Ważny od: 16 lip 2019
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Zabezpieczenie produktów na czas transportu oceniane jest bardzo wysoko i często chwalone przez klientów. Klienci doceniają profesjonalizm, uprzejmość i kompetencje obsługi sklepu. Kupujący często zauważają korzystne, uczciwe lub konkurencyjne ceny produktów. Produkty, zwłaszcza wina i kawa, są oceniane jako bardzo wysokiej jakości. Proces zakupowy jest opisany jako łatwy, bezproblemowy i bez zarzutów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieritex.pl
Zamówione artykuły dotarły. Wszystko jest idealne. Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia. Pozdrawiam.
Polecam w 100%
Wszystko przebiegło szybko i pomyślnie.
Szybka dostawa, zabezpieczona, zgodna z zamówieniem no i przede wszystkim bardzo dobra cena za to wyśmienite, fantastyczne winko
Wszystko było bardzo dobrze, dziękuję
opinia
Firma rzetelna ,jak najbardziej 5 gwiazdek
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Polecam!
Szybka realizacja zamówienia.
Jak zwykle szybka, dostawa. Podkreślam dobrą relację ceny do jakości sprzedawnych towarów
Jak zwykle znakomite wino i terminowa, szybka wysyłka. Dziękuję
Szybka i sprawna transakcja oraz ekspresowa dostawa. Bardzo polecam tego sprzedawcę.
Szukasz wina - wybierz RITEX
Szeroki wybór win i w miarę korzystne ceny to atuty tego przedsiębiorcy. Miła i kompetentna obsługa dopełnia reszty. Sklep godny polecenia !
Uczciwa cena, wino dobre
Uczciwa cena, Wino dobre, do jakiego jesteśmy przyzwyczajeni jako goście często bywający na Sardynii.
Wszystko tak jak być powinno :)
Szybko i solidnie I fachowo
POLECAM
Nie mam uwag.
Szybką realizacja i dostawa ;)
Jak zawsze wszystko super. szybko , sprawnie idealnie. Polecam
zmienić firmę kurierską- przerzuca paczki przez ogrodzenie!!!! Tym razem bez szkody!!
ritex.pl
- +48616638065