Ważny od: 15 gru 2022Ważny
Klienci często podkreślają bardzo szybkie i sprawne dostarczenie zamówień. Produkty są oceniane jako bardzo dobrej lub świetnej jakości, często spełniają oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest opisywana jako wyjątkowo miła, pomocna i profesjonalna. Klienci podkreślają, że produkty są zgodne z opisem zamieszczonym na stronie.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepetbutik.pl
Wszystko przebiegło pomyślnie
Bardzo dobre szeleczki dla shih tzu.
👍🥰
Towar fajnej jakości, szybka wysyłka.
zawsze jestem zadowolona z zakupów i obsługi :)
Mila i profesjonalna obsługa Szelki ładne Polecam zakupy w sklepie
Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z opisem.
Produkt jest świetny. Natomiast dostawa do poprawy. Pomimo posiadania aplikacji inpost i zamówienia przesyłki rtm sposobem nie bylo powiadomienia. Po moim mailu z zapytaniem kiedy otrzymam paczkę otrzymałam mailowo kod odbioru i informację ze nalezycja odebrać tego dnia do 16 bo jest w paczkomacie od 2 dni.
Mam pieska chorującego na BSD więc wybrane szeleczki są wymarzone dla mojej pupilki.
- petbutik.pl
- info@leburre.com