medycznie.com.pl

Opinie łącznie (10 540) Opinie (5610) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają szybką dostawę, atrakcyjne i przystępne ceny oraz liczne promocje. Opinie często podkreślają profesjonalizm, uprzejmość i skuteczność obsługi klienta. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości i skuteczne, a ich szeroki wybór oraz łatwość znalezienia odpowiednich artykułów spotykają się z uznaniem. Pozytywne wrażenie robi również staranne i bezpieczne zapakowanie przesyłek. Część klientów zwraca jednak uwagę na sporadyczne opóźnienia w dostawie oraz pojedyncze uwagi dotyczące pakowania przesyłek.

Opiniemedycznie.com.pl

Szczerze polecam

Korzystam z medycznie.com.pl od jakiegoś czasu. Systematycznie uzupełniam produkty niezbędne do leczenia ran i pielęgnacji męża. Zawsze wszystko jest super: produkty, proces zamawiania, staranny sposób pakowania przesyłki, czas oczekiwania. Bardzo dziękuję.

Godny polecenia

ekspresowa dostawa, towar dobrze zabezpieczony do transportu, zakupiony produkt zgodny z zamówieniem z długim terminem ważności
Wszystko na plus! Czas dostawy i przede wszystkim bardzo atrakcyjne ceny!

Poleca zadowolona klientka

Od dłuższego czasu robię zakupy w tym sklepie gdyż ma duży asortyment artykułów oraz profesjonalną obsługę. Zamówione produkty docierają do mnie porządnie zapakowane i bez zbędnych opóźnień.
Mój kot jest chory na nerki. Ma wyrok śmierci. Aby przedłużyć mu życie musze codziennie podawać mu kroplówki. Jest to wyzwanie zarówno psychologiczne (wbić igłę przyjacielowi pod skórę .... ale dla jego dobra) jak i fizyczne (złapać go, wsadzić do torby infuzyjnej i wbić mu tą igłę aby podać kroplówkę). Leczenie finansowo to koszt około 1k na miesiąc (głównie leki) ale jeśli mam szukać pozytywów to właśnie te "wężyki" do kroplówki, ponieważ są one jednorazowe, przy podawaniu codziennie kroplówki to mógłby być znaczny koszt jednak w medycznie.com.pl to niecałe 60 groszy za "kabelek". Zamówiłem po sprawdzeniu (za pierwszym razem zamówiłem 30 sztuk) od razu ponad 100 sztuk i jestem zadowolony (w przeciwieństwie do kota). Polecam. Szybka wysyłka. Produkt spełnia swoje zadanie.
To nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie. Zamówiony towar otrzymałem bardzo szybko, przesyłka zgodna z zamówieniem, polecam wszystkim zainteresowanym
Bardzo dobra obsługa zamówień,dobrze zabezpieczone artykuły,dostawa często przed czasem.. Firma godna polecenia.
Szybka realizacja zamówienia. Fajnie, że wszystkie potrzebne nam opatrunki dostaliśmy w jednej przesyłce ,dla nas to bardzo ważne. Polecam.
profesjonalny serwis, szybka dostawa, wszystko ok, polecam. Dobra , konkurencyjna cena
Wszystko przebiegło na najwyższym poziomie. Zaangażowanie i chęć pomocy osób pracujących w medycznie.com.pl bezcenne. Chciałabym wszędzie spotkać się z taką otwartością i życzliwością jak w tej firmie.
Pompa przyszła w jeden dzień. Przemiła pani przez telefon i bardzo pomocna. Dziękuję

Słabe opakowanie

Dzień dobry, zamawiałam bandaże kompresyjne. 8 szt. Cztery sztuki przyszły pogniecione. Opakowanie zbiorcze było bardzo słabiutkie. Dobrze że produkt nie uległ zniszczeniu.
Bardzo szybka dostawa,towar zabezpieczony do transportu. Dobra cena produktu.

SUPER !

Odwiedzam ten sklep od kilku miesięcy i zawsze wszystko jest SUPER: asortyment, ceny, obsługa i kontakt, szybka dostawa. Dziękuję :)
Wszystko zgodne z zamówieniem, przesyłka dostarczona bardzo szybko, towar dobrze zabezpieczony. Zapewne jeszcze nieraz skorzystam.
Bardzo sprawna realizacja zamówienia na każdym etapie aż do doręczenia. Produkt zgodny z zamówieniem

To jest na prawdę dobry sklep!

Pierwsze zakupy u Was i na pewno nie ostatnie, ale dopiero po złożeniu zamówienia zwróciłem uwagę, że mam do Was bardzo blisko, także następne już stacjonarnie :) Duży wybór i dobre ceny, do tego szybka realizacja!
Wszystko jak należy . Szybka i dobra obsługa.Świetne produkty.
Odpowiada mi Państwa oferta: rzeczy są dobrej jakości za niską cenę. Polecam Państwa sklep innym.

Profesjonalna, szybka obsługa, produkty dobrze zabezpieczone, przystępne ceny.