Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła i pomocna. Produkty (głównie kostki) są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości i spełniają oczekiwania klientów. Ceny produktów są często postrzegane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Klienci bardzo doceniają dodatkowe upominki/słodycze dołączane do zamówień, uznając je za miły gest. Paczki oceniane są jako bardzo dobrze zabezpieczone, estetyczne i przygotowane z dbałością.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehalcube.pl
To moje drugie zamówienie i ogólnie…
To moje drugie zamówienie i ogólnie jestem bardzo zadowolona. Bardzo podoba mi się podejście do klienta oraz szybka dostawa — wszystko zawsze przebiega sprawnie i profesjonalnie.
Niestety tym razem pojawił się problem z jedną kostką Rubika. Już pierwszego dnia, podczas zwykłego i delikatnego układania, wypadł jeden narożny element. Nie używałam siły, dlatego było to dla mnie zaskakujące.
Próbowałam włożyć element z powrotem zgodnie z instrukcjami znalezionymi w internecie i bez użycia siły, jednak okazało się, że wewnętrzna plastikowa część (mechanizm mocujący) jest uszkodzona i nie da się jej prawidłowo zamontować. Sama kostka poza tym elementem wygląda na sprawną, jednak obecnie nie można z niej korzystać.
Dodaję zdjęcie uszkodzonej części.
Czy byłaby możliwość naprawy całej kostki? Czy mogłabym odesłać ją do Państwa w celu naprawy?
Będę bardzo wdzięczna za informację i mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie sprawy.
Zakupiona kostka (MoYu WeiLong WRM V9 Magnetic 3x3) sprawiła dużą radość synowi (i to jest super). Kostka - za tą cenę rewelka! Przesyłka expresowa- bardzo dziękuję i polecam serdecznie :-)
Świetne ceny, sprzęt i obsługa 👍👍👍
Świetne ceny, świetny sprzęt, uprzejma obsługa i błyskawiczna wysyłka. Aż żal, że handlują tylko sprzętem cuberskim, bo przy siedmiu kostkach, ile jeszcze mogę ich kupić? 😉
Pozdrawiam serdecznie.
Super Sklep
Jak zwykle, wszystko bez zarzutu. Błyskawiczna wysyłka, sprzęt w idealnym stanie i bardzo dobrze zabezpieczony,. No i przemiłe gratisy. Gorąco polecam 👍☺️
Przesyłka zabezpieczona profesjonalnie, super że dotarła przed Świętami. Dodatkowo zapakowana była jako prezent ze słodyczami wewnątrz, to bardzo miły gest. Sama kostka jest super, to mój pierwszy zakup w Halcube.pl i nie ostatni. Polecam wszystkim
Szybko najtaniej na rynku polecam
Szybka dostawa, świetna jakość i pyszne słodkości ekstra jako wypełniacz :)
Wszystko ok. Kostki rewelacja, wszystko zapakowane estetycznie i przesłane bardzo starannie. W środku znalazł się nawet słodki upominek :) POLECAM!
Błyskawiczna dostawa super kostki przygotowanej do zabawy. Polecam
Szybka obsługa, sprawdzony towar, profesjonalne podejście do klienta.
Wszystko ok 👍
Solidny towar, sympatyczne gratisy 🙂
Fenomenalne
Super!
Bardzo polecam!!!
Ładnie zapakowane, bardzo dobra cena i dużo lepsze butelki niż te droższe z konkurencyjnych sklepów
szybko, sprawnie, doskonały kontakt.