dontalia.pl

Opinie łącznie (1475) Opinie (1051) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Pozytywnie oceniany jest również kontakt ze sprzedawcą i obsługa klienta. Klienci są zadowoleni z tego, że otrzymują towar zgodny z zamówieniem i nie napotykają problemów. Często wspominają także o atrakcyjnych cenach. Pojawia się pojedynczy głos krytyczny dotyczący polityki cenowej.

Opiniedontalia.pl

Profesjonalna obsługa zamówień

Sprzedawca uprzejmy i rzetelny, realizujący zamówienia na najwyższym poziomie. Przesyłki realizowane są z dbałością o jakość usługi i czas realizacji. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Chcielibyśmy serdecznie podziękować za przesłanie opinii dotyczącej naszych usług. Doceniamy Twój czas i zaangażowanie w podzielenie się z nami swoim pozytywnym doświadczeniem. Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna. Jesteśmy wdzięczni za wyróżnienie naszej firmy oraz za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z naszymi produktami i usługami. Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Prosze nie podawac zawyzonych cen z ktorych robicie ala diskont. To moze odstraszac klientow. Jezeli widze ze u was produkt x jest przeceniony z 350 zl na 250zl a 250 zl to jest normalna cena w innych sklepach internetowych to trace zaufanie do waszej firmy.

Wszystko zgodnie z zamówieniem, niskie ceny, szybka realizacja.

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! To dla nas ogromna radość, że jesteś zadowolony z naszych usług. Czekamy na Twoje kolejne odwiedziny na naszej stronie! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Szybka dostawa, towar zawsze zgadza się z zamówieniem. Nigdy nie było żadnych problemów. Bardzo dobre ceny i promocje.

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Bardzo szeroki asortyment i szybka dostawa-polecam

Szybka przesyłka , dobra cena na testy. Polecam
Szybka dostawa. Produkt spelnia moje oczekiwania

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! To dla nas wielka motywacja do dalszego działania. Zapraszamy do nas ponownie! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Szybka realizacja, dostarczony towar zgodny z zamówieniem,

Bardzo dobre ceny i szybka dostawa Polecam ten sklep Maciej

Bardzo szybka dostawa
Bardzo dobry kontakt z konsultantem, szybka wysyłka

Szybka dostawa
Konkurencyjne ceny i bardzo szybka wysyłka

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! Jesteśmy dumni, że nasze starania zostały docenione. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli okazję Cię obsłużyć. Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Wszystko idealnie

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy szczęśliwi, że nasze produkty i obsługa spełniły Twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Wszystko ok.Ceny konkurencyjne i bardzo szybka wysyłka.Polecam

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Błyskawiczna dostawa - nie minęło 24h od odebrania przeze mnie paczki. Nie spotkałam się jeszcze z tak szybkim zrealizowaniem zamówienia.

bardzo szybka dostawa:)