Klienci bardzo często chwalą staranne, solidne i bezpieczne pakowanie roślin oraz zabezpieczenie przesyłek na czas transportu. Podkreślają wysoką jakość, zdrowie i dobrą kondycję otrzymanych sadzonek oraz roślin. Większość klientów pozytywnie ocenia czas realizacji zamówień i szybkie dostawy. Klienci są zadowoleni z komunikacji ze sprzedawcą, chwalą szybki i konkretny kontakt oraz pomoc w rozwiązywaniu problemów. Klienci chwalą sprawność realizacji zamówień, profesjonalizm obsługi i pozytywne podejście do reklamacji. Opinie klientów wskazują na satysfakcję z przejrzystych opisów produktów oraz pomocnych instrukcji sadzenia i pielęgnacji.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietwojesady.pl
Zdrowe,żywe sadzonki,dobrze zabezpieczone na czas transportu,bezproblemowo przyjęły się w gruncie.
Drzewko piękne! Zapakowane było bardzo dobrze, dotarło w przewidzianym terminie.
Roślinki ładne zadbane z mocnym systemem korzeniowym. Bardzo zaangażowana obsluga.polecam zakupy. Będę korzystać
Rośliny duze, ładne, dobrze zapakowane, już rosną w ogrodzie. Zakup super, polecam TwojeSady.
Szybka dostawa. Sadzonki idealnie zapakowane do transportu. Dostałam w gratisie 2 dodatkowe. Polecam !
Polecam! Podziwiam ludzi którzy pakują rośliny w kartony. Dziękuję im za to. Moge sie cieszyć roślinami.
Otrzymałam piękne, zdrowe rośliny z imponującym systemem korzeniowym. Roślinki były wzorowo zabezpieczone na czas podróży i zniosły ją fantastycznie.
Rośliny opakowane bardzo dobrze . wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Przysłana mailem dodatkowo instrukcja sadzenia i pielęgnacji bardzo pomocna dziękuję
W pelni zadowolony. Rośliny bardzo dobrze zabezpieczone do transportu
Polecam wszystkim
Polecam wszystkim, towar dobrze zabezpieczony i w super stanie . Szybka dostawa .
Sadzonki dotarł całe i zdrowie, dobrze zapakowane - sposób zamówienia bardzo przejrzysty. Realizacja bardzo sprawna, dziękuję!
Świetnie
Czas oczekiwania zgodny z deklarowanym na stronie. System korzeniowy rozbudowany. Jestem zadowolony i mogę polecić.
Sadzonka dobrze zabezpieczona przed transportem. Żywa i piękna roślina.
Okres wysyłki wydłużony
Sadzonkla doskonale zapakowana
Sadzonkla przyjechała ładna, doskonale zabezpieczona i zapakowana.
Jest spore prwdopodobieństwo, że po psadzeniu będzie się dobrze rozwijać.
Nie spodziewałem się że można tak dobrze zapakować rośliny. Jestem pod wrażeniem. Na pewno zrobię kolejne zakupy tutaj ☺️
Kwiaty piękne , bardzo dobrze zapakowane 🙂 Więcej takich sprzedających ! 🙂
Zamówienie zrealizowane na czas, rośliny dobrze zabezpieczone do wysyłki
Sadzonka dotarła bardzo szybko, dobrze zapakowana i w idealnym stanie. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep. Na pewno jeszcze skorzystam.
Pięknie zapakowane roślinki już posadzone cieszą nasze oczy dziękuję
Mimo pomyłki polecam
Zamiast jabłoni dostałem pigwę, ale i tak zamówię jeszcze raz sadzonki to wezmę kliknę znowu to co chciałem. Reszta ok. Sadzonki duże i wyglądają zdrowo. Zobaczymy jak się przyjmą i będą rosły. Ogólnie, to polecam.