Ważny od: 18 lut 2025
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieemporius.pl
POLECAM ŁOŻKO Amare ♡♡♡
Bardzo polecam firmę zarówno od strony logistycznej jak i samego łóżka. Dostawa terminowa, dobry kontakt ze sklepem. Łóżko jest wykonane bardzo dokładnie i estetycznie, stelaż chodzi bardzo lekko, a samo łóżko jest naprawdę przepiękne. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
Wszystko okej, termin dostawy i jakość, może poza godziną dostawy, o 22 ciężko kogoś zorganizować do pomocy w odbiorze
Śliczne łozko, wspaniała obsluga. Polecam
Łóżko super i materac bardzo wygodny. Jedyny minus to brak możliwość zapłaty kartą. Musiałam biec po gotówkę, a dostawcy dzwonili do mnie co pół minuty, czy już idę grożąc zabraniem łóżka z powrotem, choć zajęło mi to jedynie 12 minut.
Wszystko w jak najlepszym porządku. Łóżko wykonane solidnie i statannie. Polecam serdecznie.
Drzwi takie jak w opisie, zamontowane, wszystko działa. Kolor praktycznie identyczny jak reszta naszych drzwi i listew przypodłogowych. Polecam.
Dobry zakup.
emporius.pl
- +48609916403
- emporius.pl
- biuro@emporius.pl
- Rychtal, POL
emporius.pl
Emporius to młoda firma z bardzo doświadczonym zespołem na pokładzie. Powstała odpowiadając na szerokie zapotrzebowanie klientów odnośnie zakupu mebli do mieszkania. E-commerce oraz branża meblarska t...