Mrowka-SklepDT.pl

Opinie łącznie (11 413) Opinie (9855) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci często podkreślają szybkość dostawy oraz atrakcyjne ceny produktów. Doceniają wysoką jakość towarów, profesjonalną i uprzejmą obsługę klienta, a także staranne opakowanie paczek. Wiele osób zwraca uwagę na łatwość składania produktów, gdy instrukcje są czytelne. Jednak pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie, wysokich kosztów wysyłki oraz problemów z firmami kurierskimi. Niektórzy klienci zgłaszają zastrzeżenia co do trwałości produktów, kompletności zamówień lub ich zgodności z opisem. Zdarzają się negatywne doświadczenia z infolinią lub brakiem odpowiedzi ze strony obsługi, a także pojedyncze przypadki uszkodzeń przesyłek i nieprofesjonalnego przygotowania paczki. Opinie na temat instrukcji montażu są podzielone – część osób narzeka na ich nieczytelność lub brak istotnych informacji.

OpinieMrowka-SklepDT.pl

Zachęcam do zweryfikowania i baczniejszej uwagi skierowane na firmę kurierska. Stolik z kompletu przyjechał potłuczony. Nie będziemy go reklamować ponieważ mąż nie zrobił zdjęcia przy otwarciu przesyłki. Jednakże prosze zwrócić uwagę firmie kurierskiej na sposób doręczenia przesyłki. Zaznaczę, ze kurier zostawił mi przesyłkę pod drzwiami nawet nie informując o tym. Wróciłam do domu i paczka stała. Jest to informacja dla Was. Co z nią zrobicie to już wasza sprawa.
Wszystko idealnie. Psychologicznie troche wysoki koszt dostawy (moze lepiej byloby obnizyc koszt dostawy a roznice "zaszyc" w cenie produktu). Ale to sa moje prywatne przemyslenia. Jednak w momencie decyzji zastanawialem sie czy kupic gdzie indziej ze wzgledu na dostawe. Ale jestem zadowolony. Wzystko ok.

Odpowiedź ze sklepu Mrowka-SklepDT.pl

Bardzo dziękujemy za opinię! Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie na zakupy! :)
Więcej produktów 🤣 ale ogólnie super asortyment, wysyłka też super szybko, jak dla mnie nie ma się do czego przyczepić 😉 oby tak dalej Mróweczko. Niestety nie mam zdjęcia bo to był prezent, a obdarowany tym sprzętem był bardzo zadowolony
Za przystępną cenę spełnia się w ogrodzie . Cięcia wykonuje dokładnie (nie szarpie) i szybciej od tradycyjnych narzędzi.. żona zadowolona piła jest lekka nie męczy dłoni.
Sprzęt zgodny z opisem, świetnej jakości. Dostarczony w czasie zgodnym z deklarowanym. Do poprawy sposób pakowania do wysyłki - popękana paleta, krzesła zsuwające się z palety.
Zamówiony towar został dostarczony szybko a informacja o jego dostarczeniu pozwoliła na nie czekanie przez cały dzień. Polecam robienie zakupów w tym sklepie. Stanisław
Polecam serdecznie, przesyłka expesowa, wszystko dobrze zabezpieczone. Piękny zestaw ogrodowy, bardzo wygodne krzesełka, duży stół nic tylko zapraszać znajomych i korzystać. Dziękuję pięknie 🥰🥰🥰🥰

Narożnik ratanowy

Narożnik kupiony przez internet, towar zgodny z opisem,łatwy montaż, bardzo dobra jakość prezentuje się ładnie, paczki dostarczone bez uszkodzeń.Szybka wysyłka. Ogólnie bardzo pozytywny zakup.Polecam
Dzień dobry. Pomijając fakt, iż fotel dotarł do mnie uszkodzony i nie chciałem ponosić dodatkowych kosztów wysyłki to finalnie ogarnęliście realizację zamówienia w zadowalającym czasie.

Komplet Tarasowy .Wszystko super.

Wszystko super ,dobrze zabezpieczone..Przesyłka na palecie odebrana w bardzo dobrym stanie.Komplet tarasowy bardzo ładny .Jestem zadowolony i dziękuję bardzo.Pozdrawiam
Jestem mile zaskoczona że przesyłka od państwa była tak szybko zrealizowana. Kurier z paletą wjechał pod sam garaż, za co ogromnie jestem wdzięczna. Polecam.
Fotel ogrodowy kokon super, szybka wysyłka jednak dostawca nie spieszył sie z doręczenie zamówienia. Sam sklep 100% godny polecenia ale następne zamówienie dostarczy mi inny dostawca.

wszystko ok, polecam

towar doszedł zaskakująco szybko i był w 100% zgodny z opisem. po zmontowaniu działa tak jak sie spodziewałem więc jestem zadfowolony bo od dłuższego czasu szykałem czegoś co skutecznie będzie wycinac trawe przy ogrodzeniu.
Po pierwszym zakupie pilarki i użyciu jej zakupiłem pilarkę na wysięgniku i wkrótce zakupiłem podkaszarkę. to wszystko w jednym miesiącu. Jestem zadowolony z tego sprzętu. Antoni Zdrojewski z Krakowa.
Dziękuję. Produkt idealnie zabezpieczony, no i super ekspresowa dostawa. To były moje pierwsze zakupy u Państwa. Wrócę na pewno. Pozdrawiam cały Zespół

Nagrzewnica Bartimex TSD-2 Smart

Nagrzewnica Bartimex smart - Sklep ok, dostawa również- Polecam! Samą nagrzewnicę również, prosta w obsłudze, faktycznie mało pali, łatwa w montażu. Pierwsze odpalenie trochę trwa, około minuty ale później już z górki!:) Jak na chińczyka to spoko, 25m2 od 0 do 10 st Celsjusza podniosła w 45 min. A później to już można na eko. Trochę skomplikowana zmiana godziiny i stopni z F na Celsjusza ale można przywyknąć. Spokojnie polecam samą nagrzewnicę i Sprzedawcę Mrówka.

Odpowiedź ze sklepu Mrowka-SklepDT.pl

Obsługa sklepu profesjonalna ,na temat urządzeń które chciałem zakupić otrzymałem konkretną odpowiedź. Dzięki temu zakupiłem 2 sztuki. Bardzo dziękuǰę całej obsłudze sklepu.
Jestem w szoku, że można tak dobrze zapakować paczkę. świetny produkt, świetna obsługa. Na dostawę trzeba było trochę poczekać, ale warto. Bardzo polecam
Kosz kokon -bardzo ładny duży - ale DUŻY minus za brak osłonki -stopki ochronnej na stelaż od dołu( gdyz stelaż przesuwa się po płytkach i ściera się farba ze stelaża) niestety zamówienie tych stopek to jest dodatkowy koszyt 40 zł
Zakupiła u was dwie rzeczy:piłę i sekator na aku jestem z zakupu bardzo zadowolona,narzędzia są poręczne,wygodne w utrzymaniu polecam wszystkim