onesies.pl

Opinie łącznie (236) Opinie (156) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką i sprawną dostawę zamówionych produktów. Jakość produktów jest wysoko oceniana, a użytkownicy podkreślają solidność wykonania oraz dobry, miły w dotyku i ciepły materiał. Dodatkowym atutem jest estetyka i staranność zapakowania produktów. Pozytywne opinie dotyczą także zapachu produktów, który przez wielu odbierany jest jako przyjemny. Opinie na temat rozmiarówki są mieszane – część klientów uważa ją za nieco zaniżoną lub nieprecyzyjną. W przypadku zapachu pojawia się również pojedyncza negatywna opinia.

Opinieonesies.pl

Każda piżama powinna mieć podane dokładne wymiary w cm, inaczej to jest wróżenie z fusów. Zamówione na prezent, ciężko stwierdzić przed świętami czy rozmiar pasuje. Zamówienie wypsikane śmierdzącymi perfumami, jakbym wiedziała że jest taka praktyka pakowania to bym napisała żeby nie psikac niczym. A tak to ok jakość super.
Bardzo ładnie zapakowane, pięknie pachnie, bardzo dobra jakość kombinezonu, szybka wysyłka
Bardzo fajna jakość produktu, ekspresowa wysyłka, wszystko zgodne z opisem. Onesie wydaje się być wykonane porządnie, bez strachu o uszkodzenie przy pierwszym lepszym ruchu.
Piżamy ładnie wyglądają, są miłe w dotyku, pachną naprawdę przepięknie. Mały minus do zamków bo wyglądają na słabe i dwa razy się sam jeden odpiął. Sama przesyłka naprawdę szybko doszła
Szybciutka dostawa, miły gratis, bardzo ladnie zapakowane. Materiał miły w dotyku. Polecam
Polecam :) Towar dotarł szybko, ładnie i starannie zapakowany, wyperfumowany 😁 Materiał - 5/5 Jakość wykonania - 4,5 /5 Czas realizacji - 5/5 Rozmiarówka wg mnie lekko zaniżona, a może to taki krój. Ogólnie jestem bardzo zadowolona, w zimie będzie cieplutko ☺️
Piżama bardzo dobrze wykonana, solidnie, z miękkiego materiału, rozmiar L który noszę idealnie pasuje. Polecam!
Strój pandy jest cudowny, synek w żłobku zrobił furorę 🐼🥹🤍
Świetny kostium, a wysyłka ekspresowa. Polecam

Szybka wysyłka, nadana tego samego dnia. Fantastyczna jakość produktów. Zdjęcia są równe produktowi.
Bardzo dobra jakość i przesyłka na czas