Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość tapet i materiałów. Wzory i wygląd produktów są szeroko doceniane przez klientów, którzy określają je jako atrakcyjne i oryginalne. Bardzo wiele osób zwraca uwagę na błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką wysyłkę. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt, indywidualne podejście i profesjonalizm obsługi klienta. Niektórzy klienci mają trudności z montażem, zwłaszcza w przypadku niektórych typów tapet, co bywa powodem frustracji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniewallcolors.pl
wzór fototapety okrągłej zgodny z prezentacją na stronie, nie odbiega kolorystycznie;
przy przyklejaniu koła do ściany wystąpiły drobne problemy - koło w kilku miejscach nie było dokładnie docięte przez Wallcolors- musiałam w trakcie przyklejania nacinać nożem; ponadto materiał fototapety jest miękki i gładki; oczekiwałam jakiejś struktury; poza tym gdyby materiał był sztywniejszy, łatwiej by go było przyklejać do ściany; a tak występują drobne bąbelki; przygniatam je, a one znów się pojawiają
Zdecydowanie obniżyłabym cenę próbek tapet, mogłyby być mniejsze i nie koniecznie muszą być pakowane w piękne koperty co zapewne wpływa na cenę produktu, którego i tak nie wykorzystam.
Poprawiłabym również kolor zdjęć na stronie internetowej i zwiększyłabym ich ilość. Jestem rozczarowana gdyż kompletnie nie trafiłam z wyborem odpowiedniej tapety a wydałam dużą kwotę pieniędzy.
Niemniej jednak jakość przesłanego materiału jest pierwszorzędna.
Błyskawiczna przesyłka.Tapeta przepiękna, dodatkowy plus za solidne i estetyczne opakowanie oraz dodatki.Polecam
Wspaniała mozaika, wygląda przepięknie. Dobrze zapakowany produkt i szybko dostarczony, zobaczymy jak będzie prezentowała się po montażu 😊
zamówienie szybko zrealizowane. Podkład bardzo dobrej jakości. Kolory zgodne z wizualizacją
Polecam tą firmę
Świetna jakość
Szybka wysyłka, super kontakt, a jakość produktów powala. Totalnie polecam.
Piękna tapeta, bardzo dobrze wykonana. Szybka wysyłka wiec wszystko na plus :)
Świetny kontakt z firmą, doradztwo, wizualizacja wszystko profesionalnie, szybko i milo :) .Teraz tylko trzeba przykleić 😅
Jest nam bardzo miło z powodu przyznania najwyższej oceny! :)
Piękne tapety w super jakości
Szybka wysyłka, jakość próbek, dołączenie wzornika z teksturami.