mandallin.pl

Opinie łącznie (884) Opinie (102) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą miłą, profesjonalną i pomocną obsługę sklepu. Meble otrzymywane przez klientów są bardzo dobrej jakości, solidnie wykonane i piękne. Większość klientów jest zadowolona ze sprawnej, szybkiej i terminowej dostawy. Klienci wysoko oceniają łatwość i jakość kontaktu ze sklepem, zarówno telefonicznie, jak i mailowo. Klienci doceniają, że otrzymali produkty zgodne z opisem i ich oczekiwaniami. Klienci zwracają uwagę na bardzo staranne i bezpieczne pakowanie mebli na czas transportu.

Opiniemandallin.pl

Wszystko w porządku. Meble zgodne z opisem. W realu są przepiękne. Profesjonalna obsługa.
Meble drewniane bardzo ładne. Jestem mega zadowolona. Dziękuję i polecam.
Stolik super, trochę długi czas na realizację zamówienia. Kontakt ze sprzedającym ok.
Super podejście do klienta wartę polecenia.!

Dziękuję!

Terminowość,fachowość ,miła obsługa w jak najlepszym wykonaniu😀 Dziękuję🌞
Otrzymałam piękny mebel, starannie zapakowany, tak aby mu się nic nie przytrafiło podczas transportu. Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu- pracownicy są komunikatywni i zawsze odbierają telefon.
Meble bardzo dobrej jakości. Widać kilka skaz ale taki urok ręcznego wykonania. Szybka realizacja.
Profesjonalna obsluga. Nie ostatnie to.moje zakupy!!!
Wszystko OK ! Towar zgodny z opisem , szybka i bezproblemowa wysyłka . Bardzo miła wspolpraca .
Zamówienie dotarło na czas, pięknie spakowane bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. Gorąco polecam
Pomoc w informacji telefonicznej
Jestem zadowolona i polecam produkt.
Dostawa zrealizowana o czasie, jakość zamówionej skrzyni bez zarzutu.