Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień. Opinie o obsłudze klienta są niemal jednogłośnie pozytywne, podkreślając profesjonalizm, uprzejmość i sprawność. Klienci doceniają szybki, sprawny i sympatyczny kontakt ze sprzedawcą. Większość klientów podkreśla zgodność otrzymanego towaru z opisem i zamówieniem. Klienci są również zadowoleni z jakości i wyglądu zegarków oraz innych produktów, a także zauważają atrakcyjne ceny i możliwość otrzymania kodu rabatowego. Pojawia się jednak pojedynczy negatywny głos dotyczący jakości paska.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniemaxtime.pl
- +48604222967
- www.maxtime.pl
- maxtime@maxtime.pl
- Rzeszów, POL
Firma Max-Time istnieje od 2001 roku, natomiast początki tradycji prowadzenia przez Nas sklepu z zegarkami sięgają 1995 roku. W tym czasie została umocniona pozycja na rynku markowych zegarków, przez ...