Opinie nt. sklepu SuperTech.pl Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem Szybka wysyłka zamówionej drukarki zgodnej z opisem, czyli... Nic do czego mógłbym się przyczepić.
Pokaż więcej Szybko załatwiony leasing bez problemu paczka dotarła nie uszkodzona bardzo dobrze zabezpieczona.
Pokaż więcej Obsługa na najwyższym poziomie, bardzo kompetentni doradcy. Realizacja zamówienia natychmiastowa.
Pokaż więcej Bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w SuperTech!
Pokaż więcej Płyta główna i procesor bez zastrzeżeń. Dostawa i obsługa skllepu na najwyższym poziomie.
Pokaż więcej Okres przedświąteczny , a wszystko sprawnie profesjonalnie i dostarczone na czas. Dzięki.
Pokaż więcej Bardzo dobre ceny. Towar w 100% zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
Pokaż więcej Super serwis , zadzwonili , pomogli , zegarek dobrze zapakowany i przyjechało na czas
Pokaż więcej Dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia, konkurencyjna cena. Wszystko pięknie :)
Pokaż więcej Szybko, solidnie, całkiem tanio Pierwszy i udany zakup w SuperTech, termin dotrzymany pomimo problemu z majówką :-)
Pokaż więcej Sprzedawca godny polecenia Świetny kontakt ze sprzedawcą, urządzenie zgodne z opisem, błyskawiczna przesyłka.
Pokaż więcej Perfekcyjna dostawa .. od złożenia zamówienia do dostawy w niecałe 18 godzin.. !
Pokaż więcej Bardzo dobry sklep!! Bardzo bogaty asortyment. Szybka i sprawna dostawa. Polecam
Pokaż więcej Wszystko super Błyskawiczna dostawa, świetnie zapakowane, iPhone 14Pro nowiutki już w użyciu.
Pokaż więcej Rzetelna i godna polecenia firma. Potrafią elastycznie podchodzić do klienta.
Pokaż więcej Bardzo dobry kontakt, wzorowa obsługa klienta, szybka wysyłka, wszystko ok.
Pokaż więcej Polecam sklep, szybka i miła obsługa.Zamowiony towar dostarczony ekspresowo.
Pokaż więcej Szybka dostawa, sprzet dobrze zapakowany i zgodny z zamowieniem, dobra cena.
Pokaż więcej Bardzo sprawnie. Towar zgodny z opisem. Dobra komunikacja. Szybka dostawa.
Pokaż więcej szybka obsługa zlecenia. Towar właściwie opisani i zgodny z opisem. SUPER