Opinie łącznie (259) Opinie (32) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 cze 2026

mebleares.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Opiniemebleares.pl

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Bardzo dziękujemy za 5 gwiazdek! 😊 Miło nam, że wybrała Pani właśnie nas. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dziękujemy za wystawienie opinii i podzielenie się swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z zakupu oraz że zarówno mebel, jak i cały proces realizacji spełniły oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu komfortowych chwil z nowym zestawem. Zapraszamy ponownie! 😊

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Pani Ewo, serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek! 🌟 Bardzo się cieszymy, że zakupy w naszym sklepie przebiegły pomyślnie. Życzymy wielu chwil relaksu z nowymi meblami i zapraszamy ponownie do Meble Ares! 😊

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Panie Ryszardzie, dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie! 😊 Cieszymy się, że zakupy spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Pani Kingo, ogromnie dziękujemy za maksymalną ocenę! To dla nas najlepsza motywacja do dalszego tworzenia mebli i dbania o najwyższy standard obsługi. Mamy nadzieję, że zakup będzie cieszył Panią każdego dnia. Do zobaczenia przy kolejnych aranżacjach! ✨

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Panie Mateuszu, serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę! Cieszymy się, że zakupy w Meble Ares spełniły Pana oczekiwania. Mamy nadzieję, że wybrane meble będą służyć przez długie lata i każdego dnia zapewniać komfort użytkowania. Zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dziękujemy za najwyższą ocenę i okazane zaufanie! Cieszymy się, że zakupy spełniły Pani oczekiwania. Życzymy wielu lat komfortowego użytkowania mebli i serdecznie zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dziękujemy za pozostawienie oceny. Widzimy, że coś nie do końca spełniło Pani oczekiwania, ale niestety nie wiemy co. Jeśli zechce Pani podzielić się szczegółami, prosimy o wiadomość na biuro@mebleares.pl - chętnie przyjrzymy się sprawie i zobaczymy, jak możemy pomóc.

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dziękujemy za opinię. Widzimy, że ocenił Pan zakup na 3 gwiazdki, ale nie wiemy, co dokładnie wpłynęło na taką ocenę. Zależy nam, aby wyjaśnić sytuację i w razie potrzeby pomóc, dlatego prosimy o kontakt na biuro@mebleares.pl Chętnie sprawdzimy szczegóły. Pozdrawiamy

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dziękujemy za pozostawienie opinii i poświęcony czas. Przykro nam, że zakupy nie spełniły w pełni Pani oczekiwań. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna i pomaga nam stale podnosić jakość naszych produktów oraz obsługi. Będziemy wdzięczni za informację, co mogliśmy zrobić lepiej. Prosimy o kontakt pod adresem biuro@mebleares.pl lub telefonicznie - chętnie wyjaśnimy sytuację i postaramy się znaleźć satysfakcjonujące rozwiązanie. Pozdrawiamy
Zamówiony towar nie dotarł z powodu braku na stanie magazynowym

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Dzień dobry, dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że zamówienie nie zostało zrealizowane zgodnie z oczekiwaniami. Niestety, z przyczyn od nas niezależnych wystąpił problem z dostępnością produktu, o czym poinformowaliśmy na początkowym etapie realizacji zamówienia. Rozumiemy, że mogło to być rozczarowujące i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam doskonalić jakość obsługi oraz planowanie dostępności produktów. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję spełnić Pani oczekiwania.
Niestety nie dostałam zamówionego fotela

Odpowiedź ze sklepu mebleares.pl

Bardzo nam przykro, że otrzymała Pani zaproszenie do wystawienia opinii jeszcze przed dostarczeniem zamówienia i w efekcie zdecydowała się wystawić 1-gwiazdkową ocenę. Obecnie w naszej firmie trwa urlop w dziale produkcji, a system Trusted Shops wysyła zaproszenia do wystawienia opinii automatycznie po upływie określonego czasu od złożenia zamówienia. Niestety nie uwzględnił on przerwy produkcyjnej, dlatego wiadomość dotarła do Pani wcześniej niż zamówiony produkt. Przepraszamy za to nieporozumienie i mamy nadzieję, że po otrzymaniu zamówienia będzie Pani zadowolona z jego jakości.