mandallin.pl

915 reviews since 16 wrz 2014

Ważny od: 27 lis 2014
mandallin.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość mebli i produktów, chwaląc solidność wykonania oraz estetykę. Pozytywne opinie dotyczą także profesjonalizmu, uprzejmości oraz pomocności obsługi, a także zaangażowania pracowników. Dostawa jest przeważnie szybka, bezproblemowa i zgodna z oczekiwaniami. Klienci pozytywnie wypowiadają się o łatwości kontaktu i komunikacji ze sklepem, doceniając szybką reakcję i dostępność. Opakowanie produktów jest staranne i zabezpieczające, co daje klientom poczucie bezpieczeństwa podczas transportu. Sporadycznie pojawiają się opóźnienia lub incydenty związane z dostawą.

Opiniemandallin.pl

Pełny profesjonalizm. Mandalin jest firmą godną zaufania i polecenia. Elegancja, oryginalność i jakość oferowanych produktów a także szacunek wobec klientów (pracownik firmy odbiera telefony nawet po godz. 21.00).
Po wykonaniu mojej prośby bardzo szybka wysyłka. Obsługa bardzo miła i pomocna. Witryna zgodna z opisem, bardzo dobrze wykonana. Świetnie się prezentuje.

Zadowolony klient

Stół piękny i solidnie wykonany. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Doby kontakt ze sklepem i staranne zabezpieczenie wysyłki . Dziękuję

Wszystko jest db

Wszystko jest dobrze, niestety, prawdopodobnie w transporcie został wyłamany okrągły uchwyt metalowy, do otwieranych drzwiczek w witrynie kolonialnej podwójnej (4+2). To drobiazg ale kłopotliwy

Nienaganna reklamacja

Otrzymałam poważnie uszkodzony mebel,ale szybko bez utrudnień otrzymałam nowy w dobrym stanie

Super sklep

Kupuję juz kolejny raz,a to nie koniec i zawsze można liczyć na pomocną rozmowę 😁👍🏻
Dobra komunikacja i pomoc w zamówieniu. Szybka i bezproblemowa dostawa
Perfekcyjna perfekcja od złożenia zamówienia po pakowanie i dostawę. Polecam
Wszystko zgodnie z opisem towar dostarczony na czas dobrze zapakowany

Kamerdyner SUPER!!!

Świetny towar, solidne Drewno, wykończenie perfekcyjne. Elegancki wieszak. Serdecznie polecam!!!
A C
Artur C.

biblioteczka natural palisander

wszystko ok ... szybko i bez problemu

Fajny, niedrogi taboret. Towar wygląda jak na zdjęciu i przesyłka…

Towar wygląda jak na zdjęciu i przesyłka szybko doszła
Produkt pierwsza klasa wszyscy mnie pytaja czego używam
Piękne meble, mogłabym wyposażyć nimi cały dom.
Kompetentna obskuga

Firma MANDALLIN zajmuje się sprzedażą mebli kolonialnych i industrialnych. Proponujemy meble z Indii najwyższej jakości, ręcznie wykonane z dokładnie wyselekcjonowanego drewna egzotycznego. W ofercie ...