Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieSklep z płytkami ceramicznymi.
Obsługa sklepu bardzo pomocna i kontaktowała się ze mną wielokrotnie w sprawie dostawy płytek.
Zamówiłem płytki w dwóch wariantach Kyoto Garden A i Kyoto Garden B. Niestety kolorystycznie i odcieniem płytki różnią się od siebie znacznie. Na zdjęciach płytek w sklepie tego nie widać.
Uwagę mam do kuriera który był bardzo niemiły i chciał zostawić paletę na ulicy kilkadziesiąt metrów od klatki pomimo tego że miał też wózek. Ostatecznie wybłagaliśmy żeby podwiózł te płytki pod klatkę.
Świetny kontakt ze sklepem
Świetny kontakt z obsługą klienta. Płytki przyszły dokładnie w terminie który podał sklep. Dostawa bez uszkodzeń, płytki przepiękne. Dziękuję :)
Płytki jeszcze piękniejsze niz na zdjeciach, bdb kontakt ze sklepem. Polecam!
Płytki dobrze zapakowane. Jestem zadowolony z produktu.
Bezproblemowy kontakt ze sklepem. Towar zgodny z zamówieniem.
Płytki bardzo ładne, dużo korzystniej wyglądały na żywo niż na zdjęciach, kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, dostawa bezproblemowa
Wyjątkowy profesjonalizm
Dwa razy współpracowałam z tą firmą, wyjątkowi profesjonaliści, chętnie dzielą się swoją ogromną wiedzą.
Z całego serca polecam, szkoda że tak mało mamy firm na tak wysokim poziomie.
Bardzo piękne płytki. Trzymają wymiar.
Troche długi czas oczekiwania na dostawę.
płytki wg. opisu, obsługa super, dziękuję, bez problemu doł. płytkę z poza zamówienia
Zamówienie dotarło z dwudniowym opóźnieniem
Płytki ok, kontakt ze sprzedającym super, ale firma kurierska nawaliła. Transport miał być we wtorek, a dotarł we czwartek. problem w tym że nikt nas nie poinformował o opóźnieniu. Ale towar wart zamieszania.
Obsługa, szybka informacja zwrotna
Polecam, bardzo miła obsługa. Wśród innych sklepów mieli najszybszy czas realizacji. Serdecznie polecam