rentafun.pl

Opinie łącznie (33) Opinie (7) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinierentafun.pl

Zadowolony z usług i obsługi!. POLECAM

Jestem bardzo zadowlony z usług i obsługi. Korzystałem już 3 razy, dwa razy wypożyczałem deskę SUP i raz okulary VR. Wszystko sprawnie działa. Kontakt z pracownikami jest mega na plus. Miałem problem ze zwrotem paczki z innego adresu niż ten który był w zleceniu, pracownik momentalnie rozwiązał "problem" i mogłem wysłać paczkę z innego miejsca. Wszystko można monitorować na stronie. Na prawde polecam. Ogromny plus za chęc pomocy klientowi.
Wynajem z tego miejsca to super sprawa. Wszystko było jasne w umowie, sprzęt w bardzo zadbanym stanie. Jedyny minus to dostawa do paczkomatu wypadła po 15:00 pierwszego dnia, co mnie zaskoczyło, bo jednak to pół dnia wynajmu bez sprzętu. Wiem, że to może być kwestia InPostu, ale jednak miałem nadzieję, że będę mógł korzystać ze sprzętu od rana pierwszego dnia wynajmu.

Wszystko jak należy :)

Super. Sprzęt dostarczony szybko, stan urządzenia bardzo dobry. Fajnie było móc potestować przez kilka dni. To lepsze niż oglądanie opinii na YT gdzie każdy ma inne zdanie. Tu mogłem wypożyczyć sprzęt i sprawdzić czy mi odpowiada ta wersja urządzenia, myślę nad wypożyczeniem czegoś innego. Napewno jeszcze skorzystam! Polecam
Świetna komunikacja, super sprzęt i bardzo atrakcyjna cena. Polecam
Elastyczne podejście do klienta.