pitbull.pl

Opinie łącznie (17 734)

17 734 reviews since 22 sie 2023

Znak jakości Trusted Shops
Nieważny

Firma pitbull.pl nie uzyskała certyfikatu Trusted Shops.

Ochrona Kupującego nieaktywna

Dowiedz się więcej o Znak jakości Trusted Shops

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając trwałość, staranność wykonania i dobre materiały. Wielu klientów docenia bardzo szybką wysyłkę oraz sprawną realizację zamówień. Klienci wyrażają ogólne zadowolenie z zakupów, często deklarując powrót do sklepu i polecanie go innym. Bardzo wielu klientów poleca sklep i produkty, często powtarzając frazy takie jak "gorąco polecam" czy "szczerze polecam". Klienci doceniają zgodność produktów z opisami i zdjęciami, co buduje zaufanie do sklepu. Opinie na temat obsługi klienta są przeważająco pozytywne. Część klientów sygnalizuje pewne trudności z doborem rozmiaru lub dostępnością szczegółowych informacji na temat wymiarów. Pojawia się także kilka krytycznych głosów dotyczących kontaktu z obsługą klienta i spraw zwrotów.

Opiniepitbull.pl

Polecam wszystko super kurtka też świetna
Sklep mega! Obsługa błyskawiczna! Odzież najwyższa półka jakościowo! Ceny za tak wysoka jakość produktów bardzo przystępne dla każdego. Ubieramy się w Pit Bull całą rodziną!
Wszystko super dostawa szybka i dostaje to co zamawiam jestem bardzo zadowolony z jakości materiału.

Brak rysunku przy tabeli rozmiarów

Na wielu aukcjach jest tabela rozmiarów ale rysunek z tym co jest wymiarem A, B, C jest niewidoczny. A to istotne.
Szybka wysyłka, jakiś produktów jak najbardziej ok, ceny dość wysokie. Ale sklep godny polecenia
ten plecak to bardzo dobry organizer, rewelacyjny, nie spodziewałam się, że plecak może mieć tyle funkcji
Super Polecam

Wszystko jak należy!!!

To już mó kolejny zakup i jestem bardzo zadowolona. szybka dostawa. Koszulka takjak na zdjęciach.

Kieszonki na pasie dolnym ,są za małe

Kieszonki na pasie dolnym ,mogłby być odrobinę większe tak aby zmieścić telefon (smatfona)
Koszulki dobrej jakości, rozmiar zgodny z tabelą, jednym słowem zięć zadowolony . Polecam
Jak zawsze zadowolony, miła obsługa paczki dostarczane na czas, odzież wysokiej jakości.
Wysyłka plecaka bardzo szybka. Produkt bardzo dobrze wykonany. Funkcjonalny.
Ubrania rewelacja polecam
Polecam. Szybka wysyłka i rzeczy jakościowo super😀 Wszystko na plus 😉
Polecam sprzedawcę i produkty , wszystko na wysokim poziomie.
Super plecak, świetnie wykonany. Szybka realizacja zamówienia.

• +48221033839
  • pitbull.pl