7 sie 2024
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Procedura zwrotu czytelna. Jednak numeracja butów nie odpowiada typowemu rozmiarowi 36. Dlatego musiałam zwrócić buty.
Obuwie było bardzo ładne, ale sandały różniły się szerokością. Na spodzie jednego z nich widać było ślad po ich używaniu (przyklejony brud do podeszwy). Fason śliczny, kolor również, a gdyby nie ciasny jeden z nich, to nie odesłałbym ich z pewnością.
Opinie nt. sklepu e-kobi.pl
Opinia
15 paź 2024
Sklep - ocena bardzo dobra /szybkość realizacji świetna!/, natomiast dostawą- fatalna. Kurier nie skontaktował się ze mną telefonicznie, jak zwykle bywało, i zostawil paczkę w punkcie, który opisał absolutnie nieczytelenie /musiałam kontaktować się z InPost, aby ustalić gdzie to jest!/. Tymczasem sasiadka obok czekała na moją paczkę.
Darmowy zwrot.
Elastyczność, sprawność obsługi. Bezproblemowy, darmowy zwrot. Dla mnie ten darmowy zwrot jest istotny, gdyż dobierając buty na odległość nie jestem nigdy pewna rozmiaru. Darmowy zwrot, rozwiewa te obawy. Mogę zamówić 3 pary, spokojnie przymierzyć, zostawić jedną. Kolejny plus to b.duzy wybór i błyskawiczną realizacja zamówienia.
11 paź 2024
doskonała jakość zgodna z opisem zamawianego przedmiotu (butów), punktualna dostawa i krótkie oczekiwanie na przesyłką,. Uprzejma, szczegółowa korespondencja., W KOBI kupiłam już kilka par butów i uważam, że jest to najlepszy sprzedawca, a tym samym mój wybrany i ulubiony. Propozycje są na czasie i zgodne z trendami mody
3 paź 2024
Bardzo szybka wysyłka, doradztwo i pomoc w wyszukiwaniu odpowiedniego obuwia. Naprawdę serdecznie polecam!
7 paź 2024
Firma godna polecenia. Wysyłka ekspresowa. Zwroty bezproblemowe i bez kosztów przesyłki.