Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania biżuterii oraz jej trwałość. Wygląd i estetyka biżuterii są często podkreślane jako bardzo atrakcyjne i zgodne z oczekiwaniami. Klienci najczęściej pozytywnie oceniają szybkość realizacji i dostawy zamówień. Produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi, zdjęciom i oczekiwaniom klientów. Obsługa klienta i proces zwrotów są oceniane bardzo dobrze. Klienci doceniają szeroką i bogatą ofertę produktów dostępnych w sklepie. Choć ogólne doświadczenia są bardzo pozytywne, pojawiają się pojedyncze problemy logistyczne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepiercingxxl.pl
Prawie wszystko super :)
Biżuteria super, natomiast już drugi raz zamówiłam sztangę do industriala i drugi raz odpadła jedna kulka mimo mocnego dokręcania co jakiś czas. Jest to szczególnie problematyczne tym razem bo kupiłam złotą więc nie mam dodatkowej.
Bardzo polecam. Biżuteria jak i obsluga na wysokim poziomie. Dodam, że odsylalam pierwsze zamówienie z powodu wybrania za krotkich kolczyków do helixa. Zwrot pieniędzy nastąpił w trybie expresowym. Odsyłałam zwykłym listem.
Kolczyk jest bardzo dobrej jakości, po zmianie z kolczyka ze stali chirurgicznej z innego sklepu na tytan z piercingXXL widac znaczna poprawe w gojeniu :) dziękuję
Ogólnie ok. Tylko czas oczekiwania długi. A tak brak zastrzeżeń co do realizacji zamówienia.
Wszystko ok, szybka wysyłka i wszystko poszło sprawnie.Polecam
kolczyk do pępka
bez wątpienia ta firma zasluguje na 5 gwiazdek, kolczyk wykonany ze stali chirurgicznej swietnej jakosci, wizualnie tez prezentuje się cudownie, jestem bardzo zadowolona z zakupu i za jakis czas na pewno złożę kolejne zamowienie☺️🤩
Odpowiedź ze sklepu piercingxxl.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zamówienia i zapraszamy do kolejnych zakupów w przyszłości. Zespół PiercingXXL 🩷🩷
Super, zgodnie z zamówieniem i opisami na djęciu
Jestem zadowolona z zakupu, kolczyki pięknie zapakowane, jakość bardzo dobra. Polecam
Mega zadowolona, kolczyk dobrze wykonany, elementy mocno trzymają, wart swojej ceny, a nawet powiedziałabym, że jakość lepsza w stosunku do ceny. Opis i zdjęcie oddają w 100 proc wygląd. Polecam i będę wracać do zakupów. To pewne
Odpowiedź ze sklepu piercingxxl.pl
Super kolczyk mógł być 1-2 mm dłuższy, ciężkie IE go zakładało, tak to wszystko super
Świetna jakość przy dobrze dobranym produkcie 🙂
wszystko przebiegło szybko i sprawnie, ale zamówione kolczyki mimo ze takie same maja delikatne róznice w wielkosci kulek
Świetny design, szybka realizacja
Zdziwiłam się, że biżuteria idzie z Ameryki ( nie doczytałam regulaminu), jednak dostawa była bardzo szybka. Kolczyki i łańcuszek śliczne, dobrze zrobione i w ogóle nie uczulaja. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu piercingxxl.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona z zamówienia i zapraszamy do kolejnych zakupów w przyszłości. Niektóre kolczyki mamy na miejscu w Niemczech i wtedy dostawa zamówienia to 2-3, a te kolczyki, które idą z Ameryki dostarczane są do klienta w 4-6 dni. Informacja o czasie dostawy jest podana przy każdym kolczyku, który wkłada się do koszyka :) Pozdrawiamy! Zespół PiercingXXL 🩷🩷
szybka dostawa towar zgodny z opisem POLECAM
Bardzo ładny kolor
Kolczyk ładniej wyglądał na zdjeciu, poza tym obawiam sie ze przy dłuższym użyciu złamie się zapięcie ;-(
Wszystkie pasuje, pięknie wykonane!