profesmeb.pl

Opinie łącznie (27) Opinie (27) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinieprofesmeb.pl

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę. Nasz zespół przykłada dużą wagę do kontaktu i dopięcia realizacji, więc bardzo cieszy nas ta wiadomość. W każdej chwili mogą Państwo na nas liczyć, jeśli będzie potrzebne wsparcie. Pozdrawiamy, Zespół Profesmeb Dziękujemy za zaufanie.

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Dziękujemy za ocenę 5/5 i okazane zaufanie. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Pozdrawiamy, Zespół Profesmeb

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie. Taka ocena naprawdę cieszy i motywuje. Do usłyszenia przy kolejnym zamówieniu. Zespół Profesmeb

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdką opinie oraz zaufanie. Taka ocena to dla nas jasny sygnał, że wszystko przebiegło bezproblemowo i spełniło Państwa oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnym zamówieniu. Zespół Profesmeb

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Dziękujemy za 4 gwiazdki i poświęcony czas na ocenę. To dla nas cenna informacja, bo wiemy, że dużo było dobrze, ale jest jeszcze przestrzeń, żeby dopracować szczegóły. Jeśli zechcą Państwo podpowiedzieć, czego zabrakło do 5 gwiazdek, chętnie to przyjmiemy i wyciągniemy wnioski. Pozdrawiamy, Zespół Profesmeb Dziękujemy za zaufanie.

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

4 gwiazdki przyjęte, dziękujemy. To dla nas sygnał, że realizacja była na dobrym poziomie, ale coś mogliśmy zrobić lepiej. Jeśli mają Państwo chwilę, prosimy o krótką podpowiedź, co zabrakło do 5/5. Taka informacja pomaga nam dopinać proces jeszcze dokładniej. Pozdrawiamy, Zespół Profesmeb Dziękujemy za zaufanie.

Odpowiedź ze sklepu profesmeb.pl

Zależy nam, żeby każda współpraca kończyła się zadowoleniem, dlatego przykro nam widzieć ocenę 1 gwiazdki bez opisu. W tym przypadku zamówiona była szafka w niestandardowym kolorze, przygotowywana pod konkretne zamówienie. Po dostawie otrzymaliśmy informację, że wybrany model miał być inny. Przy produktach wykonywanych na indywidualne zamówienie nie zawsze mamy możliwość przyjęcia zwrotu w standardowym trybie. Jeśli zechcą Państwo wrócić do tematu, prosimy o kontakt z numerem zamówienia. Sprawdzimy, czy możemy zaproponować rozwiązanie, które realnie pomoże w tej sytuacji. Pozdrawiamy, Zespół Profesmeb Dziękujemy za zaufanie.