h-f.pl/hunt-fish.eu

Opinie łącznie (2121) Opinie (930) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle doceniają profesjonalną, pomocną i zaangażowaną obsługę, podkreślając wysoki poziom komunikacji oraz indywidualne podejście. Często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybką realizację zamówień, nawet w okresach wzmożonego ruchu. Podkreślana jest fachowość, kompetencje oraz indywidualne dopasowanie porad podczas wyboru produktów. Klienci są również zadowoleni z wysokiej jakości oraz funkcjonalności produktów, zwłaszcza obuwia i akcesoriów. Proces wymiany oraz zwrotów oceniany jest jako bezproblemowy, szybki i elastyczny. Pozytywnie oceniany jest szeroki wybór produktów oraz ich dostępność, szczególnie bogata oferta obuwia.

Opinieh-f.pl/hunt-fish.eu

Dobra oferta, świetna obsługa klienta i szybka realizacja zamówień.
Sklep na najwyższym poziomie. Profesjonalne porady, szeroki wybór wysokiej jakości towarów. Mieszkam na drugim końcu Polski, a paczki zawsze docierają w dobę. Polecam i jeszcze wiele razy wrócę.
Doskonała komunikacja i zaangażowanie Panów z działu obsługi. Pozdrawiam gorąco !
Obsługa w sklepie na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie. Sprzedawca chętnie służy pomocą i radą. Zakupy robione w gorący świątecznym czasie a mimo wszystko nie było żadnych problemów z przesyłką. Polecam.
Dzień dobry Znajomość produktu przez obsługę rzadko spotykana.
Bardzo dobry kontakt. Bardzo miła obsługa. Pełna kultura. Polecam. Na pewno skorzystam ponownie
Bardzo dobra obsługa klienta . Są pytania i odpowiedzi konkretne . Polecam sklep . Piotr

Bardzo zadowolona

Super, dziękuję za szybką wysyłkę i pomoc w wyborze 😊
Kurtka taka jak w ofercie, rozmiar się zgadza, a dostawa błyskawiczna. Kurtka wykonana z dobrego materiału, ciepła, wygodna i znika pomiędzy drzewami. Polecam, świetny wyrób i obsługa klienta.
Kompetentna obsluga i duży wybór towaru wysokiej jakości. Jak najbardziej polecam.
Szczególnie podobała mi się kurtka. A co można zrobić jeszcze lepiej to cenę.
Jesteście świetni rękawice sprawdzają się rewelacyjnie kupiłem na rower
Z powodu poślizgu z terminową dostawą zamówienia, potrafili zrekompensować w satysfakcjonujący sposób frustrację klienta, wychodząc naprzeciw z propozycją. Obsługa, można powiedzieć na 5. Pozdrawiam z Gliwic.
Bardzo dobry sklep, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Rękawice rewelacyjne, ale niestety za małe, a szkoda. Zwrot bez problemów.
Wszystko zostało załatwione profesjonalnie bardzo miła i pomocna obsluga
Zakup odbył się szybko, sprawnie i bez broblemów.

Wszystko super ! Polecam

Zamówienie przebiegło świetnie, kontakt z obsługą super. Polecam
Towar otrzymałem. Wszystko w porządku. Dziękuję.
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Sklep warty polecenia
Sklep godny polecenia. Wybór butów szeroki, również tych na szeroką stopę. Pierwszy raz tu kupowałam buty i na pewno jeszcze tu wrócę.