Warowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami- Logo - Opinie

Warowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami

Opinie (171) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (367)

Warowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami- Logo - Opinie

Warowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami

Opinie (171) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (367)

Opinie na temat Warowny.com - sklep internetowy z urządzeniami i narzędziami są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną wysyłkę i szybki czas realizacji zamówień. Opinie o obsłudze są przeważnie pozytywne, klienci doceniają kontakt, profesjonalizm i doradztwo. Większość klientów jest zadowolona z tego, że produkty i realizacje są zgodne z opisem i zamówieniem. Klienci podkreślają atrakcyjne i konkurencyjne ceny w sklepie. Klienci generalnie pozytywnie oceniają jakość produktów. Choć ogólna ocena jakości produktów jest pozytywna, sporadycznie pojawiają się uwagi krytyczne.

Opinie nt. sklepu warowny.com

Zamówiony towar przyszedł, gratis nie.

Posuw mechaniczny przyszedł zgodny z zamówieniem, ale po obiecanym gratisie słuch zaginął. Dzwoniłem, żeby przypomnieć o fakturze i przy okazji zwróciłem uwagę, że nie wysłali gratisowej latarki. Mimo obietnicy, że ją doślą, gratisu nie otrzymałem.
Szybki kontakt mailowy. Szybką wysyłka ,przesyłka dotarła w dwa dni robocze . Miło .że do zamówienia dostałem gratis 5 latarek
Niska cena agregatu. Jasność oferty. Komunikacja telefoniczna ze sklepem. Wcale nie tani gadżet 0zł.
Przesyłka dotarła na czas,agregat zgodny z opisem.Uruchomilem bez problemu,jest nawet cichy.Czy jest niezawodny,okaże się z czasem.
Nie wygórowane ceny. Nie przymus allegro. Oby tak dalej. Ok!
Termin dostawy zmieniany kilka razy. Potrzebowałem traktorek na czas, ustawiłem termin dostawy ziemii, która miał transportować. Niestety nie przyjechał na czas. Sprzęt dotarł bez karty gwarancyjnej i instrukcji. Na szczęście sprzedawca obiecał dosłanie dokumentów. Dodatkowo osłoną silnika jakaś porysowana i zszarzała. Dołączam zdjęcie. Defakto sprzęt z 2023 na co się zgodziłem, ale miał być nowy i nie noszący śladów użytkowania. Domawialem jeszcze przyczepkę z polecenia sprzedawcy AL-KO, jakość średnia, zobaczymy jak sprawdzi się w użytkowaniu.
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka, konkurencyjne ceny.
Wczoraj wysłałem już pozytywną opinię. Pozdrawiam
super obsługa, doradza i pomogą dobrać odpowiedni sprzęt. Przesyłka super zabezpieczona dostarczona na czas
Szybka wysyłka i bardzo dobra cena myjki Kranzle.
Sam produkt i szybka dostawa.
Szybka wysyłka. Pełen profesjonalizm. Polecam
Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie wszystkim kupującym sklep Warowny.
Szybka dostawa, wszystko szybko sprawnie jak należy!!!

szybka dostawa.
Wszystko jak należy. Produkt i dostawa zgodnie z opisem przy zakupie
Wszystko jest ok!