker, a szkoda bo robiąc zakupy u innych niedosc ze taniej to już przy 400 zł np można wybrac magnes lub inny suplement powyżej 1000zl wskakują całkiem fajne promocje i dodatkowo skanując punkty zbieram u was nagrody. A szkoda że tego wszystkiego u was nie można osiągnąć za jednym kliknienciem. Np 500 zł i koszulka Olimp gratis malo tego że zadowolenie klienta masie auto reklamę na siłowni za free-ale widzę że macie słabych marketingowców skoro u was na to nikt nie wpadł a w niemczech widze 6 innych firm a tylko raz spotkałem Olimp ubrania. Trochę smutne mimo ze jakościowo macie bardzo dobre suplementy i ja kupuje tylko Olimp ale fajnie było by gdybyście np, pas, rękawiczki mieli w nagrodach. Rzeczy na których widnieje wasze logo i na siłowni już jest Temat.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za szczegółową opinię i cenne wskazówki. Zależy nam na jak najlepszym doświadczeniu klientów, dlatego doceniamy sugestie dotyczące promocji, nagród i asortymentu. Postaramy się rozważyć możliwości rozszerzenia oferty i ułatwienia korzystania z programów lojalnościowych, aby zakupy u nas były jeszcze bardziej satysfakcjonujące. Jeśli masz dodatkowe pytania lub propozycje, zapraszamy do kontaktu mailowego – chętnie porozmawiamy.

Mnej opakowaniu kiedy możliwe

Overall is a great online store, I bought multiple things from it. However I've noticed on several occasions the excessive amount of packaging, even when ordering something small, I would get a big box and lots of packaging paper stuffing. Would be great if there was an option for some eco/recycled/less waste/wrapping/packaging especially if I choose InPost paczkomat delievery all that just goes into the bin eventually ♡

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Thank you for sharing your feedback. We truly appreciate your support and understand the importance of eco-friendly packaging. We are constantly working to reduce waste and make our packaging more sustainable, especially for smaller orders. Your suggestions are valuable, and we’ll consider them to improve our service.

Zamówienie miało przyjść szybciej!!!

Zamówienie miało przyjść szybciej. No cóż otrzymałam słowo przepraszam i niewielką zniżkę na ewentualne następne zamówienie. No cóż nie postrzegałabym że zostałam nagrodzona a raczej zwerbowana do dalszych zamowień. No nie wiem czy skorzystam!!!! Ale generalnie kontakt ok!!
Bardzo dobre składy produktów. Sama pracuję w tej branży i odpowiadam za kompozycje suplementów diety. Korzystam z produktów Olimp, gdyż są takie, jakie sama bym też zaprojektowała.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo cenimy sobie wiedzę i doświadczenie, które wnosisz do branży. To dla nas duża motywacja, żeby oferować produkty o wysokiej jakości i starannie dobranych składnikach. Dziękujemy za zaufanie i polecamy nasze produkty, które również są tworzone z myślą o profesjonalistach.

Szybka wysylka , dobre odżywki

Szybka wysylka i towar dobrze zabezpieczony :) wczesniej zamawialem raz odzywki ze strony sfd ktore przyszly po okolo 4 dniach - ale jako nowy klient otrzymapem od nich firmowy bidon a tu przy zakupach za 300 zl nic :( . Mimo wszystko zadowolony jestem z zakupow.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie szybkiej wysyłki. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów, mimo braku gadżetu przy zamówieniu – dokładamy starań, żeby każdy klient czuł się doceniony. Jeśli masz jakiekolwiek sugestie lub pytania, chętnie pomożemy przez kontakt mailowy. Mam nadzieję, że kolejne zakupy będą jeszcze bardziej satysfakcjonujące.
Szybka realizacja zamówienia i produkty najwyższej jakości. Super również, że zamówienie można było odebrać w sklepie stacjonarnym bez ponoszenia dodatkowych kosztów przesyłki.

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Bardzo się cieszymy, że nasza szybka realizacja i jakość produktów spełniły oczekiwania. Staramy się, aby zakupy u nas były jak najbardziej wygodne, dlatego opcja odbioru osobistego to dla nas ważny element. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy ponownie!

Ktoś zjadł mojego batonika...

Paczka przyszła szybko, produkty super, mega promocyjne ceny, ale zamówienie niestety niekompletne - brakowało batonika proteinowego którego zamówiłem. Stąd tylko 4 gwiazdki. Co prawda to tylko 4 zł, a dzięki temu miałem darmową dostawę, ale wspominam o tym żeby nie trafiały się takie sytuacje w przyszłości. Ale mimo wszystko - jesteście super :)

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za szczere uwagi i miłe słowa. Cieszymy się, że promocje i szybkość realizacji zamówienia przypadły Ci do gustu. Przepraszamy za brakujący batonik – skontaktuj się z nami, abyśmy mogli to wyjaśnić i poprawić w przyszłości. Zależy nam na pełnej satysfakcji i jesteśmy do Twojej dyspozycji.
dostawa - nie wiem jak to jest mozliwe, ze zamawiam produkty o godz. 19:08, a odbieram je z paczkomatu o 10:15 nastepnego dnia. i to juz drugi raz, a pierwszy byl zamawiany w niedziele o 20!!! (a przesylka jest darmowa)

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Staramy się, aby realizacja zamówień była jak najszybsza i sprawna, nawet przy darmowej wysyłce. Cieszymy się, że przesyłki docierają szybko, ale chętnie posłuchamy, co możemy jeszcze poprawić – zachęcamy do kontaktu mailowego, aby wyjaśnić sytuację.
Super szybka przesyłka (aż szok), Collagen o smaku liczi wołowy o wiele lepszy niż dwa poprzednie co miałam. Witamina C też super, melisa też. Zakupy 10/10.
Super szyka dostawa. Jednak na Waszej stronie nie ma Dostępnego białka bez dodatków smakowych. Co ubolewam. Dietetyk jednak zakwestionował dodatki przy insulinoopornosci. Czekam na jej dostępność. Będę stałym klientem jej😊😊

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Dziękujemy za pozytywną ocenę szybkiej wysyłki. Rozumiemy Twoje oczekiwania odnośnie do białka bez dodatków – dbamy o różnorodność oferty i pracujemy nad jej rozszerzeniem. Mam nadzieję, że wkrótce znajdziesz u nas produkt idealny dla Twoich potrzeb. Cieszymy się, że chcesz z nami współpracować.
Przyjmuje kreatynę co miesiąc. Widzę dobre rezultaty, lepiej wygeneruje się, mogę dłużej ćwiczyć na siłowni i nie tylko czuć się mniej padnięta po fizycznej pracy. Nie mam takiego silnego zmęczenia. Polecam wszystkim sportowcami💪🏻

Odpowiedź ze sklepu Olimp Store – Odżywki i suplementy diety dla osób aktywnych

Super, że kreatyna u Ciebie się sprawdza i odczuwasz pozytywne efekty podczas treningów i codziennej pracy. Dokładamy starań, aby nasze suplementy wspierały aktywnych i dały realną różnicę. Dziękujemy za polecenie – to dla nas wiele znaczy.

Jak działają opinie w Trusted Shops

Na profilach firmy Trusted Shops znajdziesz trzy rodzaje opinii. Zweryfikowane opinie zostały zebrane przez firmy będące członkami Trusted Shops i zostały zweryfikowane. Opinie bez etykiety zostały proaktywnie napisane przez użytkowników i nie zostały zweryfikowane. Firmy mogą dodawać opinie z innych platform do swojego profilu. Są one oznaczane jako zaimportowane i nie są uwzględniane w ocenie łącznej. Zaimportowane opinie nie są zweryfikowane.