Opinie nt. sklepu SuperTech.pl Super profesjonalnie Zarówno zwrot laptopa jaki zakup nowego odbyło się bez jakichkolwiek problemów, zwrot szybko na koncie, czas dostawy - 1 dzień roboczy
Pokaż więcej Świetny sklep! Podobała mi się szybka dostawa i niskie ceny. Towar był również bardzo dobrze zapakowany, co wyklucza uszkodzenia podczas transportu.
Pokaż więcej Termin dostawy dotrzymany i zgodny z zamówieniem, sklep z zasadami, który dotrzymuje słowa. Zdecydowanie polecam zakupy w SuperTech.
Pokaż więcej Zero problemów Mam bardzo dobre doświadczenia z zakupem w SuperTech. Szybka wysyłka, bardzo dobre ceny i świetna obsługa posprzedażowa. Polecam!
Pokaż więcej Pełny profesjonalizm Bardzo sprawna, elastyczna i miła obsługa. Posiadali produkt, którego wszędzie brakuje. Dobra cena i mega szybka wysyłka. Brawo!
Pokaż więcej Firma daje radę!!! W poniedziałek o godzone 14 monitor LG kupiony w środę przed 12 już u mnie. Szybko, tanio sprawnie. Polecam
Pokaż więcej Cena i szybkosc wysylki bardzo dobra. Na przyszlosc prosze o podawanie kurierowi danych do komunikacji z adresatem przesylki.
Pokaż więcej Super wszystko śmiga jak należy, wersja europejska, europejska ładowarka, folia na wyświetlaczu i etui w komplecie. Polecam.
Pokaż więcej Realizacja wzorowa - do niczego nie da się przyczepić. Wszystko zadziałało szybko, komunikatywnie - 100% zadowolenia.
Pokaż więcej Bardzo dobry, rzeczowy kontakt na infolinii. Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. 100% zadowolenia z transakcji.
Pokaż więcej Sound card creative ae 7 and XFX 7900 xtx graphic card, both from supertech fast delivery, everything without any problems and it comes with a good price.
I can recommend super tech to 100% !
Pokaż więcej Zamówienie zostało zrealizowane zgodnie z warunkami dostawy. Nie mam zastrzeżeń co do obsługi. Polecam Sprzedawcę.
Pokaż więcej Polecam Zmówienie dotarło bardzo szybko, wszystko w idealnym stanie. Dobra komunikacja w sprawie i sprzętu i zamówienia.
Pokaż więcej Usługa na dobrym poziomie. Towar dostarczony terminowo, zgodnie z zamówieniem, dobrze zabezpieczony, bezusterkowy. Trzymać tak dalej!
Pokaż więcej Wszystko zgodne z opisem. Przesyłka dotarła w miarę szybko z Niemiec i była starannie zapakowana. Polecam.
Pokaż więcej Dt 700 pro X Zamówienie trochę się przedłużyło, natomiast sam produkt dotarł bez zarzutu i był też w atrakcyjnej cenie
Pokaż więcej Konkurencyjne ceny, towar zgodny z opisem🙂 Szybka wysyłka i bardzo dobrze zabezpieczona paczka. Polecam
Pokaż więcej Bardzo dobry ekspres w dobrej cenie. Czyli towar w 100% zgodny z opisem.
Kontakt z firmą bezproblemowy.
Pokaż więcej Bardzo szybkie, niskie CL i do tego fajny efekt led RGB z zmiennymi trybami podświetlenia. polecam.
Pokaż więcej Dysk Adata SSD Szybko, sprawnie i na temat!!!