Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Wielu klientów docenia atrakcyjne lub konkurencyjne ceny. Opinie o obsłudze są przeważnie pozytywne, klienci podkreślają uprzejmość i profesjonalizm pracowników. Klienci cenią także szeroki wybór produktów dostępnych w ofercie sklepu. Jakość produktów i usług oceniana jest w większości pozytywnie – klienci otrzymują przesyłki zgodne z zamówieniem i dobrze zapakowane. Pojawia się jednak zastrzeżenie dotyczące polityki cenowej oraz pojedyncza negatywna opinia o firmie kurierskiej realizującej dostawy.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniedontalia.pl
Dontalia zawsze na czas!
Zamawiamy produkty od dłuższego czasu i nigdy nie mieliśmy z firmą jakichkolwiek problemów czy opóźnień w realizacji.
UnityLab
Szanowny Kliencie,
Chcielibyśmy serdecznie podziękować za przesłanie opinii dotyczącej naszych usług. Doceniamy Twój czas i zaangażowanie w podzielenie się z nami swoim pozytywnym doświadczeniem.
Twoja opinia jest dla nas niezwykle cenna. Jesteśmy wdzięczni za wyróżnienie naszej firmy oraz za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś. Zawsze staramy się zapewnić naszym klientom najlepsze doświadczenia związane z naszymi produktami i usługami.
Obsługa Klienta Dontalia
Szybka realizacja, zazwyczaj zamówione towary docierają. Rzadko się zdarza, żeby stany magazynowe rozmijały się z tym co zamówione, ale zdarza się.
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna. Zapraszamy ponownie!
Obsługa Klienta Dontalia
Witam, ogólnie ok, ale fajnie by było, jakby była możliwość korekty zamówienia, gdy jest ono jeszcze w statusie oczekującego.
Szanowny Kliencie,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz cenną sugestię.
Cieszymy się, że ogólne doświadczenia zakupowe spełniły Państwa oczekiwania. Jednocześnie dziękujemy za uwagę dotyczącą możliwości korekty zamówienia. Nieustannie pracujemy nad rozwojem naszych systemów oraz udoskonalaniem procesów obsługi, dlatego wszystkie opinie naszych Klientów są dla nas bardzo wartościowe.
Państwa sugestia została przekazana do odpowiedniego działu i będzie brana pod uwagę przy planowaniu kolejnych usprawnień platformy.
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy do ponownego skorzystania z oferty Dontalia.
Obsługa Klienta Dontalia
Atrakcyjne ceny, szybka realizacja i wysyłka zamówienia. Przesyłka solidnie zapakowania.
Obsługa Klienta Dontalia
Zamówienie dotarło zgodnie z terminem . Fachowa i szybka obsługa. Polecam .
towar zgodnie z zamówieniem, zgodnie z terminem dostawy - szybka realizacja
Szanowny Kliencie,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! To dla nas ogromna radość, że jesteś zadowolony z naszych usług. Czekamy na Twoje kolejne odwiedziny na naszej stronie!
Obsługa Klienta Dontalia
szybko przygotowane i wysłane produkty , na wiele produktów atrakcyjne ceny
Obsługa Klienta Dontalia
Dobre ceny, duży wybór. Bardzo szybka wysyłka, co przy obecnych temperaturach ma ogromne znaczenie.
Profesjonalna obsługa zamówień
Sprzedawca uprzejmy i rzetelny, realizujący zamówienia na najwyższym poziomie. Przesyłki realizowane są z dbałością o jakość usługi i czas realizacji. Serdecznie polecam.
Obsługa Klienta Dontalia
Szybka dostawa, 🚚 przesyłka dobrze zabezpieczona. Artykuły w super cenie i jakości. Polecam
Obsługa Klienta Dontalia
Błyskawicznie wysłany towar, bardzo dobrze zapakowany.
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! Jesteśmy dumni, że nasze starania zostały docenione. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli okazję Cię obsłużyć.
Obsługa Klienta Dontalia
Zmienić firmę kurierską. DPD po przekierowaniu paczki do automatu przetrzymywało paczkę w "tymczasowym punkcie odbioru", który zamyka się przed moim wyjściem z pracy. Zamówienie wysłane 16.06 byłem w stanie odebrać 22.06.
Do Obsługi z Waszej strony nie mam zastrzeżeń.
Szanowny Kliencie,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz szczegółowym opisem zaistniałej sytuacji.
Cieszymy się, że nie mają Państwo zastrzeżeń do obsługi z naszej strony, jednocześnie przykro nam, że proces doręczenia przesyłki nie przebiegł zgodnie z oczekiwaniami. Rozumiemy, jak istotna jest terminowa dostawa.
Dziękujemy za przekazane uwagi. Stale analizujemy opinie naszych Klientów i staramy się wprowadzać rozwiązania, które usprawniają proces dostawy. Pragniemy poinformować, że oprócz DPD od niedawna oferujemy również możliwość dostawy za pośrednictwem firmy DHL.
Przy składaniu kolejnego zamówienia zachęcamy do przekazania informacji o preferowanym przewoźniku – postaramy się uwzględnić Państwa preferencje.
Obsługa Klienta Dontalia
Wszystko odbyło się bardzo sprawnie.
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! To dla nas wielka motywacja do dalszego działania. Zapraszamy do nas ponownie!
Obsługa Klienta Dontalia
Duży asortyment i szybkość realizacji zamówienia
Obsługa Klienta Dontalia
Brak zwrotu pieniędzy za poprzednie zamówienie z maja 2026.
Obecne zamówienie bez zastrzeżeń
Szanowny Kliencie,
Cieszymy się, że obecne zamówienie zostało zrealizowane bez zastrzeżeń. Jednocześnie pragniemy poinformować, że zwrot środków za wcześniejsze zamówienie został zrealizowany 8.05.2026 r.
Uprzejmie prosimy o weryfikację historii rachunku bankowego. Jeżeli środki nie zostały odnalezione lub pojawią się jakiekolwiek wątpliwości, prosimy o kontakt z naszym Działem Obsługi Klienta – z przyjemnością wyjaśnimy sprawę.
Dziękujemy za zaufanie i pozostajemy do dyspozycji.
Obsługa Klienta Dontalia
Dziękujemy za bardzo szybką dostawę zamówionych produktów.
Obsługa Klienta Dontalia
Prosze nie podawac zawyzonych cen z ktorych robicie ala diskont. To moze odstraszac klientow. Jezeli widze ze u was produkt x jest przeceniony z 350 zl na 250zl a 250 zl to jest normalna cena w innych sklepach internetowych to trace zaufanie do waszej firmy.
Bardzo szybka wysyłka, konkurencyjne ceny
Szybką wysyłka
Szanowny Kliencie,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy szczęśliwi, że nasze produkty i obsługa spełniły Twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach!
Obsługa Klienta Dontalia
Bardzo szybka i sprawna obsługa. Przesyłka dobrze zabezpieczona.