Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień i szybką dostawę. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, pomocna i uprzejma. Produkty są starannie i bezpiecznie zapakowane, co klienci często podkreślają w opiniach. Dodatkowo, klienci doceniają łatwy, szybki i sprawny kontakt ze sklepem na różnych etapach realizacji zamówienia. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, choć sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekauposil.com
Rewelacyjny sklep! Błyskawiczna wysyłka, kontakt na każdym etapie zamówienia. Produkty premium - jestem mega zadowolona z zamówionej glinki Monster Clay. To było moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie!
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem, polecam z czystym sumieniem.
Materiały specjalistyczne dla wymagających wyzwań. Kiedy potrzebne materiały do delikatnego detalu, silikony do zadań specjalnych to wiem że tu znajdę coś odpowiedniego. A teraz ten sklep zaczyna poznawać moje zdolne dziecko, bo wie że dobre materiały i narzędzia ułatwiają pracę.
Bardzo pomocna i miła obsluga. Moje zamówienie zostało w szybkim tempie wysłane i skompletowane. Dostałam również wiele cennych dla mnie informacji podczas rozmowy telefonicznej.
Wspaniała obsługa i błyskawiczna przesyłka, zresztą doskonale opakowana. Ale, co zasługuje na uwagę, dołączono szczegołową informację o produkcie - a to zdarzyło mi się po raz pierwszy, inni dostawcy tego nie robią. Brawo !
Ekspresowa wysyłka. Bez problemu wymieniono niewłaściwie zamówiony przez mnie towar.
Bardzo szybka wysyłka. Bezpieczna opakowanie. Świetny produkt.
Dostępność różnych rzadkich tworzyw i produktów
Paczka przyszła expresowo. W środku paragon instrukcja i specyfikacja. I to się chwali . Co do samego produktu jest nieco słabiej, choć to nie wady. Masa plastyczna do ogólnego zastosowania np. figury to jest super . Ale do dokładniejszych detali pewnie wersja Hard będzie lepsza. Zastanawia mnie obecność nie rozpuszczonej parafiny w masie(grudki białe) (ale po rozpuszczeni w garnku wszystko jest ok) Jakość wypełniacza też jest nieco gorsza od konkurencji ,ale cena jest dużo niższa on niej. To masa zbliżona kolorem i jakością do średniej jakości gliny . W sumie jest ok dla takich zastosowań jak modelowanie figur średniej wielkości i dużych .
na czas bez opóźnień
Szybka dostawa , dobry silikon .
super
bardzo szybki czas realizacji