SuperTech.pl- Logo - Opinie

SuperTech.pl

Opinie (438) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (885)

24 mar 2024
Szybka wysyłka, produkt dobrze zapakowany i zabezpieczony, rzetelny sprzedawca na najwyższym poziomie :) Polecam!
DK
Dawid K.
SIEDLCE

18 lis 2023
w dniu 8.11 złozyłem i opłaciłem zamówienie, towar miał dotrzeć do 13.11 do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru, interweniowałem mailowo w tej sprawie 17.11 o godzinie 11.12 i nie otrzymałem żadnej informacji, totalne lekceważenie klienta.

Opinie nt. sklepu SuperTech.pl

Resetuj
8 lis 2023

Super profesjonalnie

Zarówno zwrot laptopa jaki zakup nowego odbyło się bez jakichkolwiek problemów, zwrot szybko na koncie, czas dostawy - 1 dzień roboczy
18 cze 2024

Świetny sklep!

Podobała mi się szybka dostawa i niskie ceny. Towar był również bardzo dobrze zapakowany, co wyklucza uszkodzenia podczas transportu.
16 lut 2024
Termin dostawy dotrzymany i zgodny z zamówieniem, sklep z zasadami, który dotrzymuje słowa. Zdecydowanie polecam zakupy w SuperTech.
25 mar 2024

Zero problemów

Mam bardzo dobre doświadczenia z zakupem w SuperTech. Szybka wysyłka, bardzo dobre ceny i świetna obsługa posprzedażowa. Polecam!
26 mar 2024

Pełny profesjonalizm

Bardzo sprawna, elastyczna i miła obsługa. Posiadali produkt, którego wszędzie brakuje. Dobra cena i mega szybka wysyłka. Brawo!
16 kwi 2024
Firma daje radę!!! W poniedziałek o godzone 14 monitor LG kupiony w środę przed 12 już u mnie. Szybko, tanio sprawnie. Polecam
25 gru 2023
Cena i szybkosc wysylki bardzo dobra. Na przyszlosc prosze o podawanie kurierowi danych do komunikacji z adresatem przesylki.
3 kwi 2024
Super wszystko śmiga jak należy, wersja europejska, europejska ładowarka, folia na wyświetlaczu i etui w komplecie. Polecam.
6 gru 2023
Realizacja wzorowa - do niczego nie da się przyczepić. Wszystko zadziałało szybko, komunikatywnie - 100% zadowolenia.
8 sty 2024
Bardzo dobry, rzeczowy kontakt na infolinii. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. 100% zadowolenia z transakcji.
26 gru 2023

Sound card creative ae 7 and XFX 7900 xtx graphic card, both from supertech

fast delivery, everything without any problems and it comes with a good price. I can recommend super tech to 100% !
28 sty 2024
Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z warunkami dostawy. Nie mam zastrzeżeń co do obsługi. Polecam Sprzedawcę.
29 sty 2024

Zmówienie dotarło bardzo szybko, wszystko w idealnym stanie. Dobra komunikacja w sprawie i sprzętu i zamówienia.
23 sty 2024

Usługa na dobrym poziomie.

Towar dostarczony terminowo, zgodnie z zamówieniem, dobrze zabezpieczony, bezusterkowy. Trzymać tak dalej!
8 lis 2023
Wszystko zgodne z opisem. Przesyłka dotarła w miarę szybko z Niemiec i była starannie zapakowana. Polecam.
16 lut 2024

Dt 700 pro X

Zamówienie trochę się przedłużyło, natomiast sam produkt dotarł bez zarzutu i był też w atrakcyjnej cenie
13 lut 2024
Konkurencyjne ceny, towar zgodny z opisem🙂 Szybka wysyłka i bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Polecam
8 sty 2024
Bardzo dobry ekspres w dobrej cenie. Czyli towar w 100% zgodny z opisem. Kontakt z firmą bezproblemowy.
3 gru 2023
Bardzo szybkie, niskie CL i do tego fajny efekt led RGB z zmiennymi trybami podświetlenia. polecam.
7 kwi 2024

Dysk Adata SSD

Szybko, sprawnie i na temat!!!