Klienci bardzo często podkreślają wyjątkowo szybką wysyłkę i realizację zamówień. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, spełniające oczekiwania klientów. Obsługa sklepu jest profesjonalna, pomocna i uprzejma, a kontakt z klientem bywa często chwalony. Bardzo pozytywnie oceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie produktów. Dodatkowo szeroki asortyment oraz dostępność specjalistycznych produktów spotykają się z uznaniem klientów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi do szczegółów dotyczących produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniekauposil.com
Świetny wybór produktów, jest wszystko, czego potrzeba. Błyskawiczna wysyłka. Towar jest dobrze zapakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem. Dziękuję.
Rewelacyjny sklep! Błyskawiczna wysyłka, kontakt na każdym etapie zamówienia. Produkty premium - jestem mega zadowolona z zamówionej glinki Monster Clay. To było moje pierwsze zamówienie i na pewno nie ostatnie!
Dobrze zabezpieczony, szybka realizacja!
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem, polecam z czystym sumieniem.
Materiały specjalistyczne dla wymagających wyzwań. Kiedy potrzebne materiały do delikatnego detalu, silikony do zadań specjalnych to wiem że tu znajdę coś odpowiedniego. A teraz ten sklep zaczyna poznawać moje zdolne dziecko, bo wie że dobre materiały i narzędzia ułatwiają pracę.
Szybka wysyłka, wszystko ok. Polecam
Bardzo pomocna i miła obsluga. Moje zamówienie zostało w szybkim tempie wysłane i skompletowane. Dostałam również wiele cennych dla mnie informacji podczas rozmowy telefonicznej.
Wspaniała obsługa i błyskawiczna przesyłka, zresztą doskonale opakowana. Ale, co zasługuje na uwagę, dołączono szczegołową informację o produkcie - a to zdarzyło mi się po raz pierwszy, inni dostawcy tego nie robią. Brawo !
Najlepszy sklep z silikonami
Od lat najlepsze silikony, polecam!
Ekspresowa wysyłka. Bez problemu wymieniono niewłaściwie zamówiony przez mnie towar.
Bardzo szybka wysyłka. Bezpieczna opakowanie. Świetny produkt.
kauposil.com
- +48660432134