Klienci najczęściej chwalą szybką i terminową dostawę. Większość klientów potwierdza zgodność otrzymanego produktu z opisem zamieszczonym w ofercie. Kontakt ze sprzedawcą oceniany jest bardzo dobrze, klienci doceniają sprawną komunikację i profesjonalizm. Klienci często chwalą atrakcyjne ceny oraz doceniają gratisy. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie. Opinie na temat jakości produktów są zróżnicowane – wielu klientów jest zadowolonych, ale pojawiają się też uwagi o usterkach czy śladach użytkowania. Niekiedy pojawiają się uwagi o niewysłanych dodatkach.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieWarowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami
Po zamontowaniu całości, pierwsza próba ok. Cicha praca traktorka. Jedyny minus to jakość narzędzi ( klucze,śrubokręty) dołączonych do zestawu, faktycznie jednorazowe. Po godzinie koszenia niskiej trawy jest dobrze. Wszystko działa jak należy.
Słabo, bardzo słabo. Piszę ten komentarz, bo sklep naprawdę mnie zdenerwował. Kupiłem kosiarkę Stiga w marcu i już na początku musiałem reklamować, bo przyszła z wyłamanym przednim kołem. Karton, w którym była zapakowana z żadnej ze stron nie był uszkodzony, więc co? Spadło im na sklepie jak pakowali i takie wysłali? To pozostawiam każdemu do własnej interpretacji. Ostatecznie dosłali nowe koło. Ostatnio jednak chciałem wyczyścić kosiarkę po użytkowaniu. Przechylam na bok i widzę, że jakaś plastikowa osolona luźno sobie zwisa nad ostrzem. Jest to osłona paska napędu i co się okazuje powinna ona być przykręcona 2 śrubami do metalowej obudowy kosiarki. Żadnej ze śrub jednak nie było. Napisałem kolejną reklamację, tym razem jednak została ona rozpatrzona negatywnie. Cytat: „ Każdy użytkownik przed rozpoczęciem eksploatacji urządzenia powinien sprawdzić jego stan techniczny, w tym upewnić się, że wszystkie elementy mocujące są prawidłowo zamontowane i dokręcone”. Ok, czyli przed zakupem w sklepie warowny każdy klient ma się z automatu stać znawcą sprzętu jaki oferują i ma wiedzieć gdzie i jaka śrubka ma się znajdować. Już zacząłem studiować budowę maszyn, by wiedzieć co kryje się w silniku. Żarty, żartami wydaje mi się jednak, że to sklep powinien zapewnić towar pozbawiony wad, usterek i zapewnić, by towar był kompletny, a nie przerzucać odpowiedzialność na klientów. Sklep nawet nie wie co to za śruby mocujące, bo w odpowiedzi na mojego maila przeczytałem jedynie, że są to zwykłe wkręty i muszę se sam ustalić na podstawie urządzenia. Żałuję, że nie odesłałem towaru w cholerę, gdy przyszedł uszkodzony na samym początku, tak by nie mieć już nic wspólnego z tym sklepem. Omijać szerokim łukiem.
Super sprzedawca
Łatwy kontakt, dobre i profesjonalne doradztwo. Towar oryginalnie zapakowany, dojechał nawet wcześniej niż był przewidywany termin dostawy. Polecam.
Bardzo polecam dobry zakup i szybka wysyłka i węże ogrodowe w gratisie Super
Zamówiony towar przyszedł, gratis nie.
Posuw mechaniczny przyszedł zgodny z zamówieniem, ale po obiecanym gratisie słuch zaginął. Dzwoniłem, żeby przypomnieć o fakturze i przy okazji zwróciłem uwagę, że nie wysłali gratisowej latarki. Mimo obietnicy, że ją doślą, gratisu nie otrzymałem.
Szybki kontakt mailowy.
Szybką wysyłka ,przesyłka dotarła w dwa dni robocze .
Miło .że do zamówienia dostałem gratis 5 latarek
Zamówienie zostało dostarczone, wszystko zgodne z opisem.
Wszystko zgodne z oczekiwaniami, bardzo dobry kontakt z sprzedającym
Bardzo szybka dostawa, sprzet OK.
Wszystko norm
Wszystko zgodnie z zamówieniem, bez uwag.
Towar zgodny z opisem, jak dotąd jest wszystko ok.
Niska cena agregatu. Jasność oferty. Komunikacja telefoniczna ze sklepem. Wcale nie tani gadżet 0zł.
wszystko ok
Szybka wysyłka, bezproblemowo, polecam :]
Dobra informacja
Informacja o opóźnienie dostawy telefonicznie
Przesyłka dotarła na czas,agregat zgodny z opisem.Uruchomilem bez problemu,jest nawet cichy.Czy jest niezawodny,okaże się z czasem.