astra.sklep.pl

Opinie łącznie (3213) Opinie (1211) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą niezwykle szybką realizację i dostawę zamówień. Większość klientów wyraża bardzo pozytywne opinie na temat smaku i jakości kawy. Klienci doceniają łatwość zamawiania online oraz bezproblemową i profesjonalną obsługę sklepu. Wielu z nich zwraca uwagę na atrakcyjne ceny oraz korzystne promocje. Doceniane jest również staranne i bezpieczne pakowanie zamówień. Sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach przesyłek, a niektórzy klienci zgłaszają sugestie dotyczące polityki cenowej.

Opinieastra.sklep.pl

Jestem w pełni zadowolona.Paczka solidnie zapakowana,dostarczona bardzo szybko za pobraniem.Kawę Astra piję wiele lat,jeszcze jak była produkowana w Poznaniu,bo jest łagodna dla żołądka i smaczna.Nie mam uwag.Pozdrawiam! Krystyna Plata

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Kawa nie drażni mojego żołądka a herbatę piję od lat. Ciężko ją ɓyło kupić w zwykłych sklepach. Dobrze, że was znalazłam zwłaszcza z powodu ograniczinych możliwości chodzenia i oddychania. Pozdrawiam!

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Kawe astra pijemu o d kilku lat to nasza ulubiona jest łagodna jesteśmy zadowoleni , ostatnio kupujumy przez internet . Dostawa jest szybka za co bardzo dziękujemu Pozdrawiam Janina.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Szybka i bezproblemowa dostawa. Ponadto bardzo cenię szczerą chęć i zaangażowanie w pomocy przy utworzeniu konta w państwa sklepie. Dziękuję!
Kawa Astra jest moją ulubioną kawą. Zawsze zamawiam kawę ziarnistą. Jestem bardzo zadowolona z prostego sposobu jej zamawiania przez Internet oraz sprawnego jej dostarczania przy niedługim oczekiwaniu. Łączę pozdrowienia. Maria W.

Na drugi dzień u mnie

Na drugi dzień u mnie. tak mozecie coś zmienić dodajcie małe próbki z herbatą czy kawą takie testery do zamówieć może mnie namówicie do nowego smaku 😅

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Mam jedną uwagę na minus, paczka przyszła szybko i nieuszkodzona, natomiast w środku jedno opakowanie kawy było rozerwane i kawa wysypała się na zewnątrz.

Odpowiedź ze sklepu astra.sklep.pl

Dzień dobry, Dziękujemy za opnie. Zachęcamy do skontaktowania się z nami pod adresem bok@astra.com.pl. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół Astra Coffee&More
Jak zwykle bardzo punktualnie . Nowa kawa ASTRA znakomita. Astrę piję od 40 lat zgodnie z zaleceniem gastrologa.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Zachęcona opinią że kawa Astra pochodzi z najlepszych źródeł i nie jest skażona chemicznie zakupiłam kilka opakowań będę kolejno testować. Póki co jestem przy pierwszym opakowaniu i jestem zachwycona ten smak kawy to jest to co w kawie lubię najbardziej czyli aromat, wyrazistość ale nie przedobrzona goryczą. Pierwsze wrażenia zdecydowanie na tak!??

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Profesjonalna dostawa. kawa pyszna, pięknie zapakowana. Dziękuję. Z pewnośćią skorzystam ponownie z zakupów.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym Astra. Bardzo szybka dostawa,kawa super smaczna jestem stałą klientką sklepu.

Bardzo szybka dostawa, towar bardzo dobrze zapakowany. Polecam sklep ASTRA

Kawa Astra łagodna!!!!

Kawa,którą kupiłam piję od lat,naprawdę nie drażni mojego żołądka. Polecam

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Świeżości i dobra jakość kawy. Szybka i bezproblemowa dostawa.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Szybka dostawa, dobra kawa, nic więcej nie trzeba.
Kawy jeszcze nie piłem ale dostawa na piątkę, a w zasadzie na szóstkę.

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Dobrze zapakowane, szybka dostawa. Kawa pyszna.
Jak zwykle szybko i sprawnie jestem bardzo zadowolona pozdrawiam

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie. Zespół Astra Coffee and More
Od lat piję kawę Astra .Łagodna ,aromatyczna palona w Polsce .Szybka dostawa .Kawa pięknie zapakowana .Serdecznie polecam. Dziękuję.

bezproblemowo. dobry kontakt.

szybko. bezproblemowo. dobry kontakt ze sprzedawcą.