deltaoptical.pl- Logo - Opinie

deltaoptical.pl

Opinie (2157) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4152)

deltaoptical.pl- Logo - Opinie

deltaoptical.pl

Opinie (2157) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (4152)

Opinie na temat deltaoptical.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę sprzętu. Opinie na temat obsługi klienta są w większości bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, kompetencje i przyjazne podejście pracowników. Wysoka jakość oferowanego sprzętu, solidność wykonania oraz spełnienie oczekiwań są często wymieniane jako atuty sklepu. Klienci doceniają również fachowe doradztwo i indywidualne podejście pracowników oraz solidne, bezpieczne i profesjonalne zabezpieczenie przesyłek na czas transportu. Szeroka oferta produktów spotyka się z uznaniem ze strony kupujących. Część klientów zwraca jednak uwagę na konieczność zwiększenia dostępności niektórych produktów lub marek.

Opinie nt. sklepu deltaoptical.pl

Lornetka bardzo dobrze zabezpieczona, optyka znakomicie sprawdza się w warunkach nocnych, jedynie trzeba "wyrobić" pokrętła ustawiania ostrości poprzez używanie, by zaczęły lepiej "chodzić" - co jest rzeczą normalną. Do dodanej dla czyszczenia szkieł chusteczki z mikrofibry proponowałbym dodanie buteleczki płynu do optyki.

Szybko i dobrze !

Super szybka realizacja zamówienia. Uchwyt do lornetki bardzo dobry, solidy i dobrze wykonany. Blokada śrubą plus zatrzask - cóż więcej potrzeba. Stabilnie, pewnie bezpiecznie. Delta Optical jak zawsze profesjonalnie. Polecam.
Bardzo dobra jakość obrazu. Przy tak dużym powiększeniu trudno jest w rękach utrzymać lornetkę stabilnie, ale nie jest to niemożliwe. Jest dołączony adapter do statywu.

E tam nuda - perfekcja jak zawsze

Towar jak zwykle wysokiej jakości dostarczony błyskawicznie !!! Jedyne co mogę zasugerować -to zwiększenie asortymentu. Nie wszystko jest dostępne - albo dostępne w zestawach. Dla osób , które lubią kupować wszystko w jednym miejscu - czasami wymusza kupno u innego dostawcy .
Montaż rewelacyjny Jedna uwaga... Jeżeli dało by się płytkę zrobić o milimetr cieńsza to było by super. Bo tyle akurat brakuje żeby pistolet zmieścił się w kaburze safariland ( najpopularniejszej w śród strzelców taktycznych) z zamontowanym mini dot delta optical. Pozdrawiam:)
Mój pierwszy teleskop także nie mam porównania. Super zabezpieczony w transporcie Prosty w obsłudze . Na początek przygody z obserwacjami godny polecenia
Szybka realizacja zamówienia oraz niezbędna pomoc techniczna po dokonaniu zakupu w celu prawidłowego użytkowania zakupionego urządzenia :)
Jestem mega,zadowolony z lornetki wszystko zgodne z opisem itp.Jest to najlepsza firma na świecie co do optyki i biję opinią bardzo dobry.

Wszystko OK!

Upgrade z radzieckiej lornetki 8x30. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Będzie mi tylko brakowało tego kultowego zapachu skórzanego futerału.
To już kolejny raz jak korzystam z produktów Delta Optical (luneta obserwacyjna, mikroskopy no i teraz termowizja) jestem zawsze zaskoczony jakością i szybkością obsługi, ceny są wysokie ale jak za tej klasy produkty to wcale nie jest drogo
Wszystkiego pierwsza klasa jeżeli chodzi o optykę materiały wykonanie prima sort. Jedna gwiazdka na minus za jedną rzecz Pokrywki od strony obiektywu odpadają same. Poza tym rewelacja sprzęt świetnie zbiera światło ostrość po same brzegi nie idzie się oderwać od obserwacji
Bardzo dobre lornetki. Wczśniej kupowalem już tutaj sprzęt optyczny - zawsze wszystko w idealnym stanie. Polecam
Witam Jakość obsługi w sklepie w Gdańsku mogła by być lepsza. Zwracanie się obsługiwanego klienta w stylu "Co żeś Pan Kupił" wydaje mi się nie zbyt na miejscu. Po za tym wchodząc do sklepu (dwukrotnie byłem) można odnieść wrażenie, że jest się tam niemile widzianym. Poza tym z dostarczonym sprzętem wszystko okey Pozdrawiam

Polecam w 100 procentach

Wszystko w jak najlepszym porządku Błyskawiczny czas wysylki, odpowiednie zabezpieczenie mikroskopu . Pełna profeska .
Niezły mikroskop, jako pierwszy dla dziecka. Okulary są luźne w korpusie. Okulary mają wyżłobienie na pierścienie, które stabilizowałyby je w korpusie, ale nie były zainstalowane, ani dołączone. Musiałem użyć gumek z opakowań zabezpieczających soczewki okularów na czas transportu.
Świetna obsługa sklepu internetowego jak i zarówno w punkcie w Warszawie. Szczerze polecam. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, nic dodać nic ująć.

Świetny sklep.

Bardzo przyjemna obsługa, sprzęt profesjonalnie zapakowany i szybka realizacja. No i produkt świetnej jakości(czuć to w ręku 🙃)

Delta optical Forest 10x50 gen3

Wysoka jakość wykonania lornetki. Bardzo dobra widoczność dzięki nowoczesnej optyce
Idealny mikroskop na początek. Razem z 4-letnim synem oglądaliśmy liście, kamienie, ciastoline, gałązki i inne ciekawe przedmioty na podstawowym przybliżeniu. Świetna zabawa, niesamowite struktury, różne możliwości oświetlenia oglądanych przedmiotów. 2 pozostałe powiększenia zostawiamy na później.
Kupiłam na prezent. Mikroskop spełnia oczekiwania. Osoba obdarowana w pełni zadowolona. Doskonały dla osób, które mają zajawkę poznawania, dociekania, obserwowania. Jako pierwszy mikroskop uważam ze jest w pełni wystarczający, nawet dla bardzo dojrzałego dziecka :)