Opinie łącznie (1227) Opinie (555) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 9 gru 2021

twojesady.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wyjątkowo dobre zabezpieczenie i pakowanie roślin na czas transportu. Wysoko oceniane są również szybka, sprawna oraz terminowa dostawa, a także jakość roślin – podkreślana jest ich zdrowotność, wyrośnięcie i dobry system korzeniowy. Kontakt z obsługą oraz wsparcie posprzedażowe są oceniane bardzo pozytywnie, zwłaszcza szybkie reagowanie na reklamacje i pomocne podejście. Sporadycznie pojawiają się uwagi o opóźnieniach w dostawie, a także pojedyncze przypadki pomyłek lub braków w zamówieniach, choć są one sprawnie rozwiązywane przez sklep.

Opinietwojesady.pl

Wszystko zgodnie z opisem, świetne zapakowane jedynie drzew platan alpen gold spodziewałam się nieco większych , poza tym ok. Polecam
Ładne sadzonki róż, zgodnie z zamóeienuem i świetnie zabezpieczone do transportu. Dziękuję i z czystym sumieniem polecam sprzedawcę.
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Rośliny świetnie zapakowane, dotarły w idealnym stanie.

ANNA Z PIŁY. To pierwsze drzewka, jakie sadzilam.

To pierwsze drzewka, jakie kiedykolwiek kupiłam. Niedawno zasadzilismy, więc skoro będą rosły do 10 lat, to ZA WCZEŚNIE O OPINIE . ) Ewentualnie późną wiosną 2026. Ale były w dobrym stanie / 7 cisów/. Uwaga: Kurierzy strasznie RZUCAJĄ paczkami w aucie , akurat BYLAM PRZY AUCIE byłam. Dlatego Bardzo PROSIMY - owijać kartony taśmą " U W A G A - SZKŁO " . DZIĘKUJĘ , ANNA z Piły.
Wisnie japońskie dojechały w bardzo dobrym stanie szkoda że juz przekwitły. Co prawda odpakowywanie wymaga determinacji ze względu na dużą ilość taśmy i kartonów zabezpieczający.
Bardzo dobry kontakt ze wsparciem posprzedażowym, gdy sadzonki winorośli nie odbiły, sklep natychmiast wysłał inne. Doceniam podejście i szczerze polecam.
Drzewka i malinki były super zapakowane i w dobrym stanie. Natomiast dotarło niekompletne. Musiałam reklamować. Wszystko ustaliłam z obsługą sklepu i przyślą mi ten brak z następną dostawą, ponieważ mam zamiar zamówić jeszcze dużo sadzonek: porzeczki borówki itd. Liczę na owocną dalszą współpracę :)

Zakup - klon purple globe i krzewuszka bristol snowflake

Klon przyszedł w stanie bardzo dobrym, ładne szczepienie, jedynie krzewuszka miała ułamany wierzchołek i czas realizacji dopiero w ostatnim dniu z przewidywanych 7 dni roboczych stąd 4 gwiazdki
Witam,to już drugi zakup i drugi rzetelnie obsłużony ,drzewko zdrowe,solidnie zapakowane,dotarło nienaruszone.Dziekuje i bardzo polecam .
Rośliny mimo ogromnych upałów dotarły w bardzo dobrym stanie ,były bardzo dobrze zabezpieczone
Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Rośliny dokładnie, bezpiecznie zapakowane. Dotarły w świetnym stanie i już ruszyły z wegetacją. Bardzo przejrzysty poradnik sadzenia!

Polecam!!!

Drzewka bardzo dobrze zabezpieczone przy dostawie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Wszystko zgodne z zamówieniem i w super jakości. Polecam
Super, przesyłka dotarła na czas
Jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy jak również z super zapakowanych drzewek . Są posadzone według uwag !! Teraz czekamy na rezultat ... pozdrawiamy
Zapakowane solidnie. Dostawa zgodna z opisem. Bluszcz dotarł żywy i ładnie wybarwiony. Doniczka zawiera pojedyńczą gałązkę długości do 30 cm
Brzoza dotarła w całości i żywa. Polecam sklep
Rośliny dobrze zabezpieczone i dobrej jakości.
Sadzonki przesłane kurierem, bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam.