wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

wallcolors.pl- Logo - Opinie

wallcolors.pl

Opinie (158) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (332)

Opinie na temat wallcolors.pl są przeważająco pozytywne. Klienci są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości tapet, materiałów i wykonania produktów. Wiele opinii podkreśla atrakcyjne, piękne i zgodne z opisem wzory oraz wygląd tapet. Klienci chwalą profesjonalną, pomocną i indywidualną obsługę klienta oraz świetny kontakt z firmą. Wielu klientów podkreśla bardzo szybką realizację zamówienia i wysyłkę. Opinie wskazują na łatwy, sprawny i miły kontakt telefoniczny oraz mailowy z firmą. Część klientów docenia indywidualne podejście oraz elastyczność w realizacji zamówień i dopasowanie do potrzeb.

Opinie nt. sklepu wallcolors.com/pl

wzór fototapety okrągłej zgodny z prezentacją na stronie, nie odbiega kolorystycznie; przy przyklejaniu koła do ściany wystąpiły drobne problemy - koło w kilku miejscach nie było dokładnie docięte przez Wallcolors- musiałam w trakcie przyklejania nacinać nożem; ponadto materiał fototapety jest miękki i gładki; oczekiwałam jakiejś struktury; poza tym gdyby materiał był sztywniejszy, łatwiej by go było przyklejać do ściany; a tak występują drobne bąbelki; przygniatam je, a one znów się pojawiają
Zdecydowanie obniżyłabym cenę próbek tapet, mogłyby być mniejsze i nie koniecznie muszą być pakowane w piękne koperty co zapewne wpływa na cenę produktu, którego i tak nie wykorzystam. Poprawiłabym również kolor zdjęć na stronie internetowej i zwiększyłabym ich ilość. Jestem rozczarowana gdyż kompletnie nie trafiłam z wyborem odpowiedniej tapety a wydałam dużą kwotę pieniędzy. Niemniej jednak jakość przesłanego materiału jest pierwszorzędna.
zamówienie szybko zrealizowane. Podkład bardzo dobrej jakości. Kolory zgodne z wizualizacją Polecam tą firmę
Piękna tapeta, bardzo dobrze wykonana. Szybka wysyłka wiec wszystko na plus :)
Świetny kontakt z firmą, doradztwo, wizualizacja wszystko profesionalnie, szybko i milo :) .Teraz tylko trzeba przykleić 😅
Piękne tapety w super jakości
Szybka wysyłka, jakość próbek, dołączenie wzornika z teksturami.
Kontakt telefoniczny 👍
Tapeta świetnej jakości, bardzo szybko zrealizowane zamówienie!
Śliczna tapeta
Bardzo rzetelna firma. Szybka wysyłka. A tapeta w super jakości.
Świetna tapeta, jestem pod wrażeniem jakości
Szybkość realizacji zamówienia, jakość tapety!

Zdecydowanie polecam. 10/10

Z czystym sumieniem polecam Wallcolors! Zamówiłam tapetę Tropical Volcano Vista i efekt przerósł moje oczekiwania – wygląda obłędnie! Tapeta jest gruba, solidna i ma piękne, matowe wykończenie – naprawdę robi wrażenie. Na ogromny plus zasługuje też obsługa klienta – kontakt szybki, konkretny i bardzo pomocny. Szczególne podziękowania dla Pani Darii, która była niesamowicie zaangażowana, cierpliwa i pomocna na każdym etapie zamówienia. Miałam mały problem techniczny i muszę przyznać, że firma stanęła na wysokości zadania – mega elastyczność i podejście totalnie nastawione na klienta. Polecam z całego serca – nie tylko za piękne produkty, ale i za podejście do ludzi.
Odpowiedź ze sklepu wallcolors.pl
Bardzo dziękujemy za tak ciepłe i pełne entuzjazmu słowa! :) Jest nam ogromnie miło, że tapeta Tropical Volcano Vista spełniła Pani oczekiwania, to największa nagroda za naszą pracę. Cieszymy się, że zarówno jakość produktu, jak i obsługa klienta okazały się na wysokim poziomie. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie — zawsze z radością pomożemy w kolejnych wnętrzarskich projektach!
Goraco polecam! Bardzo dobry kontakt, dopasowane realizacji pod klienta. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.